lorn (20-07-09)
کاربر شهرسختافزار
با سلام خدمت تمام کاربران محترم PC Network . میخوام بهترین سیستمی که واسه Game تو ایران میشه جمع کرد رو بخرم. قیمتم اصلا واسم مهم نیست. تا پنج میلیون بودجه دارم. حالا دیگه خودتون میدونید راهنماییم کنید. در ضمن اگرم شد یه جاییرو تو تهران معرفی کنید که بتونم کل کیس رو ست از اونجا بگیرم. زیاد حوصله اینور و اونور رفتن رو ندارم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همیشه در زندگی با خدا بودن بهتر از ناخدا بودن است
lorn (20-07-09)
|
|
عجب بودجه خفنی
cpu: core i7 975
cpu cooler:cooler master V10 می تونید از water cooling هم استفاده کنید که دردسرش بیشتره
MB:rampage II extreme
ram:3x2GB 2000 corsair +FAN
VGA:asus mars OR 2xmsi4890 OC
HDD:2x1TB WD
case:cosmos
Power:cooler master 1000W
Monitor:samsung T220
mouse&keyboard:razor انتخاب خودتون
DVDrw:samsung 22x
بقیه قصعات هم با سلیقه خودتون
.
.
.
البته میتونید از 2تا GTX295 یا 3تا 4890 استفاده کنید که بیشتر مواقع با کاهش prformence روبرو میشید
آخرین ویرایش توسط hamedjahanbakhsh در تاریخ 19-07-09 انجام شده است
lorn (20-07-09), Nico Belic (20-07-09)
سلام
نیازی به هزینه بیخود نیست .
قرار نیست اورکلاک حرفه ای کنید پس پردازنده 975 اصلا برای شما مناسب نیست و بجاش 920 بگیرید + کولر v10 هم انتخاب بسیار عالی هست.
کراس 4890 هم اصلا انتخاب خوبی نیست و مشکل گرما و... پیدا میکنید و بجاش gtx 295 انتخاب بسیار عالی هست.
آخرین ویرایش توسط DOMINATOR در تاریخ 19-07-09 انجام شده است
hamedjahanbakhsh (19-07-09), lorn (20-07-09), Nico Belic (20-07-09)
کاربر شهرسختافزار
یعنی از دو تا GTX 295 با SLI استفاده کنم؟ میشه برندشم بگین؟ یعنی این سیستم دیگه اندشه؟ میشه قیمت کل سیستمم بگین سرجمع چقدر در میاد؟ ممنون میشم.
آخرین ویرایش توسط Nico Belic در تاریخ 19-07-09 انجام شده است
همیشه در زندگی با خدا بودن بهتر از ناخدا بودن است
lorn (20-07-09)
برای 5 ماه اندشه! 5 ماه دیگه قراره کارتهای DirectX 11 وارد بشه. یعنی اگه شما 100 تا کارت GTX 295 رو هم به هم وصل کنید باز هم نمی تونن از قابلیتهای DirectX 11 استفاده کنن. 5 میلیون ضرره. چون تا اخر سال قراره usb 3 وارد بشه. همین طور sata 3 . هیچ کدوم از اینها رو دیگه نخواهید داشت. بهتره برای گراقیک زیاد خرج نکنید. حداکثر یدونه GTX 295 .یعنی از دو تا GTX 295 با SLI استفاده کنم؟ میشه برندشم بگین؟ یعنی این سیستم دیگه اندشه؟ میشه قیمت کل سیستمم بگین سرجمع چقدر در میاد؟ ممنون میشم.
نه برادر منظور من sli 295 نبود منظورم فقط استفاده از یک کارت 295 بود که در حال حاظر هم از پس همه گیمها بر میاد و مواردی که دوستمون aexistence عرض کردند صحیحه پس فعلا هزینه زیاد نکنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Nico Belic برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزيز. اولين باره که مي بينم يه نفر مي خواد بالاترين سيستم موجود رو ببنده. بهتون تبريک مي گم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Nico Belic برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من اگر مشکل مالي نداريد بهترين سيستم موجود رو ببنديد و اصلا به اينکه آينده چه خواهد شد و ضرر و ... فکر نکنيد و با سيستمتون حال کنيد. پيشنهاد بنده:
CPU: Intel Corei7-965 Extreme Edition قيمت 1050000 تومان.
M.B : Asus Rampage II-Extreme قيمت 520000 تومان.
H.D.D: 2*Western Digital 300GB SataII/RaptorX قيمت 570000 تومان.(بصورت RAID ببنديد)
RAM: 3*2GB Corsair-DDR3/BUS2100 Dominator قيمت 380000 تومان.
VGA: 2*MSI Geforce GTX295-1792MB DDR3 قيمت 1280000 تومان.(بصورت SLI ببنديد)
Power Green GP1230B قيمت حدود 230000 تومان.
Case Asus Vento 7700 قيمت 160000 تومان.(کيسهاي ThermalTake هم خيلي خوبن بايد ببينيد و انتخاب کنيد)
Key Board : Logitech - diNovo Edge قيمت 210000 تومان.(پيشرفته ترين کيبورد جهان)
Mouse : Logitech MX-Revolution قيمت 115000 تومان.
