پس به نظر شما یک سیستم عالی باید در چه رنج قیمتی باشه که هم امکانات بالا داشته باشه و بشه باهاش کارهای سنگین انیمیشنی در استدیو انجام داد هم در صورت لزوم بتونم اون رو بفروشم در ضمن کار های روزمره هم می خوام باهاش انجام بدم
با تشکر
کاربر شهرسختافزار
پس به نظر شما یک سیستم عالی باید در چه رنج قیمتی باشه که هم امکانات بالا داشته باشه و بشه باهاش کارهای سنگین انیمیشنی در استدیو انجام داد هم در صورت لزوم بتونم اون رو بفروشم در ضمن کار های روزمره هم می خوام باهاش انجام بدم
با تشکر
|
|
کامپیوترهای حرفه ای (برای کاربری شما) به طور کلی به 2 بخش گیمینگ و رندرینگ تقسیم می شوند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranhadi1404 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما با 2 تا 10 میلیون تومان می توانید یک گیمینگ سیستم مناسب داشته باشید.
ولی سیستمی که بخواهد کارهای رندر سنگین انجام دهد به دلیل قیمت بالای پردازنده و گرافیک های ویژه از حدود 20 میلیون که در پست اول عرض کردم شروع شده و تا بیش از 50 میلیون بالا می رود.
از معایب سیستم رندرینگ همانطور که در بالا صحبت شد می توان از هزینه اولیه سنگین ، دراپ شدید قیمت قطعات ، سختی تهیه قطعات بروز در بازار ایران و محدودیت سقف عملکرد نام برد.
برای جایگزینی سیستم رندر با سیستم ارزان و کارا تر شما 2 راهکار پیش رو دارید
1- استفاده از سیستم گیمینگ برای رندر تصاویر
2- استفاده از کلاستر ( رندر فارم )
در روش اول شما بایستی اطلاعات خودتون در مورد نرم افزار مورد استفاده ، متریال به کار رفته ، تکنیکهای رندر بالا ببرید ولی نتایجی که به دست می آورید بسیار جالب توجه است.
یک سر به این لینک بزنید، مشاهده می فرمائید که یک گیمینگ سیستم معمولی با استفاده از گرافیک 480gtx توانسته بین 10 تا 24 برابر سریعتر تصاویر را رندر نماید.
البته توجه بفرمائید که در این حالت کیفیت تصاویر رندر شده با cpu رندر تفاوت دارد. بحث بهتر یا بدتر بودن نیست ممکن است در برخی پروژه ها مشابه انیمیشن cars پردازش با gpu بسیار عالی عمل نماید ولی در پروژه های واقعیت مجازی مانند آواتار هنوز به اندازه کافی راضی کننده نباشد.
به هر روی تا جایگزین شدن کامل gpu بجای cpu در رندر تصاویر، راه طولانی در پیش داریم ولی این تکنولوژی به اندازه ای از بلوغ رسیده است که بتوان از آن استفاده نمود. ( در مورد این مبحث تحقیق و جستجو نمائید مطالب و راهکارهای بسیار زیادی در اینترنت موجود است)
حالا شما میفرمائید که بنده تمایل ندارم از روشهای جدید که بالا توضیح داده شد استفاده کنم و می خواهم به روش سنتی رندر سریع داشته باشم.
اینجا میرسیم به پردازش خوشه ای که در حال حاضر اکثر استودیوهای عظیم مانند پیکسار از آن استفاده میکنند
روش کار این سیستم نسبتا ساده است که اینجا توضیح می دهم ( البته احتمالا خود شما در این خصوص اطلاعات دارید )
زمانی که شما می خواهد یک پروژه 2 ساعته را با رزولیشن fullhd و فریم ریت 30fps رندر کنید شما در حقیقت 60*2*60*30 یعنی 216000 صفحه با رزولیشن 1920*1080 را باید یکی یکی رندر کنید.
اگر قویترین کامپیوتر را هم داشته باشید هر فریم بسته به پیچیدگی بین چند دقیقه تا چند ساعت طول میکشد که در نتیجه برای رندر یک پروژه با کیفیت با یک سیستم باید عمر نوح داشته باشیم.
