سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BestBoy1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز این بودجه برای سیستم کامله ( مانیتور ، کیبرد و .... ) یا برای کیس ؟
سلام عزیزان مهندسین محترم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوال من این بود که با بودجه 800 هزار تومن چه سیستمی میشه بست که هم فناوریش قدیمی نباشه هم بشه راحت تا 2سال آینده نشست و بازی کرد...کمی هم میکس فیلم و اینجور چیزا
سیستمی که در نظر دارم اینه که مادربرد asus باشه cpu =intel q6660 رم هم 4 به بالا مارک خوب سراغ دارید راهنمایی کنید...از همه ممنون و سپاسگذارم
مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BestBoy1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز این بودجه برای سیستم کامله ( مانیتور ، کیبرد و .... ) یا برای کیس ؟
BestBoy1 (30-01-11)
برای یک سیستم کامل..مانیتور LCD
خوده کیس رو دارم فقط قطعات توش ..70 تومن هم برا صدا گذاشتم کنار..به غیر از 800
کاربر شهرسختافزار
monitor: LG 2061TQ 190
main: M4A88TD USB3 170
cpu:athlon ii x4 640 110
Ram: 2x2gb kingmax 50
vga: sapphire hd 5770 190
power: green 535a 75
اگه نظرتون روی مین بورد غیر از ایسوس هم باشه
میتونید:
main:asrock 870Extreme3 110
با امکانات مشابه ایسوس
و
Evga 460 1GB 240
موس کیبورد هم انتخاب خودتونه
آخرین ویرایش توسط mohamad70 در تاریخ 30-01-11 انجام شده است
nothing is as it seems
ببین عزیز شما الان باید یک مونیتور lcd بگیرید که 2061TQ با گارانتی شرکتی به قیمت حدود 190 تومان تقریبا ارزونترین مانیتوریه که برای گیم ارزش خرید داره ( دارای زمان پاسخگوئی 2 میلی ثانیه است )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BestBoy1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس ما میمونیم با 7 قطعه اصلی داخل کیس و حدود 600 هزار تومان بودجه
Asus M4A87TD EVO ~150
athlon ii x3 445 ~85
2*2 gb corsair 1600 ~73
powercolor 5770 ~180
green 430A-EU 50
seagate 7200.12 500gb 44
liteon / teach dvd r/w ~26
در این سیستم برند قطعات همانگونه که خواستید رعایت شده
و اما پیشنهاد سر آشپز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Asrock 770DE3L 64
phenom ii x4 925 133
2*2 elixir 1333 ~50
Evga 460 1gb ~240
power 500 tonb ~58
seagate 7200.12 500gb 44
liteon / teach dvd r/w ~26
سیستم دوم به دلیل گرافیک و پردازنده قویتر پرفورمنس بالاتری نسبت به سیستم اول داره ولی از usb3 و sata 3 پشتیبانی نمیکنه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داداش من بوشهر هستم..این قطعات که گفتید هست؟
در مورد مادر برد Asrock 770D E3L 64 متاسفانه خیلی اطلاعات ندارم..من چشممو که باز کردم جلوم asus گذاشتن :D
evga همون گرافیکه
seagate رم
phonem هم cpuهست..این سی پی یو از Q6660 بالاتر هست دادا؟
ممنون میشم باز هم راهنماییم کنید
آخرین ویرایش توسط BestBoy1 در تاریخ 30-01-11 انجام شده است
|
|
در مورد بازار بوشهر اطلاعی ندارم اگر امکان داره اونجا یه استعلام بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BestBoy1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
asrock در سال 2003 توسط asus برای مقابله با تولید کننده های ارزان قیمت پایه گذاری شد و در سال 2007 هم با از هم پاشیدن asus به صورت مستقل به کار خودش ادامه داد و الان داره میره که با asus سرشاخ بشه ( رستم و سهراب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
البته همه مادربردهای این شرکت درجه یک و عالی نیستن مثل همین مادربردی که پیشنهاد دادم ولی یه 3-4 سالی براتون راحت کار میکنه که بعدش هر مادربردی داشته باشین باید بندازینش دور چه بهتر که هزینتون رو صرف قطعاتی مثل گرافیک کنید که تو بازی کیفیتش رو میتونید لمس کنید
evga در لیست بالا همون گرافیکه
seagate هارد هستش نه رم
پردازنده سیستم دوم ( phenom ) از q6600 قویتره ولی پردازنده سیستم اول خیر
البته پردازنده q6600 در سال 2007 عرضه شده و بعد از آن یک نسل دیگر پردازنده هم به بازار عرضه شده و در حال منقرض شدنه (فکر کنم شما 2-3 سال اطلاعاتتون رو به روز نکردین )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehrdad_ab (31-01-11), ripek (31-01-11)
دقیقا نیما
بعد از 2 سال دارم سیستم عوض می کنم
ممنونم ازتون...من فردا صبح میرم بازار که مارک هارو چک کنم
بازم ممنون
یا حق
nima_hl (30-01-11)
کاربر شهرسختافزار
mehrdad_ab (31-01-11), ripek (31-01-11)
http://www.rayansaba.com/index.php?productID=4609
گرافیک
http://www.rayansaba.com/index.php?productID=4074
بین اینها کدومو پیشنهاد می کنید؟
بین این دوتا سی پی یو چی
http://www.rayansaba.com/index.php?u...productID=2545
http://www.rayansaba.com/index.php?productID=5080
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks