سلام
دوستان عزيز يكي از دوستان بنده در كار چاپ و طرحي هستش و با نرمافزارهاي كورل و فتوشاپ مخصوصا كورل استفاده ميكنه و از سرعت كم سيستمش گله داره با اينكه سيستمش از cpu اينتل مدل core 2 duo E7500 و 4 گيگ رم و گرافيك انويديا GTS250 استفاده ميكنه حالا اون ميخواد يه كيس جديد ببنده كه تو اين زمينه سريعتر عمل كنه از من خواسته راهنماييش كنم منم تو چند تا از موارد شك دارم خواستم شما اساتيد راهنمايي كنيد.
در ضمن ميزان هزينه مشخص نيست ولي نميخواد خيلي گرون بشه البته نه اينكه كم هزينه كنه . شما دوستان نظر كلي نسبت به نوع كاربرد سري مناسب رو پيشنهاد بدين البته مدل هم بدين بد نيست ولي در كل ميخواستيم بدونم كه كدوم موارد بيشترين تاثير رو تو افزايش كارايي براي اين نوع كابرد داره تا مدل دقيق كالا.
ميخواستم بدونم توي اين كار كه با نرمافزارهاي فتوشاپ و كورل فقط سرو كار دارن بهتره كه بيشتر روي سي پي يو هزينه كنه يا روي گرافيكهاي حرفه اي مثل سري هاي گوادرو يا فاير پرو بخاطر محدوديت بودجه فقط ميتونيم روي يكي از موارد تمركز كنيم حالا به نظر شما بهتره cpu رو قويتر انتخاب كنيم يا روي گرافيكهاي حرفه اي بيشتر هزينه كنيم و اينكه cpu بهتره amd باشه يا intel و اينكه اگه اينتل باشه بهتره core i3 بگيريم يا core i5 من نظرم اينه كه يه سيستم بر مبناي cpu اونم از نوع اينتل و سري core i5 بگيريم بهترين نتيجه رو ميگيريم حال اساتيد محترم نظرشون رو در اين باره بدن .
با تشكر