شما ۲ تا مبحث دارید یکی بهترین ، دومی بودجه

وقتی صحبت از بهترین میکنید فقط قیمت یک قطعه از کامپیوتر مثل cpu یا مادربرد میتونه از یک میلیون بیشتر باشه

اگر بهترین کامپیوتر رو میخواهید باید بالای 10 میلیون پول پرداخت کنید

اما اگر با ۱ میلیون میخواهید بهترین سیستم رو خرید کنید بایستی روی تک تک قطعات ریز بشین تا بتونید بهترین انتخاب رو انجام بدین

اولویت اول شما برای سیستم گیم کارت گرافیک هستش که در حال حاضر ATI HD 5870 با قیمت 490 تومن توی بازار موجوده ، اینکه NVIDIA بعدا چه کارتی عرضه کنه و یا قیمت آینده چی باشه مطلبیه که هیچ کس نمیدونه

ممکنه خیلی زود کارتهای جدید از راه برسند و قیمتها بشکنه و ممکنه این اتفاق مدتها نیافته

i5 از نظر بنده به خاطر قیمت cpu و مادربرد مقرون به صرفه نیست ( چون قدرتی فراتر از q9550 هم نداره )

i7 پردازنده خوبیه ولی با بودجه شما هماهنگ نیست

میمونه سری q اینتل که برای گیم شما یدونه q8200 هم بگیرید از نظر تعداد فریم در بازی تفاوت فاحشی نخواهید داشت

شما از تکنولوژی جدید یدونه 5870 یا 5850 بگیرید و بقیه قطعات رو هم روی سوکت 775 جمع کنید

اگر هم نمیخواهید ۶ ماه دیگر صبر کنید تا قطعات ارزونتر بشن

موفق باشید
بازم ممنون از راهنمايتون.ولي من منظورم از بهترين تو همين حدود قيمت و واسه اين چيزيکه گفتم بود.وگرنه منم ميدونم بهترين سيستم خيلي بيتر از اين قيمتا و البته نه با 10 ميليون جمع ميشه.q8200 هم اونم الان با اين همه سي پي يوي خوب به نظرم اصلا خوب نيست و زودم از دور خارج ميشه اگه بخوام يه چيز ارزون ببندم q9300 بهتره.ولي گفتم که من کمترين چيزي که بخوام q9550 گرافيکم 5850 نشه 5750 ميگيرمکه به نظرم با توجه به اينکه direx 11 ساپورت ميکنه از 4870 و حتي 4890 هم بهتره.در کل ميخوام نظر باقي دوستانم بدونم