Blu_ray Disc Reader and Writer Sony قيمت 250000 تومان.
Monitor : Samsung Syncmaster T220P قيمت 300000 تومان.
مجموعا: 5065000 تومان.
توضيحات: پردازنده که ديگه آخرشه و سري Extreme سري Core i7 اينتل هست.
مادربورد هم که نقريبا بهترين انتخاب توي سري Asus هست و امثرا نظرشون اينه که از آخرين مادربورد گيگابايت يعني GA EX58- Extreme بهتره.
هاردديسک که پرسرعت ترين هاردديسک موجود هستش که 10000RPM هست و RAID که بسته بشه ديگه کولاک مي کنه.
بالاترين باس RAM از برند کم نظير Corsair باس 2100 هست که فوق العاده عمل ميکنه(مخصوصا واسه اورکلاک)
بالاترين گرافيک دنيا در حال حاضر Geforce GTX295 هست که دوتاش بصورت موازي(SLI) بسته ميشه. برند MSI م برند معروف و خوبيه.
پاور گرين معرفي شده بالاترين پاور موجود با کيفيت هستش که جوابگو باشه.
کيس هم عاليه. بايد از نزديک ببينيد. اما کيسهاي ThermalTake و Cooler Master هم خيلي خوبن. اينارو ديگه بايد از نزديک ديد و خودتون سليقه اي تصميم بگيريد(البته بايد به داخل کيس و نکات فني هم اهميت داد (نه فقط به ظاهر).
کيبورد که بهترين کيبورد فعلي دنياست با مشخصات زير:
Model Brand Logitech Model diNovo Edge Keyboard Connection Type Keyboard Interface USB Keyboard SPEC Design Style Mini Palm Rest Integrated Normal Keys 84 Function Keys 9 Keyboard Color 2-Tone Windows Vista Certified for Windows Vista Wireless Type Bluetooth Wireless Power Supply Built-in rechargeable 950 mA lithium ion battery Operating Time up to 2 months usage Distance 32.8 Feet Mouse Included Mouse Included No OS / System Requirement Operating System Supported Windows XP (SP2) or Windows Vista System Requirement 1 USB Port; CD-ROM Drive Features Features PerfectStroke key system
A precision micro-scissors mechanism distributes typing force evenly across key surfaces, making every stroke natural and fluid.
Stylishly sleek
Laser-cut from a single piece of Plexiglass and set in a brushed aluminum frame, the diNovo Edge makes a bold statement. Only 11 mm thick!
Elegant charging base
Put your keyboard on display while charging via the slim base/stand. Advanced Li-ion batteries recharge faster and last longer.
TouchDisc scrolling
A new type of touchpad, the TouchDisc unifies scrolling, selection, and cursor control. Scroll at hyperspeed with a touch of your finger.
Backlit stealth controls
Hidden hot keys light up at a touch, and fade into the background when not in use. The touch-sensitive volume slider gives you precise, fingertip audio control.
Bluetooth wireless technology
Bluetooth wireless technology ensures seamless, secure operation from up to 30 feet.
Mfr Part#: 967685-0403 Manufacturer Warranty Parts 3 years limited
ماوس هم که جزء يکي از يهترين برندها و بهترين کيفيتهاست.
رايتر هم که Blu_ray هست و ديسکها Blu-Ray با ظرفيت 25GB و در حالت دولايه 50GB رو هم مي خونه و هم مي نويسه.
مانيتوذ هم که در حال حاضر بالاترين رزولوشن رو در بين مانيتورهاي موجود در بازار ايران داره(البته در اين مورد مانيتورهاي حرفه اي هم هست اما قيمت بالاي 5000000 تومان مي زنه و همين مانيتور عاليه).
من که از نوشتن اين سيستم هم لذت بردم.
سوالي بود در خدمتم.
hazi (10-08-09), lorn (20-07-09), MARINE (19-07-09), Nico Belic (20-07-09)
عضو VIP شهرسختافزار
به نظر من بهتره اکستریم نگیره باز نظر شما اساتید محترم اما این همه خرج سیستم کردن کار درستی نیست
کاربر شهرسختافزار
سري core i7 Extreme قابليت اورکلاک بالايي داره و ضمنا داراي معماري پيشرفته تري هست. البته اگر محدوديت مالي داريد منم پيشنهاد نمي کنم. اما اگر قيمت واقعا براتون اهميت نداره ديگه بهتر از اين پردازنده توي بازار وجود نداره.
عضو VIP شهرسختافزار
در اون که قدرت این پردازنده رو هیچ پردازنده ای نداره هیچ شکی نیست من در اصل کار مشکل دارم که نباید این همه برای یک سیستم خرج کنید
یک پردازنده Core i7 920 هم بخرند هیچ تفاوتی با این پردازنده در نرم افزارهای و بازیها احساس نخواهند کرد
بهتره یک سیستم گیمینگ حرفه ای تهیه کنند اگر واقعاً دنبال بازی هستند منظور یک سیستم با چند مانیتور و وسایلی که مخصوص گیمیرها بکار میرود
hazi (10-08-09), lorn (20-07-09), Nico Belic (20-07-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks