وقتی رایان صبا قیمت کارت بزنه 495 هزار تومان فکر کنم تو بازار به مراتب ارزان تر از 490 هزار تومان هم باشه تازه این کارت برند گیگا بایت که معمولا از برند های گرون هم هست . لینک زیر برای این سایت ( البته ببخشید که از اقا نیما پرسیدن ولی من جواب دادم ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط curtis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد سیستم هم خوب اگر فقط فقط فقط برای بازی باشه هر چی کارت بهتر باشه تاثیر مستقیم تری هم داره اما خوب نوع کارت به مانتور هم بستگی داره برای مانتور 20 اینچی که من در نظر گرفتم همون 5770 هم به خوبی از پس همه بازی ها بر میاد البته خوب این نظر کسی که داره با 4670 بازی میکنه طبیعی یکم هم قانع باشم در مورد فریم ریت به نظر من از یک حدی بالا تر بیشتر از این که با چشم محسوس باشه با سنجش برنامه ها اندازه گیری FPS با چشم می یاد . به هر حال اگر فقط فقط بازی مد نظر سیستمی مثل چیزی که اقا نیما پیشنهاد داده هم بد نیست اما فکر کنم 450 حداقل پاور مورد نیاز شرط عقل این که حداقل یه کم پاور بالا تری در نظر بگیرید.

Bookmarks