هزینه ی خنک کننده چیز زیادی نیست حالا ۱۵۰۰ میزارم روش دیپ کول AG400 میخرم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rbm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اونطور که من از دپستای دیگه پرس و جو کردم معماری جدیدی داره این کارت ۷۷۰۰ جدید و اتفاقا مصرفش هم نسبت به ۴۰۹۰ که ۶۰۰ هست کمتره. در حالی که من خودم علاقه خاصی به انویدیا جیفورس دارم . ۲ بار کیس خریدم در طول ۱۵ سال گذشته یبارشو گرافیک AMD خریدم یبارشو Nvidia بیشتر با انویدیا حال کردم. کلا با محصولات ای ام دی حس خوبی نمیگیرم حس میکنم مثل گوشی های شیائومی پردازنده های ای ام دی فقط روی کاغذ اعداد خوبی نشون میده ولی توی عملکرد به پای پردازنده های اینتل نمیرسه. در کل شاید ۳۰۷۰ یا ۴۰۶۰ خریدم در آینده. حدودا ۲۰ تومنی کنار خواهم گذاشت برای گرافیک
دوست عزیز ببینید من یه کار نمیکنم با سیستم. کامپیوتر میخرم که همه کارامو باهاش بکنم. گیم بزنم الیته گیم در حد متوسط رو به بالا (رزولیشن ۱۰۸۰ با تنظیمات VeryHigh تقریبا). برنامه نویسی کنم، نرم افزار اندروید استودیو نصب کنم، فتوشاپ نصب کنم، مرورگر وب باز کنم با تعداد زیادی تب(که مسلما رم بیشتری مصرف میکنه وقتی تب زیادی باز شه) برای وب گردی و مطالعه و آموزش ها... نرم افزار آفیس نصب میکنم. در آخر بگم که من ۳۴ سالمه بچه نیستم بشینم از صبح تا شب گیم بزنم. از صبح میرم شرکت سرکار تا ۴ بعد از ظهر. دو ساعتی بعد از ظهر پشت سیستمم و شب ها هم تقریبا از ۱۱ تا ۳ صبح کارایی که بالا گفتم انجام میدم. کارخاص دیکه ای نمیکنم. رندرینگ نمیکنم، کار سنگین نمیکنم، ماینینگ نمیکنم، ترید نمیکنم، فقط نرم افزار های عادی و گاهی گیم. سنگین ترین نرم افزارمم که گقتم Android Studio هست که یکم سنگینه Emulator داره رم حداقل ۱۶ میخواد و پردازنده ی خوب.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و یه نکته دیگه هم بگم گه من آرشیو فیلم و سریال دارم. نیاز دارم مادربوردم حداقل ۳ تا HDD و حداقل ۲ تا SSD M2 رو ساپورت کنه. یه هارد اکسترنالم دارم که همیشه به کیس وصل خواهد بود اطلاعات شخصیم توشه. موزیک زیاد گوش میدم و نیاز دارم کارت صدام نسبتا خوب باشه، اسپیکر خوبی هم دارم. واسه همین مادربورد b760 gaming انتخاب کردم چون سوکت هاش جدیده و کارت صداشم خوبه. الان فکر کنم متوجه شدین کار من و استفاده روزمره من از سیستم چیه.
بله دوست عزیزم. من از سال ۸۵ تا ۹۲ کامپیوتر فروشی داشتم اطلاعاتم خوبه و همیشه پیگیر سخت افزارها بودم. فقط گفتم یه مشورتی هم با شما دوستان بکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rbm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks