در ضمن این همه دوهسته ای 4 هسته ای نکنید..
چند پست قبل مقایسه e7500 با 620 رو گذاشتم.......که تفاوت چندانی ندارن....
پس زیادی داغش کردین .....
کاربر شهرسختافزار
این همه گفتین amd..... ولی به نظر میاد بیشتر تعصبی برخورد کردین........
خودتون فهمیدید که کدوم بهتر هست؟
گفتم یه مادربورد amd تا 100 تومن بگید..........همش داریذ بحث های علمی بیخود میکنید....
من سوال میپرسم شما .............
اینجا شده دعوای این دو........amd va intel
بحث در اینجا فایده نداره....علتش هم مشخص هست........
هیچ کدومتون به دلیل درست نتونستید بگید که با 200 تومن پول برای مادربورد و سی پی یو......کذوم انتخاب بهتری هست....
یکی میاد میگه اگه بخوای بفروشی.........
اصلا سوال من این بود؟
بیخیال....بحث در اینجا هیچ نتیجه ای برای من نداره.بای همگی
کاربر شهرسختافزار
در ضمن این همه دوهسته ای 4 هسته ای نکنید..
چند پست قبل مقایسه e7500 با 620 رو گذاشتم.......که تفاوت چندانی ندارن....
پس زیادی داغش کردین .....
چون این بحث رو شروع کردم فکر کنم باید بهتون جواب بدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farzad1362 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما بهتره برید بازار جنسای بازار رو نگاه کنید هر کدوم خوشتون اومد بخرید
چون انتخاب قطعات یکم تجربه و دقت میخواد
توی اون بنچمارکهائی که خودتون گذاشتین دقت کنید ، تستهائی که مربوط به عملکرد CPU میشده و برنامههای جدید که قادر به استفاده از ۴ هسته بودن اختلاف زیادی با هم دارن
۴ هسته قطعا بهتر از ۲ هسته هستش ولی برنامههای قدیمی نمی تونند از امکانات ۴ هسته استفاده کنند در نتیجه ممکنه بعضی ریزالتها درست نباشه
هم CPU و هم مین رو دقیق بهتون گفتم و مطمئنم توی تملم برنامه های ۲۰۰۹ به بعد تفاوت بسیار زیادی با CPU انتخابی شما داره
در آخر هم میگم پول خودتونه هر جور مایلید هزینه کنید
یا حق ، خوش اومدید
AMD>INTEL (22-10-09), MicroSystem (22-10-09)
من هم موافقم با دوست خوبمون .
MicroSystem (22-10-09), nima_hl (22-10-09)
کاربر شهرسختافزار
من هم موافقم با دوست خوبمون .
کاربر شهرسختافزار
ببینید.....
من اول میخواستم اینتل بخرم....بعد دچار تردید شدم...
هنوز هم دچار تردید هستم.من نمیدونم مگه amd چه عیبی داره که بعضی ها ....حرف ها متناقض هستن..
یک مادربورد خوب که مارک معروف باشه مثل ایسوس و 3 تا اسلات pci داشته باشه و برای اور کردن خوب باشه...
هنوز به من معرفی نکردین...
اینکه میگم مارک معروف ....چون من تهران نیستم که راحت هر چیزی رو پیدا کنم...
به تجربه میدونم که مارک های غیر معروف رو پیدا نمی کنم....
حالا چی پیشنهاد میدین؟
در ضمن کار من طوری هست که سیستمم 20 ساعت مداوم و گاهی اوقات تا 48 ساعت هم باید روشن باشه..
آیا این سی پی یو های amd در مقابل گرما مقاوم هستن؟مادربردهای amd چطور؟
من میترسم که کیفیت بالایی نداشته باشن.
|
|
کاربر شهرسختافزار
هنوز یه مادربرد حسابی به من معرفی نکردین و مثل تاپیک های دیگه و سایت های دیگه....سریع میاین یارگیری میکنید.اگه قصد کمک دارین به جای موافقم مخالفم چیزی بگید که به درد آدم بخوره.....
این رفاقت های بیخود شما برای تشکر جمع کردن و پست زدن بیشتر کاربر چه سودی داره؟
کاربر شهرسختافزار
با تحقیقاتی که کردم مشخص شد که پردازنده های amd بسیار داغ میکنند و احتمال سوختن اون ها بالاست.
من قید amd رو زدم.بالاخره در ارزون بودن یه حکمتی هست...کیفیت پائین.
ترجیح میدم سرعت کمتری داشته باشم ولی یک سی پی یو چند سال برام کار بده...
نه اینکه روز دوم بسوزه و یه خرج بزاره رو دستم.....
تاپیک های زیادی رو خوندم که این مطلب رو گفتن.....به قول معروف :
تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها...
از این ها گذشته....به عنوان آخرین سوال...مادربردهای ایسوس در ایران گارانتی دارند؟
MicroSystem (22-10-09)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farzad1362 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداين حرفها چيه اينها رو كدوم بيسوادي گفته.با تحقیقاتی که کردم مشخص شد که پردازنده های amd بسیار داغ میکنند و احتمال سوختن اون ها بالاست.
درسته 7-8 سال پيش اينطور بود البته زياد گرم ميكردند و لي اينكه بسوزند نه درست نبود مگه اينكه فن و هيتسينكشون رو در حين كار برداري ( نه اينكه فن خالي رو برداري) كه اون موقع منفجر هم ميشدندتاپیک های زیادی رو خوندم که این مطلب رو گفتن.....به قول معروف :
تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها...
هر كي اينها رو بهت گفته 7-8 سال از زندگي عقب بوده
حالا ما كه مجبورت نميكنيم برو اينتل بخر خب من بهت حق ميدم با تحقيقات به اين نتيجه برسي متاسفانه بيسواد ما زياد داريم
خب از همونائي كه گفتن AMD زياد گرم ميكنه بپرس فرق بين تكنولوژي 130 نانومتري با 45 نانومتري چيه؟ اگه جواب درستي دادند؟
آخرین ویرایش توسط MicroSystem در تاریخ 22-10-09 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
سلام
عجب.. amd داغ میکنه و می سوزه !!!!
پس پردازنده 4 هسته ای amd phenom ii 945 که من دارم با فن معمولی باکسش الان دماش تو بیکاری 32 است و توی فشار حداکثر به 50 می رسه ..یعنی داغه و می سوزهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
intel e7200 دو هسته ای داشتم با فن معمولی باکس دماش تو بیکاری 40 و توی فشار 58-60 بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصلا مقایسه برند با برند یک جور وقت تلف کردن است و بهتره تمرکز کنید مقایسه مدل با مدل با توجه به p/p برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک هارد 250 به بالای اکسترنال دست دوم خریدارم
یاهو مسنجر asghary2000@yahoo.com
MicroSystem (22-10-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks