مرسی بابت پاسخ
حدودا چند ماه دیگه مادربردهای ارزون میرسه؟
کارت گرافیک نمیخواد عوض کنم؟
این سیستم خودم تغریبا چند میتونم بفروشم؟
درحال حاضر از چه ویندوزی استفاده کنم که یکم سرعتم بهتر بشه
کاربر شهرسختافزار
مرسی بابت پاسخ
حدودا چند ماه دیگه مادربردهای ارزون میرسه؟
کارت گرافیک نمیخواد عوض کنم؟
این سیستم خودم تغریبا چند میتونم بفروشم؟
درحال حاضر از چه ویندوزی استفاده کنم که یکم سرعتم بهتر بشه
آخرین ویرایش توسط .a.m.i.n. در تاریخ 18-04-18 انجام شده است
Speed Racer (18-04-18)
|
|
قرار بود توی 4 ماهه اول 2018 بیاد که الان تو ماه چهارم هستیم و بعضی ها میگن تا 45 روز نهایتا وارد ایران می شه منظورم مادربردهای H310 و B360 و H370 هستش که برای شما یک H310 کافیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط .a.m.i.n. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حتی اگه سیستم جدید بخری اگه ssd نداشته باشی نمی تونی اون سرعتی که می خوای رو بدست بیاری. یه دونه 120 یا 128 گیگ کافیه
قیمت قطعات رو نمی دونم چون هر کی یک قیمتی میده و بیشتر توافقی هست و یک قسمت تو انجمن هست که می تونی لیست قطعات رو بزاری و قیمت بگیری
به نظر من windows 7 home premium نصب کن نسخه 64 بیتی
کد:https://soft98.ir/os/windows-7/676-windows-7-aio-x64.html
به هیچ عنوان ویندوز رو آپدیت نکن و این ویندوزی که لینکش رو گذاشتم اونایی که آخرشون حرف E و N داره رو نصب نکن. بعد یکسری تنظیماتی داره که سرعت ویندوز شما مطلوب بشه که هر موقع نصب کردی بهت میگم
.a.m.i.n. (06-06-19)
کاربر شهرسختافزار
نصب کردم
ممنون میشم بگید چیکار کنم سرعت افزایش پیدا کنه
تو همین پست یکی یکی می نویسم و شما اول روی درایو C که ویندوز نصب کردی راست کلیک کن و ببین ویندوزی که نصب کردی چقدر فضا رو اشغال کردهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط .a.m.i.n. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینجا کاری که باید بکین اینه که نزاری ویندوز سنگین بشه تا سرعت افت نکنه
استارت منو رو باز کن و توی فسمت سرچ cmd رو تایپ کن و روش راست کلیک کن و run as administrator رو بزن و بعد در پنجره cmd دستور زیر رو با موس از اینجا کپی کن و توی cmd پیست کن (paste) و اینتر بزن
powercfg.exe -h off
روی my computer راست کلیک کن و properties رو بزن و در پنجره باز شده (system) در سمت چپ روی advanced system settings کلیک کن و بعد سه تا دکمه settings می بینی. روی دکمه settings اول از بالا کلیک کن و در پنجره باز شده روی سربرگ advanced و بعد روی change کلیک کن.
حالا تیک گزینه automatically manage paging file... رو بردار و بعد درایوی که توش ویندوز نصب کردی رو انخاب کن (با یکبار کلیک که آبی می شه). بعد custom size رو انتخاب کن و بعد عدد 2048 رو توی دو تا جای خالی وارد کن و بعد دکمه set رو بزن و همینجور OK ها رو و بعد ریستارت کن
دوباره روی my computer راست کلیک کن و اینبار در سمت چپ گزینه system protection رو انتخاب کن و بعد درایوی که ویندوز روش ریختی رو انتخاب کن که جلوش system نوشته و بعد دکمه configure رو بزن. بعد یک دکمه delete می بینی روش کلیک کن و بعد continue رو بزن. بعد در قسمت max usage یک غلتکی داره اون رو به چپ بکش بزار روی یک درصد و بعد ok کن تا پنجره ها بسته بشه
برو توی درایوی که ویندوز ریختی و توی فولدر Users و بعد روی اسم اکانتی که ساختی راست کلیک کن و ببین حجمش چقدره. نباید بزاری حجمش از 700 مگابایت بیشتر بشه. خوب اگه در document ، pictures ، music و desktop شما هر فایلی بریزی شما حجم یوزر خودت رو افزایش میدی و بنابراین از سرعت ویندوزت کم می شه. برای اینکه هم بتونی توی اون پوشه ها فایل هات رو بریزی و هم اینکه حجم یوزر افزایش پیدا نکنه در لینک زیر دستور شماره 5 رو اجرا کن. جدا از موارد گفته شده اگه ویندوزت خراب بشه فایل هات توی درایو دیگه ای ذخیره شده
لینک
حالا درایو ویندوز رو با نرم افزار diskeeper دیقراگمنت کن و به هیچ عنوان نرم افزاری رو که نیاز نداری روی سیستم نصب نکن چون حتی اگه بعدا پاک کنی یکسری از فایل هاش هم توی درایو ویندوز می مونه و هم کلیداش توی رجیستری و هم توی یوزر شما که سنگین می شه
بعد از نصب همه نرم افزارها، استارت منو رو باز کن و %temp% رو تایپ کن و برو تو پوشه temp و همه فایل ها رو انتخاب کن و delete کن. اگه یک پنجره ای اومد که نمی تونست همه رو delete کنه شما تیک Do this for ... رو بزن و روی skip کلیک کن و بعد سطل اشغال رو خالی کن.
27.8 گیگ حجم درایو سی
دستور cmd زدم
این پیام اومد
is not recognizad as an internal or ...
سومین کار باعث میشه فایل های بیشتر از 2 گیگ خود به خود از دیوار سی حذف بشه؟
همیشه از ریجستری مسیر ذخیره عکس و فیلم و موزیک و دستاپ تغییر میدم به درایو دیگه ام
توضیحاتتون خیلی عالی بود نیاز به تصویر نیس 😍❤❤
آخرین ویرایش توسط .a.m.i.n. در تاریخ 21-04-18 انجام شده است
همون ویندوز home premium رو نصب کردی یا اینکه نرم افزارها رو هم روش نصب کردی شده 27 گیگ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط .a.m.i.n. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون سومین کار برای Restor هست که همون 1 درصد کافیه
پس شما به جای اینکه cmd رو توی استارت منو تایپ کنی توی پنجره RUN تایپ کن (کلید ویندوز روی کیبورد + R )
.a.m.i.n. (06-06-19)
|
|
کاربر شهرسختافزار
home premium نصب کردم
برنام های خیلی ضروری رو نصب کردم
مثل win rar , office , acronis true , bw meter
الان میخوام بکاپ بگیریم بعدش بقیه برنامه هامو نصب کنم
منظورم از سومین این موضوع بود
(حالا تیک گزینه automatically manage paging file... رو بردار و بعد درایوی که توش ویندوز نصب کردی رو انخاب کن (با یکبار کلیک که آبی می شه). بعد custom size رو انتخاب کن و بعد عدد 2048 رو توی دو تا جای خالی وارد کن و بعد دکمه set رو بزن )
توی ران هم امتحان کردم همون پیام میاد
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks