برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pooya007
چرا يه مودم V92 هم ميخوام!

يعني به نظر شما 1 گيگ كمه؟

در مورد point of view هم هيچي نميدونم ميشه بيشتر توضيح بديد؟ راستي ترجي ميدم كارت گرافيكي geforce بگيرم

در مورد مين بورد هم يكي از دوستانم به خاطر اينكه پردازنده هاي 4 هسته اي اينتل رو هم ساپورت ميكنه معرفي كرده و خودم هيچ اطلاعي در مورد اين مدل ندارم

راستش از حرفهاي شما رد مورد مين بورد اصلا" سر درنياوردم و اگه ميشه بيشتر توضيح بديد

در ضمن دوستي كه اين سيستم رو پيشنهاد كرده بود قيمتش رو در حدود 850-900 گفته بود كه به نظرم بالاس

شما كيس و پاور چي پيشنهاد ميدي؟

سوالهام زياد شد، شرمنده!
عزیزم شما اختیار دارین این چه حرفیه... در ضمن در این انجمن بچه ها با هم دوستند و این حرف ها معنی نداره :26:
ببین عزیزم این مادربورد ها کلا در رده ی بهترین مادربورد های موجود برای پردازنده های اینتل دو هسته ای و توانایی پشتیبانی از پردازنده های 4 هسته ای را هم دارند . اما در این رده مادربورد GigaByte 965P-DS4 نیست ! چرا که نا امکانات مادربورد های معرفی شده را و نه قدرت اون ها را و فقط هم 30 هزار تومن ارزان تر از مادربورد های بسیار خوب مانند : Asus P5W DH Deluxe و GigaByte 965P-DQ6 هستند . پس ترجیحا این مادربورد ها بسیار خوب هستند و قدرتشون فوق العاده هست . اما شما با توجه به بودجتون باید 1 گیگ رم بردارین که برای 3 سال آینده و در کل برای کار های گرافیکی و ویندوز ویستا و ... بسیار خوب کار نمی کنه و شما بهتر هست که 2 گیگ رم بردارین به صورت 4 تا 512 DDR2 533 با توجه به قیمت که بتونید کار های هم زمان و کلا قدرت بیشتری را داشته باشید .
برای همین شما باید 100 هزار تومن بیشتر هزینه کنید که به نظر من از مین بردارید بهترین کار هست چون واقعا در حد 130 هزار تومن تفاوتی در سرعت و قدرت ندارند . پس شما مادربورد فاکسکان : Foxconn P9657AA-8KS2H هست که حدود 100 تومن هست و قدرتی برابر مادربورد GigaByte 965P-DS3 167 تومنی داره !!!
در مورد گرافیک هم بله ما هم GeForCe پیشنهاد میکنیم اما مارک و برند Point Of View را خیر چون از نظر سرعت و قدرت شما اون کارایی را نمیگیرین و در ضمن گارانتی هم مشکل داره و ... برای همین برند های معروف مثل Asus که هم قیمت مناسب هم کیفیت خوبی داره عالی هست...
مودم هم شما Zoltrix 3 Chip Smart Cobra بردارین که 17 تومن هست با گارانتی مهران ماشین آسیا...
کیس هم Green و پاور هم هیچ چیز چون شما نیازی بهش نداری و پاور خود کیس کافی هست ...
در ضمن سیستمی که من در نظر دارم و گفتم 796.500 شد که حدودا میشه 800 تومن و تا سه سال آینده هم بسیار خوب هست و حتی تا 5 سال آینده هیچ مشکلی هم نداره و پردازنده های جدید را هم پشتیبانی می کنه...
قربانت شهریار:26: