سلام
دوست عزیز،مدير محترم. وقتي که يک مصرف کننده اسمي از باصرفه ترين سيستم يا جوابگو بودن سيستم و عباراتي نظير اين نمياره و طبق عنوان تاپيک و درخواست ايشون بالاترين سيستم بدون در نظر گرفتن قيمت مي خوان چه دليلي داره که اين پردازنده رو نخرن!؟!؟
به نظر شما چرا بايد توي ايران اين پردازنده بازاري نداشته باشه!؟ اگر قرار باشه مشاوره بدون اينکه درخواستطرف در نظر گرفته بشه فقط بر اساس اينکه کدوم به نسبت قيمت باصرفه تره انجام بشه هيچ وقت حتي يه دونه core i7-940 هم فروش نميره.
صحبت من اینه که سیستمی که شما معرفی کردید، Price/Performance نداره!
هیچ جای دنیا کسی که قصد بازی داره از پردازنده Core i7 Extreme استفاده نمی کنه، چون این پردازنده فقط و فقط برای اورکلاک حرفه ای طراحی شده. نه برای سیستم Gaming یک کاربر عادی! البته به نظر می رسه شما علاقه خیلی زیادی به این نسل پردازنده ها دارید طوری که حاضر هستید بیشتر از سه برابر قیمت بیشتر بدید به خاطر اسم Extreme !
صد درصد.در هر صورت من بر اساس تقاضاي ايشون نظر دادم و ايشونم مختار هستن که تصميم بگيرن و به نظر من اگر پولش براشون اهميت نداره انتخاب خوبيه.(بابا شايد طرف پول داره و مي خواد بهترين سيستم رو توي ايران داشته باشه ما که نبايد بهش بگيم اين باصرفه نيست و ... اون داره ميگه پولش مهم نيست!!! پس بايد بهترين سيستم ممکن بهش پيشنهاد بشه).
مشاوره یعنی پیشنهاد قطعات. تصمیم نهایی با ایشونه. مگه همیشه غیر از این بوده؟
ایشون میگه پولش مهم نیست، ولی اومده مشورت کنه. شاید اگه ایشون هم بدونه با 1,5 میلیون میشه سیستمی در حد همین سیستم پیشنهادی شما جمع کرد دیگه قصد نداشته باشه 5 میلیون پولش رو دور بریزه.
بله. و وقتی توی ایران میاد کرک میشه و روی DVD کپی میشه.مطمئن باشيد تا چندي ديگر بازيهاي BLU-Ray به بازار خواهند اومد.(همين الانشم توي بازار جهاني هست و هنوز وارد بازار ايران نشده)
البته Blueray Rader بازم توجیه پذیره، ولی Blueray Writer اون هم با 250,000 تومان؟
به هر حال هر موقعی که استفاده از Blueray همه گیر شد و قیمت ها پایین اومد ایشون می تونند یک Optical Drive اضافه کنند، درسته؟
بدون شک!ميشه لطف کنيد H.D.D سريعتر از WD RaptorX معرفي کنيد که توي بازار گير بياد؟ سرعت هاردديسک در سرعت لود بازيها تاثير بسزايي داره عزيز.
شما دارید 570 هزار تومان برای 600 گیگابایت خرج می کنید.
من پیشنهاد می کنم از دو هارد Seagate Barracuda 7200.12 500GB استفاده کنند که روی هم به 120 هزار تومان هم نمی رسه و فضای 1 ترابایتی هم در اختیار ایشون قرار می ده. شکی هم ندارم کارایی اش نسبت به هاردهای Raptor طوری که در بازیها محسوس باشه پایین تر نیست.
+
سه هارد Barracuda 7200.12 با قیمت زیر 180 هزار تومان کاملا و به طور محسوس از دو هارد Raptor سریعتر خواهد بود با فضای تقریبا 2.5 برابر و قیمت یک سوم.
درست نمی گم؟
شما بگید این مادربرد چکار می تونه انجام بده که مادربرد GIGABYTE EX58-UD5 یا EVGA X58 3x SLI نمی تونه انجام بده؟ فکر کنم شما بدونید اورکلاک CPU های Core i7 تا نزدیک 4 گیگاهرتز تقریبا با هر مادربردی امکان پذیره و نیازی به یک مادربرد 500 هزار تومانی نداره!ضمنا من جايي نديدم ايشون گفته باشن که قصد اورکلاک کردن ندارند که شما مي فرمائيد مادربورد Asus معرفي شده زياده!؟!؟ اين مادربورد امکانات زيادي داره و صرفا بخاطر اورکلاک گرون نيست مدير عزيز!
این امکاناتی که Rampage II Extreme رو نسبت به EVGA X58 3x SLI یا GIGABYTE EX58-UD5 متمایز می کنه نام ببرید لطفا.
جالبه.کيبورد معرفي شده در هر زمينه اي بهترينه. Gaming هم يکي از کاربردهاي اين کيبورد هست.
این کیبرد یکی از بهترین کیبرد های تایپ دنیاست، قبول!
چه ربطی به بازی داره؟
دقت کردید این کیبرد از Bluetooth استفاده می کنه؟ دقت کردید چرا هیچ قطعه Gaming ای Bluetooth نیست؟
طبق برداشت بنده ایشون اینجا اومدند تا توی بازار سرشون کلاه نره، و پول بی خود بابت چیزی که ازش استفاده نمی کنند ندند. که شما دقیقا همون کاری رو انجام می دید که یک بازاری انجام می ده برای ایشون.
بازم تاکيد مي کنم طبق برداشت بنده ايشون براشون قيمت اصلا اهميت نداره و شايد بخوان بهترين سيستم موجود در بازار ايران رو واسه
يم جمع کنن.
چارتهای GTX 295 SLI و مقایسه اشون با GTX 295 در رزولوشن 1920x1200 در اینترنت پر هستند. برید از هر سایتی که خودتون بهش اعتقاد دارید نگاه کنید، و یک مقایسه با Refresh Rate مانیتورها داشته باشید ببینید به چه نتیجه ای می رسید.در پايان ممنون ميشم اگر لينکي در رابطه با چارت GTX295 SLI و اينکه کارآيي بالايي نداره لطف کنيد ارائه بديد.
موفق باشید.

Bookmarks