قیمت Q9550 که من خریدم 400 هزار تومان بود اما الان فکر کنم تا 385 هم بتونی پیدا کنی ولی چیزه زیادی از Core i7 کم نداره (البته نه تمام تستها)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mr_pooyan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خرید DDR2 از لحاظ هزینه به صرفه تر میشه چون اگر DDR3 بخواهی تهیه کنی از باس 1333 به بالا باید بخری که زیاد ارزونتر نیست
مادربردهای کمبو که هر 2 مدل رم رو ساپرت میکنند بدلیل استفاده هر 2 مدل رم باید کارایی پایینی داشته باشه چون بصورت اختصاصی روی یک ماژول کار نشده (اطلاعات دقیق ندارم) اما تستها نشون داده که کارایی پایینتری از سری مادربردهایی که به تنهایی 1 مدل رم رو ساپرت میکنند داشته و داره
چیپ P45 اینتل برای پردازنده های 4 هسته ای عملکرد بهتری داشته با توجه به مطالبی که خوندم
و چیپ X38,X48 برای 2 هسته ای بهتر نشون داده خودش رو و تنها مزیتش قابلیت کراس فایر 2 کارت گرافیک در سرعت 16X هست که اگر گرافیک بالا تهیه کنید فکر نمیکنم احتیاجی به کراس فایر داشته باشید یعنی استفاده یک گرافیک همسری گرافیکی که دارید
سری اکستریم قابلیت تغییر ضریب پردازنده رو داری که برای اورکلاک مزیت بسیار بزرگی محسوب میشه (همانند بلک ادیتشن AMD) برای سرور که استفاده نمیشه برای سیستمهای سرور از پردازنده های زنون استفاده میکنند(البته نه هر سروری) رنج قیمت هم که از 800 هزار تومان به بالا هست (فقط پردازنده)
Core i7 با کش سطح 3 که دارنده برگ برنده اینتل هستند و همچنین قابلیتهای دیگه که در طراحی پردازنده طراحی شده
به نظر من شما 2 راه دارید اول اینکه بری سراغ پردازنده های سرکت جدید اینتل
راه دوم سیستم معمولی ولی 4 هسته ای از سوکت 775 اینتل
راه سوم هم که پردازنده ها و بردهای AMD هست که فکر نمیکنم مایل باشی!!!
امیدوارم توضیحات خوب بوده باشه
موفق باشید

Bookmarks