ممنون سجاد عزیز نرم افزارهای ما تخصصی هست فقط مختص صدابرداری نیست نرافزارهای 64 بیتی کیوبیس و سونار و اف ال استودیو هست که بجز صدابرداری برای ساخت یک پروژه موزیک از اینها استفاده میکنیم.
در رابطه با صدا هم باید عرض کنم که نیازی به خروجی صدای انبورد مادربرد نداره کار ما چون از سخت افزارهای مجزا برای ورود و خروج صدا استفاده میکنیم.
کارت صدای اینترنال و اکسترنال که دارای سمپل ریت بالا و حرفه ای هست که با بهترین کارت صدای انبورد هم قابل قیاس نیست.
این از بحث صدا...
من میخوام 16 گیگ رم ساپورت کنه البته ممکنه تا یکی دوسال اینده نیاز بیشتری به رم داشته باشم مثلا 32 گیگ لازم بشه.
cpu هم فعلا i5 4690 احتمالا بخرم چون پولم نمیرسه ولی امکان داره بعد یه مدت لازم شد که از i7 استفاده کنم و شاید هم به اورکلاک احتیاج پیدا کنم اما اورکلاک خیلی برام مهم نیست.
دارای نویز کم باشه.
خودم اینجور که حساب کردم حدودا 600 تومن پول2*4= 8 گیگ رم . پاور . هارد 1 ترابایت میشه.
حدود750 cpu میشه.
dvd رایتر سامسونگ که دارم.
کیبورد و ماوس هم که دارم.
فقط میمونه مادربرد مناسب و یه کیس ارزون و البته ترجیحا خنک باشه.
که مبلغ حدود 1.5 تا 1.8 برای جمع اوری این کیس در نظر گرفتم.
حالا شما چه قطعاتی پیشنهاد میکنید.
من الان بخاطر وسواسی و حساس بودنم مجبور شد تن به خرید i5 بدم چون هی دست دست کردم تا قیمتا رفت بالا خواهش میکنم حالا که این همه حساسیت بخرج دادم یه سیستم خوب با قطعات عالی که با هم مچ باشن و حین کار باهاش مشکلی نداشته باشم و تا چند سال ار هر چیز بینیاز باشم معرفی کنید.
راستی یچیز دیگه اینه که سیستم ممکنه یه صبح تا شب روشن باشه.
ممنون از لطف شما سروران.

Bookmarks