سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X62 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این B3 روی نام مدل هستش و نشانه از جدید بودن چیپست برد میده ( در جریانیم که ریویوژن B2 مشکل دار بود) هر چند که فکر می کنم اکثر b2 ها جمع آوری شدن .البته من ماه پیش این مدل رو 125 قیمت کرده بودم ! که الان به شما 132 قیمت داده. ( شاید قیمت ها نوسان داشته )
برای گرافیک هم اکیداً توصیه می کنم پولتون رو دور نریزین . توی شهرستان نهایتاً این گرافیکی که من معرفی کردم رو میتونید 85-180 تهیه کنید . نه دیگه 220 تومن . شما مدل پاور کالر بگیرین که ارزون تر دربیاد ( شاید بهتون بگه اگه هر دو ایسوس باشن ، اینجوری بهتر مچ میشن ، یعنی از ترفند استفاده کنه ، که اینجا نباید شما قول حرفش رو بخورین )
ایسوس هم بردهای فوق العاده ای داره و اگر نیاز به گرافیک آنبرد ندارین میتونید همون مدلی که فرمودین رو تهیه کنید ( همون چیپست هست و هیچ تفاوتی نداره ، اما برای کاهش هزینه خروجی گرافیک آنبرد حذف شده ). هیچ تفاوت دیگه ای نداره . خیالتون راحت باشه .
پ.ن: روی بردهای ایسوس هم نشان B3 حک شده . موقع خرید دقت کنید که این b3 روی جعبه برد باشه .

Bookmarks