اولا هیچ cpu به این دما نمیرسه هیچ وقت چون بخاطر محدودیت هایی که در بایوس وجود داره و برای cpu معمولا 90 درجه هست اگر cpu به این درجه از حرارت برسه سیستم اتومات خاموش میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط softkadeh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد کپی کردن AMD هم کمی بی انصافی میکنید هرچند من کلا با اسم کپی موافق نیستم چون هر دو این شرکت ها انقدر بزرگ هستند هر کدوم روی توانایی های خودشون کار کنن اما اگر این اسم قبول کنیم هم اینتل در خیلی از موارد عقب تر بوده مثل تکنولوژی کنترل حافظه که اینتل خیلی بعد از AMD داره این کار رو می کنه با همین CPU های دو سه و یا چهار هسته ای که همواره AMD اولین اون هرا رو به بازار داده درکل من روی AMD تعصب دارم دلیل هم دارم اینتل نه به خاطر اینکه رئیس هاش مثلا ادم بدین بلکه به خاطر منطق بازار چون 80 درصد بازار رو در اختیار داره معتقد مشتری باید دنبال اون بیاد این رو میشه وقتی که تکولوژی جدید به بازار میده به خوبی دید مثلا همین cori7 ها وقتی به بازار می یاد سوکت عوض میشه رم عوض میشه کلا باید سیستم قبلی به بوسی به زاری کنار اما برعکس اون AMD چون فقط تقریبا 20 درصد بازار رو داره نه بخاطر اینکه ادم های خوبین و دلشون واسه ما سوخته بلکه بخاطر همون منطق بازار مجبورن دنبال رو نیاز های مشتری باشن برای همین که می بینید وقتی AMD سی پی یو جدید به بازار میده سعی می کنه تا با سخت افزار های قبلی سازگاری داشته باشه مثل سوکت های AM2+ AM3 این چیزها که این به اون می خوره اون به این می خوره یا همون تکنولژی کنترل حافظه که حسن بزرگش همین بود .
در کل باید بگم برای کسائی که می گن اینقدر پول دارم و یک سیستم می خوام همواره AMD جواب های بهتری داشته و برای کسانی هم که می گن یه سیستم می خوام این کار بکنه اون کار بکنه پولش هم هر چی شد شد معمولا اینتل گزینه های بهتری داره.
در اخر هم ( چون ادم متعصبی هستم ) یه نمونه دیگه از عقب بودن اینتل توی بازار امروز اگر شما الان پردازنده های مثل AMD Athlon II X4 620 با قیمت 110 هزار تومان یا AMD Athlon II X2 250 Regor رو با 70 هزار تومان بخواین مقایسه کنید با پردازنده های اینتل تقریبا هیچ چیز نزدیک به اینها هم پیدا نمی کنید الان 5300 اینتل نزدیک 70 هزار تومان که به هیچ عنوان قابل مقایسه با AMD Athlon II X2 250 Regor نیست کلا بعد از به بازار اومدن AMD Athlon II اینتل چون دید داره بازار رو توی این رنج قیمت از دست میده عرضه پردازنده های جدیدش با اسم رمز Clarkdale رو به جلو انداخته .
چقدر حرف زدم تعصب دیگه یکی به AMD یکی هم به استقلال برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks