سلام
انگار مادربورد و کارت گرافیک های گیگابایت در ایران از بقیه ارزونتر هستند.
کاربر شهرسختافزار
سلام
انگار مادربورد و کارت گرافیک های گیگابایت در ایران از بقیه ارزونتر هستند.
آخرین ویرایش توسط infernali در تاریخ 19-11-18 انجام شده است
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط infernali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما هنوز سیستم نخریدی چون چندین پست مختلف تا حالا ایجاد کردی و من فکر کردم دیگه تا الان خریده باشی
infernali (19-11-18)
کاربر شهرسختافزار
این داداشمون صبرش زیاده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arshan935 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
infernali (19-11-18)
منم تقریبا همزمان با ایشون تاپیک زدم و هنوزم تهیه نکردم. مشکل اینجا بود که خواستیم بخریم خونواده رو راضی کردیم واسه 17 میل بعد شد 20 میل . 20 رو راضی کردیم شد 25. الانم که بخوای یه 1080ti ببندی و از چیزای دیگه نزنی باید 25 بزاری و بین 5 تا 10 هم واسه مانیتور کنار بزاری. حالا بماند که خونواده ما زمان ارزونی بهشون میگفتی 12 میل میگفتن زیادهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arshan935 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الانم یه عده میان میگن همه گرونیا هم فدای یه تاره موی آقا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر فعال انجمن سختافزار
AMD RYZEN 7 2700X CPU
MSI X470 GAMING PLUS Motherboard
RAM: GSkill Trident Z 2×8GB=16GB DDR4 3400MHz CL16
Western Digital WD1003FZEX Black Internal Hard Drive 1TB
SAMSUNG MZ-V7E250BW 970 EVO 250GB PCIe NVMe M.2 SSD
VGA: MSI GTX 1080 OC Gaming X TF VI 8GB
PSU: Green GP600B-HP+ Gold
CPU Cooler: Green Glacier GLC120 EVO
Case: Green X3+ Viper V2 Gaming
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 19-11-18 انجام شده است
infernali (19-11-18)
کاربر شهرسختافزار
به نظرتون راهی داره 1080Ti توی این لیست باشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOOM999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلاً Ryzen 1800X و مادربورد B350 و یک جفت رم با فرکانس 2400
HDD هم نباشه.
DOOM999 (19-11-18)
|
|
MSI B250 PC MATE Motherboardبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط infernali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Intel Core i5-7500 CPU
RAM: GSkill Aegis 2×8GB=16GB DDR4 2400MHz CL17
GigaByte GV-N108TAORUS-11GD AORUS GTX 1080 Ti 11G vga
SAMSUNG 960 Evo 250GB PCIe NVMe M2 SSD Drive
CPU Cooler: Green Notus 200-PWM
PSU: Green GP700B-HP+ Gold
Green STRIKER Gaming Case
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 19-11-18 انجام شده است
infernali (19-11-18)
کاربر شهرسختافزار
شهر سخت افزار خبری منتشر کرده در مورد اینکه قراره 40% قیمت قطعات کامپیوتری کاهش داشته باشه.
پس من باز هم صبر می کنم.
با این بودجه صبر کنید کارتای سری 2000 انویدیا کامل بارش بیاد و قیمتاش تعدیل شهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط infernali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
infernali (20-11-18)
کاربر شهرسختافزار
درود به شرفت . منتظر همین بودم .همچنان صبر رو ادامه بده . تو پایداری و استقامت رو به عینه معنی کردی .از قدیم گفتن سرانجام روزی صبر به پایان میرسد و دهن آدم صبور گلستان میشود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط infernali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
infernali (20-11-18)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks