وقتی یه چیزی رو پیشنهاد میدین....اسمش و مارکش رو کامل بگید.اینطوری من چه طور بفهمم که چه مارکی هست و چیه؟نقل قول:
Printable View
وقتی یه چیزی رو پیشنهاد میدین....اسمش و مارکش رو کامل بگید.اینطوری من چه طور بفهمم که چه مارکی هست و چیه؟نقل قول:
از نظر کار با کامپیوتر بین amd و اینتل فرق خاصی هست؟
چرا amd نه؟نقل قول:
چون به اینتل تعصب داری؟شما که میگی نه....باید بگی چرا نه....
amd سی پی یو های قوی تر داره(نسبت به پول من )و مادربردهاش هم ارزون تر هستن...
لینک زیر رو ببینید.میشه گفت از نظر سی پی یو خیلی هم فرقی ندارن.
مقایسه e7500 و 630 amd
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوستانی که با amd کار کردن لطفا بگن که چه عیب هایی داره....
از نظر کار کردن با کامپیوتر...........نه رقابت و این چیزها..............در عمل
amd ایرادی نداره..مثلا من الان amd phenom ii 945 دارم که با فن معمولی خودش داره کار می کنه و دماش توی بیکاری 32-33 و توی حداکثر فشار کاری به 51 می رسه و از لحاظ دما که عالیه.
از لحاظ مصرف هم که طبق گفته خود سایت amd مصرفش 125 واته که برای یک cpu 4 هسته ای به نظرم عالیه.
از لحاظ سرعت هم من تستهایی با نرم افزارهای 3dmark06 و sandra و everest و مشابه زدم بسیار عالی عمل کرده و در حد cpu های intel q9400 و q9550 نشون داده
حالا اونهایی که میگن amd بده نمی دونم رو چه حسابی می گن !!!!:1. (27):
فعلا هم که دارم با سیستم amd خودم فقط بازی می کنم و اینترنت و چت و فیلم نگاه کردن و کاراهای معمول :1. (35)::11():
شما خوبین ؟ :whistle:نقل قول:
همه چیشو که نوشتم asrock شرکت سازندشه مدل هم که a770de+ هستش البته این + باید سمت راست مدل باشه که میشه آ ۷۷۰ دی ای پلاس که اینجا + رو میندازه سمت چپ
اینم لینکش
لطفا یکم بیشتر دقت کنید :give_rose:
ببنید اگه من یه بنچ مارک از رمهای کروشیال و رمهای دیگه بذارم و شما ببینید که چقدر تفاوت وجود داره چی میگید ؟ ای در حالیه که شاید 1 نفر هم اینجا با این رمها موافق نباشه .
من از روی مقایسه نرم افزار و اینجور چیزا نمیگم . من از روی تجربه ای که دارم میگم . به خدا اگه بخوای مقایسه کنی اگه سی پی یویی که شرکت اینتل زده و سی پی یویی که AMD زده اگه اینتله سالی 1 بار هم اذیت نکنه اون AMD روزی یک بار اذیتت می کنه .
من با کسی دعوا ندارم فقط نظر شخصیمو گفتم . صد سال هم که بگذره من AMD نمیخرم . این تجربه 10 یا بیشتر سال کار با کام در سطح ها و مباجث مختلفه .
اینتل در یه شرایط خاصی از AMD کم میاره . فقط در یه شرایط خاص . از سابقه هم بخوای حساب کنی میبینی وقتی اینتل در حال ساخت تکنولوژی جدید هست ای ام دی داره نسل های قدیمی اینتل رو کپی می کنه .
دوست عزیز من برای سیستمم که پارسال جمع کردم نزدیک به 2 هفته 1 روز در میون از کرج رفتم ولیعصر . پیشنهاد می کنم برای یک بار هم که شده به بازار سر بزن ببین بازار چطوریه بعد تصمیم بگیر اینطوری خیلی بهتره . اینطوری میتونی رو قطعاتت مانور بدی .
همیشه هم چیزیو بخر که دل خودت باهاشه .
منم بلدم عکس بذارم ولی چه فایده ............
با معذرت از کاربران شرکت بزرگ AMD .
با تشکر
جالب بودنقل قول:
منظورت اذيت چيه؟ مگه CPUآدمه كه بخواد اذيت كني خب قبل از خريد بهش بگو ميخواي اذيت كني اگه گفته بله يا گفت بادكنك نخر.نقل قول:
من از روی مقایسه نرم افزار و اینجور چیزا نمیگم . من از روی تجربه ای که دارم میگم . به خدا اگه بخوای مقایسه کنی اگه سی پی یویی که شرکت اینتل زده و سی پی یویی که AMD زده اگه اینتله سالی 1 بار هم اذیت نکنه اون AMD روزی یک بار اذیتت می کنه .
معماري Corei7 و قرار دادن مموري كنترلر داخل پردازنده يك كپي بزرگ از AMD athlon 64 بود. ميشه يه نمونه بياري كه AMD از اينتل كپي كردهنقل قول:
اینتل در یه شرایط خاصی از AMD کم میاره . فقط در یه شرایط خاص . از سابقه هم بخوای حساب کنی میبینی وقتی اینتل در حال ساخت تکنولوژی جدید هست ای ام دی داره نسل های قدیمی اینتل رو کپی می کنه .