با اف ال و کیوبیس کار میکنم.
اگه امکانش هست یه لیست از این قطعاتی که گفتین بدین.
و اینکه قیمت همه اینا یعنی ۳۵ میلیون میشه؟
کاربر شهرسختافزار
با اف ال و کیوبیس کار میکنم.
اگه امکانش هست یه لیست از این قطعاتی که گفتین بدین.
و اینکه قیمت همه اینا یعنی ۳۵ میلیون میشه؟
|
|
دوست عزیز شما قطعات جانبی آهنگسازی هم نیاز دارید؟ اگه از قبل هر چی دارید مدل دقیقش رو بگیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط spiderman2021 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعدا لطفا بگید شما در چه سطحی هستید مثلا حرفه ای هستید یا سطح متوسط یا مبتدی و در حال یادگیری هستید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوست عزیز ببخشید که جواب شما رو من میدم ، ایشون یکی از آشناهای من هستن و فعلا نمی تونن چواب شما رو بدن ولی طبق صحبتی که با ایشون داشتم ایشون حرفه ای هستن
ازش بپرسید این بودجه فقط برای خرید کیسه یا تجهیزات جانبی آهنگسازی هم نیاز داره چون می دونید که بدون تجهیزات جانبی آهنگسازی نمی شه کرد. اگه تجهیزات جانبی داره مدل دقیق همه قطعات رو اعلام کنید تا با قطعات دیگه سیستم مچ باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mtostar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز فقط برای قطعات داخل کیس هستش این بودجهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس همون سیستمی که استاد XFXForce نوشتن عالیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mtostar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks