سلام دوستان من میخواستم یک کیس (فقط کیس) بخرم قیمت هم تا 600 تومن میتونم هزینه کنم میشه یک پیشنهاد هم به من بدید ممنون میشم فقط چند نکته مادربرد از ایسوس باشه یا گیگا سی پی یو amd گرافیکم ati
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان من میخواستم یک کیس (فقط کیس) بخرم قیمت هم تا 600 تومن میتونم هزینه کنم میشه یک پیشنهاد هم به من بدید ممنون میشم فقط چند نکته مادربرد از ایسوس باشه یا گیگا سی پی یو amd گرافیکم ati
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vistacali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mb=Asus m5a78l~150T
cpu=AMD Athlon 2 x2 270~115T
ram=2*2 1333~40T
vga=XFX 5570 ~125T
h.d.d=maxtor 160~130T
psu=memonex 420W~45T
case=Selective~30T
Odd=liteon or sony~30T
sum =665 تومان
اگر زیاد بود میتونید مادربرد ارزونتر از همین برند ( که توصیه نمی کنم-به دلیل استفاده از چیپ ضعیفتر- ) و یا برند های دیگه و یا گرافیک 5450 بردارین . به هر حال کاربریتون رو مشخص نکرین که بشه روی اون تمرکز کرد .
سئوال یا تغییری داشتین بفرمائین در خدمت هستم
موفق باشین .
کاربر شهرسختافزار
MB: A75F-M2 ELITEGROUP 116
CPU: AMD A63800 130
RAM: 2*2 4GB TEM 40
HDD: 500GB 170
Power:1500 NEX 25
DVD-RW: Pioner 30
Case:- 50
جمع 561برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu فوق خودش دارای apuهست و نیازی به کارت گرافیک ندارم
لینک مادربرد
لینک سی پی یو
دوستان خودم این رو انتخاب کرد نظرتون چی هست درباره این البته روی ماردبرد میشه هنوز مانور داد و مدل بالا تر از اون رو برداشت که دارای دو تا چیپست اضافی هست و تا 60 گیگ هم رم ساپورت میکنه اینم لینکش 20 تومنم گرونتر از اولی هست ولی همو اولی هم 30 تا رم ساپورت میکنه
این مدل از سی پی یو دارای 3 سال گارانتی تعویض میباشد و قدرتشم نسبتا خوبه حالا دوستان نظر بدید ببینم چطوره
عضو VIP شهرسختافزار
دوست عزیز ؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vistacali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انتخاب سوکتFM1 انتخاب بدی نیست ،
اما ؛
شما فرموده بودین :
و مادربرد پیشنهادی خودتون از برند ECS که اصلاً توصیه به خرید نمی کنم هستش ( دلائل هم در محدوده ی این تاپیک نیست و صرفاً پیشنهاد و تبادل نظره ! )مادربرد از ایسوس باشه یا گیگا
فرموده بودین گرافیک مستقل ati میخواین ، نه آنبرد !گرافیکم ati
روی سیستم های دسکتاپ بیشتر از 8 گیگ رم به نظرم بلا استفاده است ( اونهم با استفاده از برنامه های سنگینی که نیاز به حجم زیاد حافظه دارن ) حالا 32 گیگ که ...
پاور انتخابی یک برند متفرقه هستش و جمع خروجی وات اون نمی دونم چنده ، در هر حال در آینده ( برای شمایی که سیستم آینده دار می خواین)مشکل ساز خواهد بود
و در پایان مادربرد پیشنهادیتون نمی تونه پردازنده های بولدوزر رو ساپورت کنه !
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks