پاسخ: راهنمایی برای خرید سیتم تا 1,500 تومان
دوست عزیز شرکت Corsair یکی از بهترین تولید کننده های پاور توی دنیا است پش از لحاظ کلی خیالتان میتونه از اون پاور راحت باشه ولی اگه هنزم نگران هستید میتوانید به سایتی مثل JohnnyGuru مراجعه کرده و بررسی PSU مورد نظر خود را در آنجا مشاهده کنید.
در مورد رم هم نگران نباشید الان روی سیستم من Core I7 920 بارم Crucial 1600 هست برای اینکه مطمین شوید میتوانید بعد از انتخاب مادر برد به لیست رمهای مورد پشتیبانی که در سایت تولید کننده مادر برد آمد
در مورد پردازنده هم به شما توصیه میکنم اگر در مالزی این پردازنده مو جود بود حتما انرا تهیه کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
به نظر من پرداخت 10$ بیشتر ارزش انرا دارد وگرنه Core I7 920 را تهیه کنید البته دقت کنید که سریال 920 به SLBEJ ختم شده باشد
در ضمن مطمین باشید Corsair 850 وات از Enermax 500 وات هم قویتر هستش و هم برای سیستم شما مناسبتر .
نقل قول:
دوست عزیز شرکت Corsair یکی از بهترین تولید کننده های پاور توی دنیا است پش از لحاظ کلی خیالتان میتونه از اون پاور راحت باشه ولی اگه هنزم نگران هستید میتوانید به سایتی مثل JohnnyGuru مراجعه کرده و بررسی PSU مورد نظر خود را در آنجا مشاهده کنید.
در مورد رم هم نگران نباشید الان روی سیستم من Core I7 920 بارم Crucial 1600 هست برای اینکه مطمین شوید میتوانید بعد از انتخاب مادر برد به لیست رمهای مورد پشتیبانی که در سایت تولید کننده مادر برد آمد
در مورد پردازنده هم به شما توصیه میکنم اگر در مالزی این پردازنده مو جود بود حتما انرا تهیه کنید
به نظر من پرداخت 10$ بیشتر ارزش انرا دارد وگرنه Core I7 920 را تهیه کنید البته دقت کنید که سریال 920 به SLBEJ ختم شده باشد
در ضمن مطمین باشید Corsair 850 وات از Enermax 500 وات هم قویتر هستش و هم برای سیستم شما مناسبتر .
دوست عزیز,میشه بیشتر درباره i7 930 توضیح بدین:1. (29):
با سلام
نقل قول:
ميشه در مورد مزيت پردازنده هايي كه اين سريال رو دارن توضيح بدين . چه فرقي با سري كه اين سريال رو نداره دارن
نقل قول:
با سلام
ميشه در مورد مزيت پردازنده هايي كه اين سريال رو دارن توضيح بدين . چه فرقي با سري كه اين سريال رو نداره دارن
اگر پردازنده ای شماره S-Spec آن مانند این تصویر
به SLBEJ ختم شود از Stepping جدیدتر پردازنده های Core I7 استفاده کرده که همان D0 میباشد این پردازنده ها نسبت به پردازنده های قدیمی که Stepping آنها C0 fود و شماره S-Spec انها SLBCH است این برتری را دارند که ولتاژ آنها پایینتر است و با ولتاژهای پایینتری به فرکانسهای بالاتری اورکلاک میشوند.
نقل قول:
دوست عزیز,میشه بیشتر درباره i7 930 توضیح بدین:1. (29):
این پردازنده پردازنده جدید از خانواده Core I7 است که بنا بر شایعات اینتل با ارایه آن جایگزین Core I7 920 میکند .و تولید Core I7 920 را متوقف میکند.
تفاوت آن با Core I7 920 در این است که بجای آنکه با فرکانش 2.66Ghz کار کند با فرکانس 2.88Ghz کار میکند و همچنین از لحاظ قیمت حدود 10$ 'گرانتر است.
تا اونجا که من فهمیدم چون Core I7 920 که قرار یک پردازنده سطح بالای اینتل باشه در اکثر تستها با Core I7 860 که قرار پردازنده سطح متوسط اینتل باشه در حالت پیشفرض برابری کرده و حتی در بازیها ضعیفتر هستش اینتل این پردازنده را با سرعت بیشفرض بیشتر جایگزین ان کرده تا این وضعیت را جبران بکنه.
البته همینجوریشم اگهCore I7 920 را اورکلاک کنید یا از برنامه ای که زیاد با حافظه سرو کار دار استفاده کنید این پردازنده از Core I7 860 جلو میزنه.
ببخشید که خیلی سوال میکنم:1. (29):
به نظر شما اگه i7 930 پیدا کردم بگیرم خوبه:1. (26):
اگه i7 930 بگیرم همون مادربرد asus rampage II gene خوبه؟:1. (27):
i7 930 از نظر مصرف چطوره؟