دلیل انتخاب این سیستم قدیمی چیه . نسل چهارم در صورتی که به زودی نسل هشتم وارد میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Nomix برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دلیل انتخاب این سیستم قدیمی چیه . نسل چهارم در صورتی که به زودی نسل هشتم وارد میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Nomix برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
این سیستم انتخاب من نیست ، یکی از دوستان از فروشنده ای پیشنهاد گرفته که شاید بر اساس بودجه بود؛ و از اونجای هم که اطلاعات سخت افزاری من به روز نیست گفتیم از دوستان انجمن راهنمایی بگیریم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون میشم در این مورد راهنمایی کنید و پیشنهاد مناسب و به روزی بدید
بودجه هم در حدود 5 میلیون
سپاس
کاربر شهرسختافزار
من به تجربه عرض میکنم که بهترین جا برای آگاهی از انتخاب درست همین شهر سخت افزار و بچه های دست اندرکارش هست . فروشنده فقط فکر آب کردن جنس بنجلشه . بیگمان اطلاعات بسیار اندکی از تکنولوژی (اونهم احتمالاً غلط) داره .بنابراین توصیه فروشنده رو بیخیال . با متخصصین این سایت معظم در تماس باش تا با کمترین بودجه بهترین انتخاب رو داشته باشی .ما که چنین کردیم و به واقع بردیم .سلامت باشید .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks