والا بچه ها پیشنهاد خوبی دادن . فقط من اگه بودم شاید مادربرد بهتری میگرفتم . البته نیاز خیلی ضروری نیست (یعنی بسته به نوع و حرفه ی استفاده ات داره که به جزئیات و قدرت صدا اهمیت میدی یا نه) . با اینکه پاور رو Green GP480A-EU رو با قیمت 177 تومن میگرفتم . البته اگه در آینده گرافیک رو ارتقاء میدادم وگرنه یه پاور 380 وات یا حداکثر 430 وات (با تجهیزات اضافی) بدون گرافیک کاملا کافی هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vahid800 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمن اینکه نگفتی اسم نرم افزاری که ازش برای صدا استفاده میکنی چیه؟
پیشنهاد من بهت برای مادربرد GIGABYTE GA-H97-Gaming 3 هست که در حد قیمت خودش که 480 تومنه ، بهترین کیفیت خروجی صدا رو داره . البته این کیفیت زمانی ملموس هست که از خروجی های اسپیکر چند کاناله ی با کیفیت استفاده شه وگرنه فرقی ندارن وقتی با اسپیکرهای دو کاناله ی معمولی خروجی شون باشه
هر چند عالی ترین انتخاب برات مادربرد GIGABYTE GA-Z97X-Gaming G1 WIFI-BK هست که پردازنده ی چهار هسته ای داره که 1.6 تومنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نرم افزاری که استفاده میکنی اسم شو بگو؟
Bookmarks