چقدر توضیح نوشته بودم همش پرید این فایر فاکس چرا اینطوری شیطونی میگه فقط با اکسپلور بیام ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیگه حسش نیست اون همه توضیح بدم مختصر بگم اگر بخواین بعد یک سال cpu یا مادر برد رو تعویض کنید قطعا اگر اینتل باشه بهتر می خرند چون مشتری بیشتری براش دارند . سایر قطعات مثل کارت گرافیک که مثال زدین برای هر دو یکی و فرق نمی کنه کلا ببینید کدوم کارائی بهتری داره اون انتخاب کنید نه این که کدوم بهتر فروش میره.
در مورد سئوال بعدی اینکه مادر بردی باشه هر دو رم رو ساپورت کنه من ندیدم اما با بالا رفتن قیمت رم و نزدیک شدن قیمت ddr2 به ddr3 الان دیگه وقت رفتن به سمت ddr3 هست که البته اگر انتخاب شما amd باشه برای این کار خرج کمتری دارین چون مادر برد هاش قیمت مناسب تری دارند.
در مورد سئوال بعدی وقتی هنوز معلوم نشده چه cpu می خرین معرفی مادر برد امکان پذیر نیست.
در مورد سئوال اخر هم مقاسه این دو تا درست نیست 7400 دو هسته ای اما 620 amd یه 4 هسته ای من نمی دونم از لحاض اورکلاک مقایسه یه 4 هسته ای با 2 هسته درست یا نه اما شما تعداد هسته ها رو رها کردین می خواهین ببنید کدوم اور بهتر میشه فکر کنم چندان درست نباشه.

Bookmarks