من با سیستم اول موافقترم ...
فقط مادربرد P35 بردار و گرافیک هم HD 2900 بردار چون توی 3D Max خیلی بهتر از GeForce جواب میده
هارد هم نمیدونم میشه گیر اورد یا نه ...
مدیر انجمن سخت افزار
سلام دوستان
یکی از دوستانم می خواد سیستم جم کنه مخصوصه انیمیشن و کار با 3DS Max.
بودجه هم حداکثر 4.5 میلیون تومان هست. احتمال زیاد دو تا سیستم می خواد. البته از یه انیمیشن کار هم پرسیدم گفت که اگه 4 تا معمولی جم کنه بهتره تا 2 تا قوی یا یه دونه خیلی قوی چون 3DS Max از چند تا سیستم برا رندر پشتیبانی می کنه. لطفا نظرات خودتون رو ارائه کنید. و یه چیز دیگه قیمت کارتهای Quadro بالاست و از 250 تومان هست تا 5 میلیون و از اونجا که کارتهای GeForce هم می تونن همون کارو انجام بدن فقط دیر تر به نظرم یه GeForce قوی از Quadro ی ضعیف باید بهتر باشه.
این پیشنهاد خودمه:
دو تا
CPU: Intel Core 2 Quadro Q6600
MB: ASUS Striker Extreme
GPU: XFX GeForce 8800 GTX XXX
Ram: 2x 1 GB Corsair Dominator
HDD: WD RaptorX 150 GB
Power: Thermaltake 750 Wat Real
بقیه لوازم هم که زیاد اهمیت نداره.
یا چهار تا:
CPU: AMD Athlon 64 X2 6000+
MB: ASUS M2N32 SLI WS
GPU: XFX GeForce 8600 GT Fatal1ty
Ram: 2x 1 GB Crucial Balistix Tracer
HDD: WD RaptorX 150 GB
Power: Green 530 Wat Real
To improve is to change. To perfect is to change often
|
|
Administrator
من با سیستم اول موافقترم ...
فقط مادربرد P35 بردار و گرافیک هم HD 2900 بردار چون توی 3D Max خیلی بهتر از GeForce جواب میده
هارد هم نمیدونم میشه گیر اورد یا نه ...
مدیر انجمن سخت افزار
هاردو که گیر آوردم.
فقط یه مشکل اولی این که من تو بنچمارک ها که دیدم به جز Maya تو بقیه GeForce و Quadro اول بودن.
و دوم این که چون بعد از یک ماه می خواد یه کارت دیگه هم بخره و SLI کنه باید چیپش 680i باشه.
کاربر شهرسختافزار
دوست من استفاده از 2900 hd به جای 8800 gtx از نظر من زیاد عاقلانه نیست چون مصرف این کارتها بسیار بالاست و نسبت به توان دریافتی بازده پاینتری نسبت به جیفورس دارند حالا شما میتونید رو 8800 الترا هم فکر کنید چون قیمت اون نسبت به کارای جی تی ایکس واقعا منطقی تره و مصرفی در حدود 100 وات پاینتر از 2900 hd داره !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدیر انجمن سخت افزار
8800 Ultra نامردی گرونتره. GTX XXX Edition 570.000 تومنه ولی Ultra 800.000 تومنه.
Administrator
آها ... خب نگفته بودی که میخوای بعدا SLI کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب پس انتخاب خوبیه ... راستی امیر حسین جان قیمت این پاوری TT 750W چنده؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
درسته که قیمتش خیلی بالاست اما نسبت به پولی که بابتش میدین کارای بالاتری دریافت میکنید قدرت این کارت نسبت به 8800gtx تقریبا نزدیک به 3 برابره !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Administrator
3 برابر ؟!!! چه خبره؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط makintash برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با یه اور میشه GTX رو به حد Ultra رسوند
کاربر شهرسختافزار
ضریب افزایش واحد های پردازش گرافیکی به ازای هر واحد افزایش فرکانس برابر بر 2.5 که من نزدیک به 3 گفتم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در جی تی ایکس به خاطر داشتن سیستم خنکنده ضعیفتر نسبت به الترا هرگز نمیتونیم به اندازه الترا اون را اور کنیم البته افزایش ولتاز gpu و ram در مدل الترا به صورت سخت افزاری و با دقت فوق العاده بالا قرار گرفته .
البته مهراد جان این نظر شخصی منه ,شما خودتون استادید .
مدیر انجمن سخت افزار
آخه XXX Edition هم به صورت سخت افزاری و توسط خود شرکت اورکلاک شده. حالا اون خیلی مهم نیست.
این هم قیمت هایی که دارم.
CPU: Intel Core 2 Quadro Q6600: 290.000 T
MB: ASUS Striker Extreme: 305.000 T
GPU: XFX GeForce 8800 GTX XXX: 570.000 T
Ram: 2x 1 GB Corsair Dominator: 260.000 T
HDD: WD RaptorX 150 GB: 250.000 T
Power: Thermaltake 750 Wat Real: 180.000 T
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همونطور که می بینید Ultra سه برابر قویتر از GTX هست. (شوخی)
در ضمن حتی اگه برم و یه فن آبی برای گرافیک بخرم بازم از Ultra ارزون تر در می آد.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks