سلام خدمت دوستان
شاید مطلبی که میخوام بگم به بحث شما زیاد ربطی نداشته باشه
ولی من الان سالهاست از cpu amd هستفاده میکنم مدل athlon xp 2500xp درسته که این cpu قدیما هست و سالهاست داره کار میکنه مدتی من نسبت به فن cpu بی تفاوت بودم و نگاه نمیکردم یک روز به طور اتفاقی وارد setup مادر بورد شدم و دیدیم حداقل دمای cpu بالای 80 هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی داره کارشو میکنه و من با این وضع گیم هم بازی میکردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و سیستم اجرا میکرد ( شاید به مدت دو سه ماه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
منظور اینکه cpu های amd در سطح قیمت خودشون عالی هستن و کارایی که من با این cpu بدبخت فسیل کردم شاید intel بود تا الان دوام نمیآورد.
به عقیده من cpu های بسیار مقاومی هستن و در صورت استفاده مدام (مثل من روزی 17-18 ساعت کار به
مدت چهار پنچ ساله داره کار میکنه) حتی یک مرطبه کوچکترین ایرادی پیدا نکردهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks