برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیددست دوم پاور به نظرم حتی گرین باشه ، مناسب نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شماها اصلا با پاور سادیتا کار کردین؟
چندان متفرقه هم نیست ها . درسته پاور عالی مثل گرین نیست اما ضعیف هم نیست . کانکتور 8 پین (برا مادربردای جدید) نداره اما به نظرم پاور خوبی هه
من که فلا با همین مادربرد ، همین پاور رو دارم
میتونم بگم جزء پاورهای رده ی متوسط به بالا هه
درباره ی سوختن قطعات هم درسته که نوسان این پاورها بیشتر از گرین هه اما همونطور که خودتون هم استادین ، قطعات اصلی ، مدار تغذیه شون ، تنظیم ولتاژ اول انجام میده و بعد به اون قطعه میرسه که باعث سوختگی یا کاهش طول عمر در دراز مدت نشه یکی از دلایلی که همیشه مادربرد گیگا رو انتخاب میکنم ، مدار تغذیه شه که تو Ultra Durable 4 از مقاومت (RDs) پایین استفاده کردن (تو UD5 که کولاک کردن اما پولشم کولاک کرده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) .میمونه قطعات فرعی که برق پاور مستقیم بهش وصل ان مثل هارد و ... که حق با تو هه . تو دراز مدت حتی باعث سوختن یا حداقل کم شدن کیفیت اش میشه (هر چند تو هاردهای مغناطیسی ، اصطکاک چرخش و لرزش هد ها هم یکی از مهم ترین عامل خرابی شونه تو دراز مدت)
Bookmarks