در خوشه این فریمها ( به صورت اتوماتیک ) بین کامپیوترهائی که شبکه شده تقسیم میگردد و برای مثال اگر 1000 کامپیوتر در شبکه موجود باشد هر کامپیوتر برای مثال بالا بایستی 216 فریم را رندر نموده و در نهایت این فریمها در دستگاه اصلی ( سرور ) جمع آوری و ذخیره می شوند.
قدرت و تشابه این کامپیوترها زیاد مهم نیست و هر سیستم به اندازه توان خود در پروژه شرکت خواهد داشت و طبیعی است شما میتوانید در صورت نیاز تعداد سیستمها را افزایش دهید. (به جز محدودیت محیطی هیچ سقفی برای افزایش تعداد سیستمها و در نتیجه بالا رفتن قدرت رندر وجود ندارد)
شما در مورد این مطالب تحقیق کنید و اگر سئوالی داشتید بفرمائید
iranhadi1404 (05-08-12), life24 (03-09-12), MARINE (04-08-12), mehrdad_ab (04-08-12), mohamad70 (03-08-12), msilver (14-08-12)
کاربر شهرسختافزار
حرف شما بسیار دقیق و کامل است(با تشکر)
خوب حالا من تصمیم گرفتم که یک سیستم گیمینگ زیر 10 میلیون تهیه کنم چون ممکنه با توجه به کارم خیلی زود این سیستم رو بفروشم
حالا به نظر شما چه مشخصاتی رو باید تهیه کنم؟
ممنون میشم که پاسخ بدید.
در ضمن اگه میشه بفرمایید که قیمت این پردازنده در ایران حدودا چقدر است
Intel® Xeon® Processor E7-8870
برای شما پیشنهادم یک همچین سیستمی استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranhadi1404 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
asrock x79 extreme7 ~580
intel i7-3930 ~1300
gainward 680 2gb *2 ~2200
antec power 1000 ~450
case ~200
cpu fan ~100
ssd 120 ~270
hdd 1tb ~170
dvd ~30
24gb ram ~360
monitor ips ~350
gaming monitor ~280
key+ mouse+speaker ~100
البته برای شروع میتوانید سیستم را سبکتر از این هم انتخاب نمائید و مثلا فعلا یک کارت گرافیک تهیه بفرمائید و خرید کارت دوم را به بعد موکول فرمائید.
در مورد قیمت پردازنده 8870 فردا میتوانم قیمت بگیرم ولی باید حدود 10 میلیون باشد و البته به این نکته دقت بفرمائید که بر روی مادربردهای lga1567 معمولا بالای 4 پردازنده نصب می شوند که قیمت این مادربردها از پایه حدود 8 میلیون ( همراه کیس رکموند + پاور ) شروع میشود که رقمی حدود 50 میلیون بابت سیستم با 4 پردازنده می شود.
شما اگر بتوانید پروژه های خود را با gpu rendering هماهنگ فرمائید سیستم 6.5 میلیونی معرفی شده در بالا به راحتی میتواند سرعت رندر بسیار بالاتر از سیستم زئون 50 میلیونی داشته باشد.
هر گونه سئوال یا توضیحی لازم داشتید بفرمائید.
iranhadi1404 (05-08-12), life24 (03-09-12), mehrdad_ab (05-08-12), mohamad70 (05-08-12)
کاربر شهرسختافزار
با تشکر از پاسخ کامل شما
در مورد مشخصاتی که گفتید،نیاز من فقط کیس می باشد
مطلب دیگر این که در مورد گرافیگ نظر شما gainward است ؟ مدلی بهتر از این سراغ ندارید
به نظر من بهتر است من قیمتی که می تونم برای هر قطعه هزینه کنم رو به شما بگم
m.b 1000 نظر شما در مورد msi big bang xpower II
cpu 2000 نظر تون در مورد این مدل چیهIntel Core i7-990X Processor Extreme Edition
vga 3000
ram 600 پیشنهادتون برای مدل رم چیه
case & power 800
fan cpu 150
ssd & hdd 1300 یک هارد 2tb و دو اس اس دی 120
blu-ray 300
در ضمن برای یک سیستم دیگر یک گرافیک دیگه برای یک سیستم دیگه تا سقف 1000 میخواستم پیشنهادتون چیه؟
با تشکر
آخرین ویرایش توسط iranhadi1404 در تاریخ 05-08-12 انجام شده است
خواهش میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranhadi1404 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافیک gainward خوش قیمت ترین گرافیکیه که در بازار سراغ دارم.
ما اینجا نمیخواهیم آورکلاک آنچنانی بر روی کارتهای گرافیک انجام دهیم. به همین دلیل گرافیک را از این برند پیشنهاد دادم.
مادربرد پیشنهادی شما بسیار خوب است ولی بنده آن را در بازار ایران ندیدم و سفارش آن هم هزینه حمل سنگین دارد و در ضمن دارای گارانتی داخلی نخواهد بود.
پردازنده 990 قدیمی و دارای سوکت 1366 است ( به مادربرد انتخابی شما نمی خورد ) . پردازندهای که بنده معرفی کردم از تکنولوژی جدیدتر و قدرت بالاتر بهره مند است . ( اگر میخواهید حتما گرانتر باشد 3960 خرید بفرمائید که قیمتی حدود 2.1 دارد ولی به نظر من ارزش خرید نسبت به 3930 ندارد )
در مورد گرافیک بنده پیشنهاد میکنم فعلا یک گرافیک ارزان ( حتی دست دوم ) مثل 480 تهیه کنید ، اگر توانستید از آن استفاده کنید ( منظورم در رندر کردن است ) آن وقت برای میتوانید حتی 3 گرافیک 680 خرید بفرمائید.
برای رم بی خود هزینه آنچنانی نکنید . این پلتفرم از رم در حالت 4 بانده پشتیبانی میکند، رمهای 1333 هم در این حالت آنچنان پهنای باند عظیمی به شما می دهند که گمان نمیکنم هیچ موقع بتوانید از تمامی آن استفاده کنید.
شما فرمودید که ممکن است در آینده سیستم را بفروشید به نظر شما یک کیس 400 هزار تومانی به صورت دست دوم چند بفروش برسد؟ معمولا کیسهای بالای 150 هزار تومان همگی دارای تحویه مناسب برای یک همچین سیستمی هستند.
با هزینه بیشتر برای فن موافقم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید هر چی پردازنده خنک تر باشد استابلیتی و قابلیت آورکلاک بالاتری خواهد داشت . البته تفاوت فن 100 تومنی با 150 تومانی فکر نکنم بیشتر از 1-2 درجه باشد. ( تا ببینیم در بازار چه فنی موجود باشد)
هارد هم به نیاز شما بستگی دارد ولی من باشم حتما به هارد اکسترنال هم فکر میکنم ( مثلا یک هارد 1 ترابایت داخلی با یک هارد 1 ترابایتی اکسترنال )
در مورد 2 ssd باید با هم بیشتر صحبت کنیم که اگر بخواهید در حالت رید استفاده کنید زیاد موافق نیستم چون شما در رندر تصاویر نیاز به هارد سریع ندارید.
بلوری هم احتمالا به درد شما زیاد می خورد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا کاربری سیستم دوم را بفرمائید تا پیشنهاد خود را مطرح کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
iranhadi1404 (05-08-12), life24 (03-09-12), mehrdad_ab (05-08-12)
|
|
کاربر شهرسختافزار
با تشکر فراوانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد سیستم اول چرا احتمال اورکلاک وجود دارد اگر هم وجود نداشته باشد دلم نمی خواهد کارت گرافیک ضعیف باشد (در مقایسه با دیگر رقبا)
مدل دقیقی برای مادربورد با قیمت پیشنهادی بنده سراغ دارید
برای رم مدل پیشنهادی بنده gskill ripjaws x باظرفیت مورد نظر می باشد نظرتان چیست؟
کاربری سیستم دوم (کارت گرافیک)کار با 3dmax&after effect سطح متوسط برای شخصی دیگر است لطفا پیشنهادتون رو بگید
باتشکر
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks