سلام به همه عزیزان
امیدوارم جای درستی موضوع ایجاد کرده باشم.
نیاز به راهنمایی شما بزرگوارن برای خرید یه سیستم دارم ،سیستمی که من نیاز دارم برای کار صدا برداری و اهنگسازی هست کاری به گیم و کارهای گرافکی ندارم حالا ممکنه گاهی اوقات برای رفع خستگی تایم کمی رو به گیم اختصاص بدم اما اصل کار من صدا هست و بیشتر از گرافیک به پردازش در رندر نیاز دارم.
برای خرید با این نوسانات قیمت و شباهتهای سخت افزارها دچار تردید و و سردرگمی شدم حدود 4 ماه هست که میخوام یه سیستم تهیه کنم اما حساسیت زیاد و پول محدودی دارم.
اول از همه بین مادربردها نمیدونم چیپست z87 با z97 چه تفاوتی داره که حد اقل 150 تا 200 تومن اختلاف قیمت در بعضی مدلها هست.؟
رم مورد نیاز من حداقل 8 گیگ هست البته بعدها که پول دستم اومد به 16 گیگ ارتقا باید بدم.
cpu هم قبلا i7 4770 یا 4790 میخواستم اما قیمتها خیلی بالا رفت پولم نمیرسه مجبور شدم به سری i5 مدل 4690 فکر کنم که فرکانس 3.5 گیگ هست و دارای 6 مگ کش.
هارد هم حداقل 1 گیگ
پاور هم هر جور شما صلاح بدونید انتخاب میکنم ولی خودم فکر میکنم 530 وات نیاز هست.
الان همینطور که میدونید قیمتها خیلی بالا رفته و اصلا هم عادلانه نیست میخوام راهنمایی بفرمایید مادربرد asus z97-k بردارم یا asus z87-k چون حدود 200 تومن تفاوت قیمت دارن ایا برای کار من تا چند سال z87 جوابگو هست؟ بعدا دچار مشکل نمیشم؟
cpu که انتخاب کردم ایا چیز دیگه ای که بتونه مثل این کار انجام بده مدنظرتون هست پیشنهاد بدید که قیمتش کمتر باشه؟
خواهش میکنم راهنمایی کنید اطلاعات کمی در این زمینه دارم پیش هر فروشنده ایم میرم فقط میخواد اون چیزی که خودش داره بفروشه هیچ کس به فکر جیب مردم نیست.
Bookmarks