پاسخ: راهنمایی برای خرید سیتم تا 1,500 تومان
بین EVGA 121-BL-E756-TR و ASUS Rampage II GEN کدوم بهتره؟
هر دو خوبن و برای کار شما ( و همینطور قیمت ) تفاوت محسوسی بینشون نمیبینم
به نظر شما 6GB رم لازمه؟
چون این پلتفرم از رم تریپل استفاده میکنه بهتره از 3 یا 6 گیگ رم استفاده کنید ( اگر از ضریب 3 استفاده نکنید عملا سیستمتون پرفورمنسی بالاتر از سیستم اول که بر پایه 1156 بود نداره )
بنظر میاد بازیهای جدید و سنگینی ( از جمله کرایسیس 2 ) که بزودی ریلیز میشن آبشون با رم 3 گیگ توی یک جوی نره ، به همین خاطر بنظرم رم 6 گیگ مناسبتره
در این رنج قیمت کیس های دیگه ای میشناسین؟خودتون ENERMAX Uber Chakra دارین؟
در انتخاب کیس پارامتر سلیقه هم دخیل هستش بنظرم شما اونجا جستجو کنید نتیجه بهتری بگیرید انرمکس ، کولر مستر ، آنتک سه برند شناخته شده هستند که محصولات خوبی دارند
بنده این کیس رو ندارم و حتی از نزدیک ندیدم ولی طبق مشخصات و ریویوئی که خدمتتون دادم باید کیس خوبی باشه
پاور ENERMAX ECO80+ EES500AWT 500W کافیه؟توان واقعیش چقدره؟
بله کافیه ، توان اسمیش 500 وات هستش ولی تا حدود 700 وات ازش خروجی کشیدم ، افت ولتاژ یا افزایش ریپل آنچنانی نداشت
گرافیک 5850 و 5870 چقدر تفاوت کارایی و چقدر تفاوت قیمت دارن؟
تفاوت قیمت رو که بالا نوشتم 100$ در مورد تفاوت کارائی هم به لینک زیر مراجعه کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
میشه یه لینک از LG W2261VP قرار بدین؟
چرا که نه ، خدمت شما :give_rose:
پاسخ : پاسخ: راهنمایی برای خرید سیتم تا 1,500 تومان
نقل قول:
بین EVGA 121-BL-E756-TR و ASUS Rampage II GEN کدوم بهتره؟
به نظر شما 6GB رم لازمه؟
در این رنج قیمت کیس های دیگه ای میشناسین؟خودتون ENERMAX Uber Chakra دارین؟
پاور ENERMAX ECO80+ EES500AWT 500W کافیه؟توان واقعیش چقدره؟
گرافیک 5850 و 5870 چقدر تفاوت کارایی و چقدر تفاوت قیمت دارن؟
میشه یه لینک از LG W2261VP قرار بدین؟
:11():
سلام. با اجازه نیما جان:
واقعیتش من تا حالا با بوردهای EVGA کار نکردم اما برند EVGA از مطرح ترین برندهای بازار آمریکاست و کیفیت خوبی هم داره.البته ASUS Rampage II GENE هم خوبه! به هر حال در این زمینه دوستانی که تجربه دارند بهتر میتونند راهنمایی کنند.
برای رم هم به دلیل اینکه بورد شما از قابلیت Triple Channel بهره میبره ، یا میتونید 3 گیگ رم بندازید یا 6 گیگ. البته نه این که مثلا نمیشه 4 گیگ رم گذاشت اما این کار اصلا به صرفه نیست. چون شما دارید یه هزینه ای میکنید و یه بورد با سوکت 1366 و چیپ X58 میگیرید که از این قابلیتاش بتونید استفاده کنید. از طرفی هم شما نگفتید دقیقا حد انتظارتون چی هست. اگه فقط برای نگاه کردن به فیلم و اینترنت و کمی هم بازی میخوایید استفاده کنید ، 3 گیگ رم برای الان کاملا کافیه.
اما اگه انتظاراتتون کمی بالاست ، مثلا میخوایید گیم ها رو با رزولوشن بالا و یا برنامه های سنگین و همزمان با هم باز کنید ، اونوقته که ممکنه 3 گیگ رم مقداری کم باشه. بنابراین باید ببینید چه انتظاری از سیستم دارید. ضمن اینکه اگر شما 3 گیگ رم برداشتید ، در آینده بدون هیچ مشکلی با فقط خرید سه تا ماژول 1 گیگی دیگه میتونید رم رو به 6 گیگ ارتقا بدید.
راه دیگری که موجوده این هست که شما سیستم رو به سوکت 1156 تقلیل بدید. (سیستم اولی که نیما جان پیشنهاد دادند) در این صورت چون پلتفرم 1156 از چینش Dual Channel استفاده میکنه ، میتونید 4 گیگ رم ( یه حد متوسط تری ) رو برای سیستم قرار بدید. در ضمن پردازنده i7 860 چیزی کم از i7 920 در گیم ها و تبدیل فرمت های ویدئویی نداره. حتی در برخی موارد هم جلو زده!
برای تحقیق بیشتر وارد لینک زیر بشید. خطوط آبی رنگ مربوط به i7 920 و خطوط نارنجی رنگ مربوط به i7 920 هستند که در برنامه های مختلف تست شده اند. ( فقط دقت داشته باشید در مواردی که نوشته شده Lower is Better امتیاز کمتر بهتر و در مواردی که نوشته شده Higher is Better ، امتیاز بیشتر بهتر است.
یه نکته دیگه هم تا یادم نرفته بگم که در آینده پردازنده های 6 هسته ای برای سوکت 1366 ارائه می شوند که این رو هم میشه از مزایای اون نسبت به سوکت 1156 به حساب آورد.
برای کیس هم میشه گفت برای کاربردهای معمولی بیشتر سلیثه ایست. بهتون توصیه میکنم به بازار برید و خودتون از نزدیک ببینید و انتخاب کنید. در ضمن ENERMAX از مدعیان بزرگ پاور در بازار هست که کیفیت بسیار خوبی هم داره. کیس هاشم طبیعتا خوب و استاندارد هستند.
این هم دو تا بنچمارک مختلف از 5850 و 5870 :
اختلاف قیمتشون رو هم دقیقا نمیدونم اما باید حدود 90 تا 110 دلار باشه.
این هم عکس مانیتور هست:
امیدوارم که تونسته باشم کمک کنم! سوالی بود در خدمتم.
موفق باشید.
من یکم قدرت تصمیم گیریم ضعیفه:1. (29):
حالا به نظر شما i7 920 یا i7 860 ؟
با این قیمت LG W2261VP بهترین انتخابه؟
برای انتخاب کارت گرافیک کدام برند مناسبتره؟آیا برندها با هم فرق ساختاری دارن؟
پاسخ : راهنمایی برای خرید سیتم تا 1,500 تومان
نقل قول:
من یکم قدرت تصمیم گیریم ضعیفه:1. (29):
حالا به نظر شما i7 920 یا i7 860 ؟
با این قیمت LG W2261VP بهترین انتخابه؟
برای انتخاب کارت گرافیک کدام برند مناسبتره؟آیا برندها با هم فرق ساختاری دارن؟
ببینید من در پست قبل مزایا و معایب هر کدوم رو تا اونجایی که خودم میدونستم گفتم! شما ببینید کدومش بیشتر با انتظاراتتون جور هست.
نمیدونم بهترین انتخابه یا نه ( شما این رو هم در نظر بگیرید که طیف محصولاتی که میتونید در مالزی انتخاب کنید مسلما بیشتر از ایران هست) بنابراین نمیتونم قطعی بگم که در این رنج بهترینه! اما از مانیتور های خوب بازار هست. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای کارت هم با توجه به اینکه الان اکثر مدل های موجود رفرنس هستند ، بنابراین از میان مدل های رفرنس تفاوتی نمیکنه چه برندی تهیه کنید. هر کدوم ارزون تر بود رو بردارید!
من با توجه به راهنمایی شما i7 920 انتخاب کردم
من تو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] صفحه خوندم که حداکثر رم برای i7 920 رم باس 1066 هست! اگه رمی که nima_hl عزیز با باس 1600 معرفی کردن
نقل قول:
CORSAIR XMS3 6GB (3 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (cl7)
بگیرم مشکلی پیش نمیاد و یا اتلاف هزینه نیست:1. (26):
نظر دوستان درباره پاور Corsair CMPSU-850TX چطوره؟
نقل قول:
من با توجه به راهنمایی شما i7 920 انتخاب کردم
من تو
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] صفحه خوندم که حداکثر رم برای i7 920 رم باس 1066 هست! اگه رمی که nima_hl عزیز با باس 1600 معرفی کردن بگیرم مشکلی پیش نمیاد و یا اتلاف هزینه نیست:1. (26):
نظر دوستان درباره پاور Corsair CMPSU-850TX چطوره؟
مشکلی پیش نمیاد ولی همون 1066 هم جواب کار شما رو به راحتی میده :great:( فقط به ولتاژ رم دقت کنید که بالای 1.65 نباشه چون به پردازنده فشار میاره )
اون پاور هم نباید پاور بدی باشه و قیمتش 140$ هستش البته انرماکس آخرش یه چیز دیگس :wink:
نقل قول:
فقط به ولتاژ رم دقت کنید که بالای 1.65 نباشه چون به پردازنده فشار میاره
از چه راهی باید ولتاژ رمو بفهمم؟:1. (27):
رم با باس 1333 و یا 1066 چه مارکی و چه مدلی توصیه میکنید؟
نقل قول:
اون پاور هم نباید پاور بدی باشه
یعنی شما از این پاور مطمئن نیستید؟
نقل قول:
انرماکس آخرش یه چیز دیگس
به نظر شما ENERMAX ECO80+ EES500AWT 500W از Corsair CMPSU-850TX قویتره؟
:give_rose:
نقل قول:
از چه راهی باید ولتاژ رمو بفهمم؟:1. (27):
رم با باس 1333 و یا 1066 چه مارکی و چه مدلی توصیه میکنید؟
از توی بایوس قسمت تغییر ولتاژهای قطعات نوشته ولتاژ dram که این ولتاژم بستگی به ddr2 یا ddr3 بودن رم داره که دی دی ار تری ولتاژ کمتری لازم داره،در مورد رمم من شخصا بهترین رم هایی که دیدم Corsair بوده
دوستان لطفا برای رم و پاور مارک و مدل اعلام کنید تا عدم آشنایی من با محیط باعث سردرگمی نشه:1. (29):
از همه دوستان به خاطر راهنمایی هاشون ممنونم:11():
نقل قول:
دوستان لطفا برای رم و پاور مارک و مدل اعلام کنید تا عدم آشنایی من با محیط باعث سردرگمی نشه:1. (29):
از همه دوستان به خاطر راهنمایی هاشون ممنونم:11():
دوست گرامی
شما قطعا اونجا با یه دنیای دیگه و همینطور یک سری قطعات دیگه روبرو خواهید شد
تا اینجا یک سری قطعات معرفی شد که بنظرمون اونجا هم باید باشه ( چون برندهای جهانی هستند ) ولی اینکه شما اونجا بتونید پیدا کنید یا خیر نیاز به اطلاعات دقیق بازار اون کشور داره که این اطلاعات در اختیار ما نیست
شما با یه سری برند و قطعات آشنائی دارید . بهتر میدونم تشریف ببرید و از نزدیک با بازار و قطعات موجودش أشنا بشید بعد قطعات رو لیست کنید تا بشه در موردش صحبت کرد :give_rose: