این برد DDR2 ساپورت هست .
این برد DDR2 ساپورت هست .
|
|
دیدم یه جای مار میلنگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مین اینه GA-MA770T-UD3P rev. 1.0
http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ProductID=3096
این قیمتش حدود 110 تومنه و با 8 فازی که داره ، هم طول عمر زیادی داره و هم توی أورکلاک خوب عمل میکنه
ممنون امید جان به اون T توجه نکرده بودم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زیر دیپلم بگید من هم بفهمم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید توی چی خوب عمل میکنه ؟ :D گفته بودید حتما رم DDR3 بگیرم ! من هیچی سر در نمیارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یک نفر همین سیستم رو تصحیح کنه و اگه مین یا هر چی باید عوض شه عوض کنه و با قیمت بازنویسی کنه ممنونش میشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین عزیز شما این مادربرد رو انتخاب کردیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moh3n_o631 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Main : Gigabyte MA770-UD3 REV 2.0 --->99
این مادربرد DDR2 ساپورته ، بنده پیشنهاد کردم که این مین رو بخرید
Main : Gigabyte MA770T-UD3 REV 1.0 --->110
همونطور که امید گرامی هم فرمودند الان دیگه سیستم با DDR2 ارزش خرید نداره
همراه این مین رم DDR3 خرید کنید که باسش از 1066 شروع میشه به بالا ، چون وضعیت رم یک کم بهم ریخته هستش باید ببینی اون موقع که میخوای خرید کنی چه رمی تو بازار موجوده که برای ۴ گیگ بین 120 تا 250 هزینه باید بکنی ( بسته به کلاک و زمان تاخیر )
باز اگر جائی رو مبهم گفتم بفرمائید تا توضیح بدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
moh3n_o631 (04-11-09), Overclocker (04-11-09)
ممنون از جواب های سریعتون ، خوب چه رمی خوبه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DDR3 1333 این خودش یه رمه ؟ ببخشید من خیلی مبتدیم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این عدد که پشت DDR3 نوشته سرعت کلاک رم هستش که برای مثال شما سرعت باس 1333 هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moh3n_o631 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصه که 1333 بهتر از 1066 هستش و رم خوبیه
ولی یه پارامتر دیگه هم رم داره که اون زمان تاخیرش هستش که هرچی کمتر باشه سرعت انتقال اطلاعات بالا میره
مثلا رم 1333 با زمان تاخیر 7 بهتر از رم 1333 با تاخیر 9 هستش
این زمان تاخیر رو معمولا روی برچسب روی رم اینجوری مینویسه 7-7-7 یا 9-9-9 که نگاه کنی کاملا متوجه میشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما خریدت رو بکن ببین چقدر پول برات باقی میمونه آخر کار رم رو انتخاب کن مثلا با 205 هزار تومن میتونی tim 1866 بخری که فکر کنم تاخیرش 8 بود یا با 144 تومن adata 1333 با تاخیر9 میتونی بگیری ، با 175 تومن apoge 1333 با تاخیر 7 .
البته به شخصه بهت پیشنهاد نمیدم رم گرون بخری چون همونطور که قبلا هم گفتم رمهای بالای 800 سرعت تبادلشون اینقدر بالا هستش که با سیستمهای فعلی مشکلی نداشته باشند ( به عبارتی رم در سیستم یک گلوگاه نیست )
موفق باشی
K1LOU (04-11-09), moh3n_o631 (04-11-09)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks