دوستان کسی نیست من رو راهنمایی کند؟
کاربر شهرسختافزار
سلام
دوستان و اساتید عزیز من قصد جمع کردن یک سیستم خوب رو دارم (فقط کیس) که برای کارهای گرافیکی خوب باشه و بازی های روز و جدید رو به راحتی اجرا کند برای کانورت کردن فیلم ها هم کارایی بالایی داشته باشه اگر راهنمایی کنید ممنون میشم بیشتر از 700 تومان هم نمیتونم بدم؛ با تشکر
لطفا یک سیستم بگید که تا چند سال خوب باشه و بتواند بازی های روز رو اجرا کند باز هم تشکر
آخرین ویرایش توسط S.HAMID.M در تاریخ 06-10-11 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوستان کسی نیست من رو راهنمایی کند؟
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط S.HAMID.M برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط S.HAMID.M برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mb=Giga h61m-usb3-b3~135T
Cpu=corei3 2100~150T
ram=2*2 1600 Elixir~52T
Vga=6770~180T
Hdd=seagate barracuda12 500G~52T
Odd=liteon24X~25T
psu=Green480Aeu~52T
case=Selective~30T
sum~~675T
کاربر شهرسختافزار
سلام.
براي دوستم سيستم ميخوام حداكثر تا 700هزارتومن البته فقط كيس.
براي ديدن فيلم HD -بازي و گاهي ويرايش فيلم (زياد نه). آيا شما هنوز ايني كه mehrdad_ab جان گفتن تاييد ميكنيد.
البته من چند هفته پيش بهش گفتم صبر كنه تا پردازندههاي جديد AMD بياد تا بازار يه تكوني بخوره منتها مثل اينكه ديگه نميخواد صبركنه. پس دوستان ممنون ميشم با اين شرايط يه سيستم معرفي كنن.
راستي بازار بعد از معرفي پردازندههاي جديد AMD تغيير نكرده؟
مدیر انجمن سخت افزار
سیستمی که دوستمونmehrdad_ab معرفی کرده تو این قیمت بهترین سیستمه.
البته می تونید در صورت تمایل برندهای دیگه ای هم استفاده کنید که تو کلیت سیستم تغییر زیادی ایجاد نکنه.
مثل تغییر به مادربورد ایسوس h61 (تقریبا هم قیمت مدل گیگا)
رم corsair XMS3 یا Value (که ایکس ام اس 5 تومن گرون ترو ولیو 5 تومن ارزونتر از رم پیشنهاد شده میشه)
گرافیک 450gts یا 550 (که 450 کمی ارزونتر و 550 کمی گرونتر میشه البته بسته به برد می تونه خیلی فرق کنه)
هارد 1 ترابایت (15 تومن گرون تر از 500 میشه)
پیشنهاد من هم اینه که روی پلتفرم اینتل بمونید.
To improve is to change. To perfect is to change often
mehrdad_ab (19-10-11), Rezasam1 (19-10-11), X62 (19-10-11)
کاربر شهرسختافزار
mehrdad_ab عزيز يكي از كاربران نمونه و باحال و باسواد اين مجموعه اس. در انتخاب ليستي كه ايشون نوشتن شك نداشتم منتها چون تاريخ ارسال ايشون مال حدود دو هفته پيش بود و از اون موقع تا حالا پردازندههاي جديد AMD معرفي شدن گفتم بلكه بازار تكوني خورده باشه. از اين نظر درخواست دادم. حالا اگه هنوز فرق نكرده احتمال تغيير تو بازار رو تا كي ميديد؟ آيا صبر كردن تا چند روز آينده ارزش داره؟از پاسگويي شما XFXForce گرامي و عزيز هم خيلي ممنون.
mehrdad_ab (20-10-11)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
دوست عزیز ، نظر لطف شماست ؛
فقط خواستم این رو اضافه کنم که : تا پردازنده های AMD سری FX وارد بازار تهران بشن ، مدتی زمان میبره ( شاید هم شده ) و تا سری اول بفروش برسه و سری های دوم و ... وارد بازار بشه ، قیمت این پردازنده ها بالا خواهد بود . شاید بعد از چند ماه ا قیمت یک 4100 خیلی کمتر از قیمت یک 2100 از اینتل بشه ، اما اینها فقط حدس هایی هست که زده میشه . از پردازنده های رده پائین من 2100 از اینتل و 4100 از AMD رو در نظر می گیرم . فکر می کنم طبق مطالبی که چند خط بالاتر نوشتم فعلاً قیمت پردازنده های AMD بالاتر از اینتل باشه و در ضمن تفاوت کارائی چندانی هم بینشون نیست .
چند نمونه مثال ( البته تست های زیاد و بنچمارکهای متفاوتی رو در بخش پردازنده های بولدوزر میتونید ببینید )
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی این چهار تست ، یا اینتل جلوتر بوده ، یا AMD یا تقریباً برابر
پس روی هم رفته در حال حاضر ، با بودجه فعلیتون لیست بالا رو توصیه می کنم
البته اضافه کنم که قیمت رم پائین تر هستش :
رم در حدود 44 و گرافیک رو هم حدود 170 میتونید خرید کنید.
موفق باشین.
کاربر شهرسختافزار
مهرداد جان توي اين مادربردي كه نوشتي Giga h61m-usb3-b3 m يعني چي؟ b3 يعني چي؟ليست شمارو به رفيقم دادم و اون رفت خريد. منتها فروشنده گفت گيگا ندارم اما ايسوز دارم.در ضمن گفت چون گرافيك داري ميبندي مدل بي m رو وردار چون مدل مدل m دار واسه گرافيك آن بورده. و آخر سر اينو داد Asus P8H61/USB 3 و گفتش همونه، به قيمت 132هزار تومن. البته هنوز سيستم رو نبسته وقرار شده شنبه عصر ببنده ولي بيشتر پول رو داده.حالا شما اينو تاييد ميكنيد؟براي گرافيك هم ASUS EAH 6770 1g ddr5 داد به قيمت 220 هزار تومن، تاييدش ميكنيد؟
عضو VIP شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X62 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این B3 روی نام مدل هستش و نشانه از جدید بودن چیپست برد میده ( در جریانیم که ریویوژن B2 مشکل دار بود) هر چند که فکر می کنم اکثر b2 ها جمع آوری شدن .البته من ماه پیش این مدل رو 125 قیمت کرده بودم ! که الان به شما 132 قیمت داده. ( شاید قیمت ها نوسان داشته )
برای گرافیک هم اکیداً توصیه می کنم پولتون رو دور نریزین . توی شهرستان نهایتاً این گرافیکی که من معرفی کردم رو میتونید 85-180 تهیه کنید . نه دیگه 220 تومن . شما مدل پاور کالر بگیرین که ارزون تر دربیاد ( شاید بهتون بگه اگه هر دو ایسوس باشن ، اینجوری بهتر مچ میشن ، یعنی از ترفند استفاده کنه ، که اینجا نباید شما قول حرفش رو بخورین )
ایسوس هم بردهای فوق العاده ای داره و اگر نیاز به گرافیک آنبرد ندارین میتونید همون مدلی که فرمودین رو تهیه کنید ( همون چیپست هست و هیچ تفاوتی نداره ، اما برای کاهش هزینه خروجی گرافیک آنبرد حذف شده ). هیچ تفاوت دیگه ای نداره . خیالتون راحت باشه .
پ.ن: روی بردهای ایسوس هم نشان B3 حک شده . موقع خرید دقت کنید که این b3 روی جعبه برد باشه .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks