سطح کار من حرفه ای هستش.
کاربر شهرسختافزار
سطح کار من حرفه ای هستش.
|
|
سلام مجدد و با عرض پوزش به خاطر سرماخوردگیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط spiderman2021 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این سیستم رو برات پیدا کردم ولی بالاتر از بودجه شما می شه البته با کیس و خنک کننده پردازنده ولی تا سال ها خیال شما راحت می شه و شاید فقط نیاز به اضافه کردن اس اس دی باشه
البته بگم حتی می شه مادربرد ارزونتری بگیری و در عوض پردازنده قوی تری برداری و کلا می شه کلی قطعات رو جا به جا کرد یا بالا پایین کرد که بر اساس نیاز شما می شه تغییرش داد ولی من سعی کردم سیستم از همه لحاظ یکدست باشه باز باید ببینیم نظر اساتید چیه
ASUS TUF GAMING B660-PLUS WIFI D4: 8200000
Intel Core i7-12700K Box: 12800000
Corsair VENGEANCE RGB PRO 32GB 16GBx2 3600MHz CL18: 4200000
Samsung 970 EVO Plus 2280 NVMe 2TB: 6580000
GREEN GP600A-GED 80Plus Bronze 600W: 1900000
Case: GRIFFIN G2: 1800000
cpu cooler: GREEN GLACIER GLC240-ARGB: 2600000
سلام استاد امیر حسین (@XFXForce)
اگه امکان داره یک خنک کننده و یک پاور و یک کیس برای این سیستم انتخاب کنید. البته من انتخاب کردم ولی حالت تئوری داره باز شما بهتر می دونید 12700K با چه خنک کننده ای خیلی خوب خنک می شه
استاد ضمنا این قضیه براکت که قبلا گفتید هم ببینید که برای این مادربورد چطوریه چون من یادم نیست قضیه دقیقا چی بود. اگه این مادربود پشتیبانی نمی کنه یک مادربردی که پشتیبانی می کنه معرفی کنید
رم هم 3600 براش گرفتم ولی چون شما گفتید اورکلاک محسوب می شه آیا اگه مشکلی پیش بیاد از گارانتی خارج می شه؟ چون من نمی دونستم استفاده از پروفایل XMP اورکلاک محسوب می شه چون خود رم فرکانسش 3600 هست. مثلا فکر می کردم اگه رم 3200 رو ببریم روی 3600 اورکلاک حساب می شه که استاد امید هم قبلا اینو گفته بود. هر کس یه نظری داره خلاصه تکلیف مشخص نیست
آخرین ویرایش توسط Speed Racer در تاریخ 16-08-22 انجام شده است
مدیر انجمن سخت افزار
بله XMP اورکلاک حساب میشه صد در صد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما از نوع SAFE یعنی شرکت سازنده رم تضمین کرده که با سرعتی که روی کیت نوشته اونم بطور اتوماتیک فقط با فعال کردن گزینه تو بایوس خودش سرعت و ولتاژ لازم و تایمینگ رو ست میکنه.
شامل گارانتی میشه.
در کل میدونید خود پردازنده ها هم یک سرعت محدودی برای ساپورت رم دارن مثلا نسل 12 تا 3200 برای دی دی آر 4 و 4800 برای دی دی آر 5 رو پشتیبانی میکنه (نسل 13 همینه اما دی دی آر 5ش تا 5600)
اگر فعال نکنید XMP رو روی دی دی آر 4 که 2133 یا 2666 کار میکنن توی نسل 12؛ اما چون پردازنده تا 3200 پشتیبانی میکنه حتی با مادربرد H610 که اورکلاک رم بالاتر رو پشتیبانی نمیکنه با فعال کردنش میشه تا 3200 رو گرفت (نه بالا تر)
اما از نسل 11 به بعد چیپ B هم از اورکلاک رم پشتیبانی میکنه و میشه بالاترش برد مثلا 3600 تا 5200 و دیگه مخصوص سری Z نیست.
توی اورکلاک غیر XMP دیگه وظیفه همه تنظیمات دست خود شماست و باید همه چی رو درست ست کنید. هرچند مثلا تایمینگ رو اتوماتیک بذارید خودش پیدا میکنه اما با تایمینگ بالا، مثلا رم 3600 رو ببرید 4200 میبینید مثلا 22-26-26-48 مثلا ست کرده در حالیکه دستی (بسته به حرفه ای بودن اورکلاکر و تنظیمات درست وکیفیت رم میشه آوردش روی 16-18-18-32 مثلا)
اینم اضافه کنم خیلی شرکتا از یک نوع ماژول برای چن نسخه رم استفاده میکنن.
مثلا خود رم 2666 هست اصلش همون نسخه اورکلاک شده بصورت دیفالت رو هم 3000 هم 3200 هم 3600 با قیمت بالاتر داره میفروشه.
معمولا این رم ها توی فرکانس های بالاتر تاخیر بالاتری هم دارن (صرفا هم به عدد اول فقط دقت نکنید اعداد دوم و سوم و چهارم ممکنه بالاتر باشن)
همینطور توی سرعت های دیگه. خیلی شرکت های معروف این کارو میکنن.
اینجوری دست شما توی اورکلاک یا پایین تر آوردن تاخیر یا هر دو بسته تر خواهد شد چون خود سازنده قبلش این کارو کرده و سرعت اصلی رم پایین تر از عدد نوشته شده هست پس جای زیادی برای بالاتر بردن نداره.
این قضیه توی قطعات دیگه مثل گرافیک و حتی پردازنده هم هست.
یکی از مسایل مربوط به اورکلاک پردازنده های ای ام دی این بود که خود شرکت از قبل تا حد زیادی فرکانس رو بالا برده بود به صورت دیفالت و جای زیادی دیگه برای اورکلاکر ها نمیمونده (البته به نفع کاربران عادی هست این کار که اورکلاک نمیکنن)
اما اینتل جای زیادی برای اورکلاک میذاشت.
To improve is to change. To perfect is to change often
Speed Racer (16-08-22)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks