هیچ کدوم از این قطعات با برد جدید سازگار نیستند فقط هارد . پاور هم اگر متفرقه است به کار سیستم جدید نمیاد
کاربر شهرسختافزار
با سلام
من یک مادربرد به نام h110 _ plus انتخاب کردم و میخوام بگیرم ولی در انتخاب سایر قطعات با مشکل مواجهه هستم البته قصد ندارم غیر مادربرد چیز دیگری بخرم ولی به شرایط بستگی داره !
قطعاتی که دارم لیست می کنم
۱. سی پی یو ۲ هسته پنتیوم e5300
2. ۲ عدد رم کینگستون ۲ گیگ باس ۸۰۰ کلا چهار گیگ ddr2
3. هارد دیسک ۵۰۰ گیگ مکستور
4. کارت گرافیک 9600 یک گیگ ddr2
5. پاور ۴۰۰ وات
الان این قطعات را دارم :چند سوال
۱.ایا این قطعات با مادربردی که در بالا اعلام کردم سازگار هست و میشه رویش نصب کرد؟ چون اینها ddr2 هستند و نسل قدیمی و مادربرد جدید ddr4 را ساپورت می کند!
۲.نصب و
پشتیبانی ویندوز۱۰ به سی پی یو ربط داره یا مادربرد ؟
سپاس
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنون پاور مارک نکسوس هست
و اینکه الان قیمت مادربرد ۳۰۰ تومن هست تا ۳۰۰ تومن دیگه نهایت بتونم جمع کنم نهایتا سرجمع کل بودجه ۶۰۰ تومن!
الان نیاز به سی پی یو و رم دارم درسته ؟ لطفا معرفی کنید
سپاس
کاربر شهرسختافزار
ممنون لطفل مارک اش را هم معرفی کنید
سپاس
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنون: شما به عنوان یک کارسناش چرا msi را معرفی کردید ؟ایا مزیتی نسبت به ایسوس دارد؟
قیمت برای مورد شما و همچنین کارایی مشابهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lakers برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ممنونم: یک کارت گرافیک ۱ گیگ ddr4 معرفی کنید
سپاس
بودجه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ddr4 منظورت ddr5 ?برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lakers برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks