سیستم انتخابیتون برای کارهایی ذکر کردین بسیار مناسب هست و قابلیت ارتقا هم داره و جز پلتفرم های جدید هست
برای این سیستم به رم 4 کاناله نیاز دارید یعنی 4 استیک رم
به طور اختصاصی برای نرم افزار Solidworks عرض میکنم اگر حرفه کار نمیکنید و از RealView و همچنین از اسمبلی های بزرگ در پنجره های متعدد استفاده نمیکنید شاید کارتی مثل 1050 مشکلی ایجاد نکنه
ولی اگر حرفه ای تر کار میکنید حتما سراغ کارت های سری Quadro برید چون کارت های جدید انویدیا به روش های قدیمی مثل تعویض مقاومت روی برد گرافیک و یا ادیت رجیستری قابلیت ساپورت پیدا نمیکنند و در کار با SW به مشکل میخورید (کارتی مثل Quadro p2000 تهیه بفرمایید)

با سلام و تشکر

4 استیک رم یعنی مثلا 4تا رم 8 گیگ؟ یا 4تا رم با فرکانس های مختلف؟ من زیاد تو اصطلاحات وارد نیستم
میشه در مورد کارت های سری Quadro بیشتر توضیح بدین چون من هیچ اطلاعاتی ندارم از این سری؟!
در مورد نرم افزار Solidworks و کتیا من از بیشتر محیط ها استفاده میکنم حتیRealView و تعداد قطعات اسمبلی از 50 قطعه بیشتر میباشد.و پنجره های متعدد(حدود 10 پنجره) برای ویرایش استفاده میشود. همچنین نرم افزار آباکوس از لحاظ پردازشی عمده دغدغه و نگرانی من هست.
آیا مابقی قطعات همخوانی لازم رو دارن و اینکه نمیشه با قطعات دیگه جایگزین بشود مخصوصا مادربرد؟
ممنون از راهنماییتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید