دوست عزیزم اینجور نیست که مادربردهای حرفه ای برای گیم باشند و اگر اهل بازی نباشی مادربرد بی خاصیت شود . نه .بهترین و با کیفیت ترین قطعات در این نوع مادربردها استفاده میشه چه اهل بازی باشی چه نباشی(اگرچه بیشتر تبلیغات مربوط به بازی رایانه ای هست و خوب نوشتم دیگه "تبلیغات") . پس با خرید یکی از این گونه مادربردها میتوانی تا سالها مطمئن باشی که مادربردت با قدرت و صلابت روزهای اول کار خواهد کرد و با نگهداری اصولی هیچ وقت درگیر مشکلات ریز و درشتی نخواهی بود که عموم مردم با رایانه دارند ( مانند دیر لود شدن ویندوز ، فریز شدن ، نصب نشدن برخی برنامه ها و بازیها ، عدم شناسایی قطعات بیرونی مثل حافظه فلش و . . .) به علاوه اینها امکانات بسیار بیشتری نسبت به مادربرهای میان رده و پایین رده دارند . توصیه میکنم تصویر دو مادربرد حرفه ای و پایین رده رو کنار هم قرار بدی تا متوجه شلوغی و پر پروپیمان بودن مادربرد حرفه ای بشی .
اما رم تک کاناله ، دوکاناله و چهارکاناله که در مادربرد انتخابی تو دوست عزیزم هست . در فروشگاه های قطعات رایانه اگر دیده باشی بسته بندی رمها به این شکل هست که یا یک عدد است یا دو عدد در یک بسته قرار دارد یا 4 عدد در یک بسته قرار دارد . این تکنولوژی این گونه بهینه شده که در دو کاناله هر دو رم با همدیگر و به طور یکسان توسط مادربرد استفاده میشود . یعنی هر کاری که داشته باشد به طور مساوی میان دو رم تقسیم کار میکند . خوبیهای این تکنولوژِی فراوان است که میتوانی با مطالعه آنرا درک کنی . رم چهار کاناله که در مادربرد انتخابی شماست همین است اما همه چیز میان چهار عدد رم تقسیم میشود . مادربرد برای هر کاری به شکل مساوی و همزمان از هر 4 عدد رم بهره میگیرد .اینجور نیست که اول با یکی کار کند اگر محدودیت به وجود آمد سراغ رم دوم برود .چیزی که در رم تک کاناله میبینیم . اگر مادربردی 4 درگاه اتصال رم داشته باشد اما تکنولوژی آن تک کاناله باشد یکی یکی سراغ رمها میرود . با رم نخست کار میکند اگر کم آورد سراغ دومی میرود .
برای نمونه مادربرد من 4 درگاه اتصال رم دارد . دو عدد سیاه و دو عدد خاکستری . پس این مادربرد تکنولوژی دوکاناله دارد .من دو بسته رم دوکاناله گرفتم اگرچه ، در همه مشخصات و ویژگیها یکسان با هم . دو عدد در شیار خاکستری دو عدد در شیار سیاه .حالا اگر شما خواهان بهره وری عالی از مادربرد انتخابی خود هستی (به زبان خودمانی حالشو ببری و برای مادربرد محدودیت ایجاد نکنی ) باید یک بسته رم 4 عددی که کاملاً با هم یکسان هستند بخری و در 4 شیار نخست مادربردت قرار بدی . GSkill انواع بسته های 4 عددی دارد و البته دیگر سازندگان محترم .اگر خواهان کارایی کامل مادربردت باشی میتوانی 2 بسته رم 4 عددی (quad channel ) بگیری تا هم تمامی اسلاتهای مادربردت پر بشه و هم توانایی خارق العاده مادربردت رو ببینی .
فرق میان پردازنده اینتل و ای ام دی رو فقط باید متخصصان بی طرف و زبده بیان کنند . نه کسی که بی دلیل عاشق اینتل و متنفر از ای ام دی هست و بالعکس .نه اینتل شاهکار خلقته و نه ای ام دی واپس مانده تو سری خور . هر کدام در جای خود زیبا و دلربا هستند . با پژوهش فراوان درباره هدفت از خرید رایانه میتوانی پردازنده بهینه تر ( نه بهتر) رو برای سیستمت انتخاب کنی . مانند استفاده نرم افزارها از تک هسته یا چند هسته و مانند این . باز هم توصیه به تحقیق بیشتر و منصفانه و به دور از هر گونه تعصب غیر منطقی میکنم . موفق باشی .
ممنونم بابت توضیحات خوب و سازنده
حتما به توصیه تون عمل خواهم کرد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید