سلام
مچکر از نظر خوب و سازنده در مورد فلسفه ی انتخاب قطعات سخت افزار
سوال من در مورد انتخاب درست و بهینه مادربرد هست، ملاک انتخاب مادربرد چیه؟
این مادربرد رو من بر اساس درگاه های متعدد ارتباطی، سوکتهای m.2 و..... انتخاب کردم و هدف من بیشتر بر روی مچینگ و همخوانی سیستم هست
آیا مادربرد میان رده میتونه کاربرد مورد نظر رو داشته باشه؟
این طور که من متوجه شدم این مادربردASUS PRIME X299-DELUXE LGA2066 X299 بیشتر برای گیم و بازی طراحی شده در صورتی نیاز من متفاوت هست
ممنون از راهنماییبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
P-Ravesh
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

- - - Updated - - -

برادر عزیز آنچه که مینویسم صرفاً از روی تجربه است وگرنه دانش خاصی ندارم . مسئله ای که من به وفور در میان عزیزانی که قصد خرید سیستم دارند ، میبینم عدم تناسب و تعادل در انتخاب برخی قطعات است .من حقیقتاً دلیل چنین انتخابهایی رو درک نمیکنم . البته مطمئن هستم به خاطر نبود آگاهی ودانش کافی در اون زمینه است .هنگامیکه میخواستم سیستم خودم رو بخرم یکسال تحقیق و پژوهش طول کشید . ایسوس از یک چیپ ست Z170 دهها مدل رنگارنگ تولید کرده بود در حالیکه مغز همه اونها یکی بود . میخواستم بدانم دلیل این همه اختلاف قیمت در یک چیپ ست چیه ؟ چطور میتونم از میان این همه مادربرد زیبا بهترین ومتناسب ترین رو برای خودم انتخاب کنم . دلیل بهترین انتخاب با کمترین قیمت فقط و فقط مشورت با متخصصین است وبس .امروز سیستم فوق العاده ای دارم که به حدی دوستش دارم که همسرم گاهی حسودی میکنه .
نمیدانم آیا مشخصات مادربرد انتخابی خودت رو در سایت شرکت سازنده مطالعه کردی ؟ آیا میدانی چیپ ست X299 به چه منظوری طراحی شده و چرا تا 128 گیگابایت رم رو پشتیبانی میکنه ؟چطور شد که متوجه شدی این مادربرد مناسب اهدافته . مادربردی فوق حرفه ای با 8 درگاه نصب رم در حالیکه رم انتخابی شما 2 عدد است آنهم 16 گیگابایت .
این مادربرد 4 درگاه اتصال کارت گرافیک حرفه ای دارد . دقت کن برادر 4 عدد کارت گرافیک حرفه ای ! اما کارت انتخابی شما چیه ؟ 1050ti ؟ چه تناسب و هماهنگی در این میان وجود داره که بنده نمیبینم . یعنی برای نصب دو عدد رم و یک کارت 1050ti باید چنین مادربرد خفنی تهیه کرد ؟ در این حالت برای شما فرقی میان یک مادربرد 500هزار تومنی با یک مادربرد 2 میلیون تومنی نیست .
خوشبختانه سایت محترم شهر سخت افزار با برو بچه های دانشمندش توی راهنمایی و مشورت با کاربران چیزی کم نمیگزارند .اما نه در انجمن . با مطالعه فراوان و مشورت فراوان تر با متخصصین (نه امثال بنده در انجمن) بیگمان با کمترین هزینه بهترین انتخاب روخواهی داشت و تا چند سال بعد هم خوشحال و سرافراز از انتخابهای درستی که کردی .من که همیشه از مشورت با این عزیزان سود فراوان برده ام .هر جا هم که تکروی کردم پول فراوان بیخود و بیجهت خرج کردم که اصلاً نیازی نبود هزینه بشه .
به هر حال با آرزوی موفقیت برای تو دوست ارجمند،تجربه خودم رو مینویسم تا اگر خواستی از اون استفاده کنی .
با اینکه حرف و حدیث بدخواهان پشت سر شرکت گرین زیاده اما تا امروز دلیل قانع کننده ای ارائه نشده . من با اتکا به بررسیهای دوستان دانشمندمان در سایت شهر سخت افزار از گرین خرید کردم و بسیار راضی هم هستم چون هیچ متخصصی بد گرین رو نگفت(البته با دلیل) کیس زیبا و دوست داشتنی Green Z7 Gladiator رو بیشتر از یکساله که دارم و خیلی هم دوستش دارم . هر کس که اون رو دید از هیبتش شوکه شد. خیلیها باور نمیکردن که این کیس رایانه است . بسیار جادار و بسیار خنک .شیک و چشم نواز .با دری شیشه ای درسمت راست خود کیس .البته جای فنهاش رو عوض کردم طبق نقشه خود گرین در سایتش و در سقف خنک کننده آبی پردازنده گرین 360 رو قرار دادم که از قبل هم زیبا تر شد و البته پردازنده ای همیشه خنک . در تاریکی نور پردازی فنها ومادربردم جلوه زیبایی داره .اما کیس بزرگ و سنگینی هست بویژه که حمل و نقلش کمی سخته اما به نظر من می ارزه (البته سنگینی کیس من به خاطر نصب قطعات حرفه ای وسنگین هم هست والا خود کیس به تنهایی آنقدر سنگین نیست )
پاور 1350W OC از گرین هم دارم که راکتور هسته ای کیس منه .خود این پاور 2 کیلو وزنشه .بسیار کم صدا و پر قدرت . در بازی در مالتی مدیا در اورکلاک در کشتی آزاد و فرنگی همیشه یار با وفای منه . با لوازم جانبی منحصر به فرد و 5 سال ضمانت .
رم سیستم من 64 گیگابایته . از شرکت بی همتای GSkill . رقیبی در هیچ کجا نداره . با این رم فوق العاده در مقاله ای در سایت شهر سخت افزار آشنا شدم . کافیه دستت بگیری تا عاشقش بشی . هنر و تکنیک و پایداری از سر و روش میباره .خدا بچه های سایت رو حفظ کنه من رو با این رم اعجوبه آشنا کردن . نام شیکش همیشه در ذهن میمانه :GSkill Trident Z در کیس بسیار زیبا دیده میشه .
اما ایسوس . واقعاً حرفی میشه زد ؟ این ایسوسه که باید درباره ما حرف بزنه نه ما درباره ایسوس .مادربرد شاهکار منMAXIMUS VIII HERO به معنای واقعی یک قهرمانه .در کنار SSD سامسونگ و CORE i7 6700k و باقی قضایا هر چیزی که وارد سیستم بشه درسته میبلعه .
اینها قطعات دوست داشتنی من هستند. این مسائل رو ننوشتم که بگم برو اینها رو بگیر . نه . بدون شک با آگاهی کافی و مشورت سیستم بهینه و دلخواه خودت رو ( هرچه که باشه) خواهی بست .با کمترین هزینه وبهترین قطعات . همانطور که من کردم و بسیار هم از بچه های سایت ممنونم .
پیروز و سربلند باشی .

سلام
مچکر از نظر خوب و سازنده در مورد فلسفه ی انتخاب قطعات سخت افزار
سوال من در مورد انتخاب درست و بهینه مادربرد هست، ملاک انتخاب مادربرد چیه؟
این مادربرد رو من بر اساس درگاه های متعدد ارتباطی، سوکتهای m.2 و..... انتخاب کردم و هدف من بیشتر بر روی مچینگ و همخوانی سیستم هست
آیا مادربرد میان رده میتونه کاربرد مورد نظر رو داشته باشه؟
این طور که من متوجه شدم این مادربردASUS PRIME X299-DELUXE LGA2066 X299 بیشتر برای گیم و بازی طراحی شده در صورتی نیاز من متفاوت هست
ممنون از راهنمایی