Hamid2547 (02-03-10), javadshahvand (02-03-10), molana (02-03-10)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط molana برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای هر سیستم که میخوام معرفی کنم یک مرتبه چک نویس میکنم و توی جدول أمادهای که دارم مادربرد اولین آیتمه برای همین اکثر مواقع مادربرد اول لیستام هستش
در مورد ازراک هم این مادربردهايی که معرفی میکنم مادربردهائیه که کامل تست کردم ( m3a785gxh/128 مادربرد همین سیستمیه که دارم باهاش این متن رو مینویسم )
از نظر قیمت ، گارانتی و امکانات ، مادربردهای خوبین ولی هیچ تعصبی روش ندارم اگر دوستان مایل نباشن با مادربرد با امکانات محدودتر و قیمت برابر از برندهای دیگه عوض میکنم
اینم یه مقایسه بین ۷ مادربرد این رده
http://www.tomshardware.com/reviews/...oard,2441.html
خودتون ببینید آیا چیزی کم داره این مادربرد
قیمتش که مناسبه ، امکاناتش هم که خیلی خوبه ، از گارانیش هم که خیالم راحته ، عملکردش رو هم که کامل تست کردم میشه بگین چرا نباید معرفی کنم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Hamid2547 (02-03-10), javadshahvand (02-03-10), molana (02-03-10)
کاربر شهرسختافزار
راستی دوستان کش l3 چقدر تاثیر داره؟
راستش من چند تا بنچمارک توی مجلات کامپیوتری دیدم سی پی یو های آتلون و فنوم رو توی فرکانس های برابر تست کرده بودند نتایج تقریبآ مثل هم بودند.به نظرتون واسه استفاده دوستمون به درد می خوره؟
|
|
برای مقایسه از چارت سایت TomsHardware استفاده کن تو برنامه های مختلف تست شده .با بودجه که داری 4 هسته ای اتلون انتخاب بهتریه .
تفاوت عملکرد l3 کش در کارهای سنگین ( بقول دوستتون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) نسبتا محسوس هستش ولی در کارهای روتین و معمولی آنچنان تفاوتی وجود ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ripek برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (02-03-10)
کاربر شهرسختافزار
دوستان یکی از آشناهای این دوست ما که خودش سیستم جمع می کنه به دوست ما سیستم زیر رو پیشنهاد داده:
main: Giga ma 785-ud3h 127
cpu: Phenom II X2 550 135
hdd: WD 500 60
ram: A-DATA 2*1 1333 66
odd: philips 28
case: magnum
power: green 330 29
طرف به دوست ما گفته که فنوم تو رو آنلاک می کنه به چهار هسته ای.
حالا سوالات:
1-آیا همه ی فنوم تو های دو هسته ای توانایی تبدیل شدن به چهار هسته ای را دارند؟البته اگر شرایط مساعد باشه مثل پل جنوبی که 710 یا 750 باشه.
2-(این سوال خود دوستمه)اگه آنلاک بشه به سی پی یو یا مین آسیب نمی زنه از لحاظ گرما و کشش؟
3-این قیمت هایی که این بابا گفته درستن؟خواهشا اگه قیمت بازار رو دارین بفرمایین؟
4-رایتر فیلیپس بهتره یا پایونیر؟
جدا از این بحث ها با دوستم صحبت کردم و تصمیم گرفت که سیستم am3 باشه.نظر خودم یه رزونانس بین سیستم دومی که نیما جان معرفی کردند و سیستم جناب amd>intel هست یعنی:
MAIN : ASROCK M3A785GXH/128
CPU : ATHLON II X4 620
RAM : GEIL 2*2 1333
ODD : ?
HDD : SEAGATE 500 7200.12
CASE : MAGNUM II
POWER : ?
که فعلآ این باشه بعدا پول دستش اومد یه گرافیک بندازه روش.
حالا نظرتون در مورد سیستم پیشنهادی من چیه؟
راستی قدرت HD 4200 حدودا اندازه چه کارت گرافیکی هست؟
اونایی رو که جا خالی گذاشتم رو بی زحمت پر کنید:دی
یه پاور هم پیشنهاد کنید که در آینده گرافیک انداخت روش کم نیاره؟گرافیکه به 200 نمی رسه.
سپاسگزار از همه.
آخرین ویرایش توسط ripek در تاریخ 03-03-10 انجام شده است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ripek برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-آیا همه ی فنوم تو های دو هسته ای توانایی تبدیل شدن به چهار هسته ای را دارند؟البته اگر شرایط مساعد باشه مثل پل جنوبی که 710 یا 750 باشه.
خیر بعضی از اونها آنلاک میشن
2-(این سوال خود دوستمه)اگه آنلاک بشه به سی پی یو یا مین آسیب نمی زنه از لحاظ گرما و کشش؟
فن استوک پاسخگوی گرمای تولید شده توسط ۴ هسته نیست ، اگر فن قویتر بر روی پردازنده نصب بشه آسیبی به مادربرد یا cpu نمیرسه
3-این قیمت هایی که این بابا گفته درستن؟خواهشا اگه قیمت بازار رو دارین بفرمایین؟
قیمتهای این کالا به شرح زیر هستند
main: Giga ma 785-ud3h ~124
cpu: Phenom II XII 550 ~120(به شرط آنلاک شدن)
hdd: WD 500 56(green/blue)
ram: A-DATA 2*1 1333 ~60
odd: philips 28
case: magnum
power: green 330 29
4-رایتر فیلیپس بهتره یا پایونیر؟
بنظرم پایونر بهتره
MAIN : ASROCK M3A785GXH/128 102
CPU : ATHLON II X4 620 ~100
RAM : GEIL 2*2 1333 ~110
ODD : asus 22x ~30
HDD : SEAGATE 500 7200.12 ~55
CASE : MAGNUM II ~41
POWER : green 530 ~55
کلا نمیشه گرافیکهای آنبرد رو با غیر آنبرد مقایسه کرد ، این گرافیک که یکی از قویترین گرافیکهای آنبرده قدرتی در حدود 8400gt داره
کاربر شهرسختافزار
نیما جان نظرتو در مورد سیستمی که گفتم نگفتی؟!
در نرم افزارهای مهندسی ( autocad و.....) از سیستمی که معرفی کردم ولی با توجه به کیس و پاور برای آینده بهترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ripek برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل شما پردازنده رو ارزونتر کردین و هزینش رو صرف پاور و کیس با تحویه قویتر کردید
برای امروز سیستم اول و برای آینده سیستم شما بهتره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (03-03-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوستان مین GA-MA785G-UD3H چطور مینیه؟
این دوستمون تصمیم داره همون سیستمی رو که اون بابا پیشنهاد کرده بخره پاورش میرسه(البته با حساب آنلاک شدن سی پی یو به چهار هسته ای)؟
ممنونم.
آقا نیما با حساب فرمایش شما که این کارت گرافیکی آنبرد حدودا ً معادل gt8400 هستش میشه روی خیلی از سیستمهایی که معمولا ً جمع می کنیم از این مادربرد استفاده کنیم فقط رم گرافیک آنبردی که فرمودید چقدره !!؟
سوال بعد اینکه چیپست این کارت گرافیک انویدیاست 1؟ اگر از این کارت گرافیک استفاده کنیم از فیسیکس پشتیبانی میکنه !؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks