من یک کارت گرافیک 2080 ti asus دارم.یک سیستم خوب که باهش مچ باشد لطفا بهم معرفی کنید.
کاربر شهرسختافزار
من یک کارت گرافیک 2080 ti asus دارم.یک سیستم خوب که باهش مچ باشد لطفا بهم معرفی کنید.
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali_5637 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای پیشنهاد قطعات باید بودجه ذکر شود .
کاربر شهرسختافزار
من پاور 1050 و هارد m2 500 سامسونگ و کیس z4 و ram 3200 32 گیگ دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاد شما رو در مورد مادربرد و سی پی یو می خوام.
نظر خودم مادربرد z390 e isus , cpu 9 9900k هست.به نظرتون خوب هست.فن خنک کنده جهت این پردازنده چی پیشنهاد می دهید،
هزینه هم برای مادربرد و سی پی یو و فن خنک کننده بین 20 تا 25 حداکثر.
آخرین ویرایش توسط ali_5637 در تاریخ 25-11-20 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
یک سوالی دیگری هم که داشتم.بین core i7 10700k و core i9 9900k پیشنهاد شما اسمبل کردن کدام هست البته جهت گیمینگ
10700k عملکرد بهتری داره .با یک مادربرد z490 تهیه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali_5637 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خنک کننده هم نوتوس 400 خوبه
یا واتر کولینگ 240 کولر مستر
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks