يه سئوال دوستان
اينتل خب گارانتي تو ايران نداره
AMD هنوز با گارانتي آلبالو هست يا اين هم جديدا گارانتي نداره؟
Printable View
يه سئوال دوستان
اينتل خب گارانتي تو ايران نداره
AMD هنوز با گارانتي آلبالو هست يا اين هم جديدا گارانتي نداره؟
نقل قول:
سلام
محصولات amd با گارانتی سه ساله آواژنگ است... من که با سه سال گارانتی آواژنگ گرفتم:party::love:
بله ، هر قطعه کامپیوتر که توسط یک شرکت معتبر وارد ایران بشه ، با گارانتی همون شرکت به فروش میرسهنقل قول:
ایسوس هم از این امر پیروی میکنه
سلامآخر به حرف من رسیدی .اینتل اگه 1000 دلار هم قیمت بذاره واسه سی پی یوش باز میارزه بخریبا تشکر
دوست خوبم.اینطوری گفتن که دلیل نمیشه...نقل قول:
سیستم داغون الان من....سی پی یو اون هست : intel celeron 2.6 تک هسته ای....
4 ساله داره کار میکنه....
توی همین تابستون دماش به 47 میرسید....نهایت دماش....در حالی که سیستمم داخل یک ابتق کوچک هست که نه کولری در کار بود نه پنکه ای...
من هم چون دانلود آفلاین میکردم تا 48 ساعت هم این بدبخت روشن بود....دماش از این بیشتر نمی شد...
ولی چیزهایی که من خوندم میگند که اگه سی پی یو اینتل دماش از فلان درجه بیشتر بشه نمیدونم سیستم ریست میشه و این حرف ها....
ولی اگه amd فنش از کار بیفته اینقدر داغ میشه که خودش خودش رو آب کنه.....
چند تا تاپیک دیدم اینو گفتن....
تاریخشون هم مال همین 2009 بود نه 10 سال قبل....
من هم قبلا فن سی پی یو سیستمم از کار افتاده...حتی 4 دفعه به دلیل در دسترس نبودن خمیر سیلیکون تا 5 دقیقه هم روشن بوده.....بدون داشتن خمیر سیلیکون حتی یک ذره....
شاید هم شما داری و خوب جواب داده....ولی خوب من ترجیح میدم که چیزی رو بخرم که بیشتر شناخت داشته باشم....
اینکه چند نانومتری هست و این بحث های علمی....این ها چه فایده برای من داره؟
من با همین سی پی ضعیفم و 512 رم بارها و بارها با نرم افزارهای مختلف کانورت کردم و هزار تا کار سنگین...
پس با همین e7400 هم راضی میشم....
لطفا دوستان بگند که e7400 رو تا چه حدی میشه اور کرد؟و آیا به نوع مادربورد ربطی داره؟
در ضمن مطمئن باش که اگه دماش به 50 میرسه خیلی زیاده...الان دوای سی پی یو من 38 هست درخالی که از ساعت 4 بعد ازظهر تا الان سیستمم روشن بوده...و در حال دانلود آفلاین...و با رم 512
لطفا دوستان بگند که e7400 رو تا چه حدی میشه اور کرد؟و آیا به نوع مادربورد ربطی داره؟
سلامنقل قول:
آخه دمای cpu در پیت سلرون رو با یک چهار هسته ای phenom ii 945 مقایسه می کنند!!!!:gasp:
دمای 4 هسته ای ها بالاتر است و 50 درجه عاقلانه است و به نظر من خیلی خوب در حالت لود.
:cool:
e7400 رو اگر هدفت اینه که اورکلاک کنی و روی همون حالت اورکلاک 24 ساعت استفاده کنی با کولر خوب و کیس مناسب تا 3.5 گیگاهرتز فکر کنم عاقلانه است...:great:
بالاتر از اون دیگه برای رکورد زدن و عشق اورکلاک و این حرف ها است:Love-ssa~! (1)::Love-PCN~!:
اگه 20 تومن بیشتر بدم میتونم Q8200 رو بخرم....به نطرتون این خوبه؟ارزش داره؟
میشه تا 4 سال روش حساب کرد که بازی هارو جواب بده؟از نظر اورکلاک چی؟
q8200 به نظرم ارزش 20 تومن اضافه رو داره .نقل قول:
بازی خیلی بیشتر از اونکه به cpu بستگی داشته باشه ، به gpu بستگی داره .
شما همون e7400 رو هم بگیرید و گرافیکتون خوب باشه گمان میکنم توی بازی هیچ مشکلی نداشته باشید .
آقا همون Q8200 رو بخر. نه اصلا Q8200 چيه چهار هسته اي زياد داغ ميكنه و ممكنه بسوزه بيا 2 هسته اي بخر مثل همون E7400 نه E7400 هم خوب نست چون سرعتش بال است داغ ميكنه و ميسوزه 3.4 دو مگ كش بخر. كه دور فنش تا5400 rpm هم ميرسيد. اين جديدا دور فنشون كمه و ممكنه زود بسوزند. CPU هاي AMD هم داغ ميكنند و ميسوزند. مثلا 1 روز بيشتر ممكنه واسه شما عمر نكنند.