عزیزم شما اختیار دارین این چه حرفیه... در ضمن در این انجمن بچه ها با هم دوستند و این حرف ها معنی نداره :26:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pooya007
ببین عزیزم این مادربورد ها کلا در رده ی بهترین مادربورد های موجود برای پردازنده های اینتل دو هسته ای و توانایی پشتیبانی از پردازنده های 4 هسته ای را هم دارند . اما در این رده مادربورد GigaByte 965P-DS4 نیست ! چرا که نا امکانات مادربورد های معرفی شده را و نه قدرت اون ها را و فقط هم 30 هزار تومن ارزان تر از مادربورد های بسیار خوب مانند : Asus P5W DH Deluxe و GigaByte 965P-DQ6 هستند . پس ترجیحا این مادربورد ها بسیار خوب هستند و قدرتشون فوق العاده هست . اما شما با توجه به بودجتون باید 1 گیگ رم بردارین که برای 3 سال آینده و در کل برای کار های گرافیکی و ویندوز ویستا و ... بسیار خوب کار نمی کنه و شما بهتر هست که 2 گیگ رم بردارین به صورت 4 تا 512 DDR2 533 با توجه به قیمت که بتونید کار های هم زمان و کلا قدرت بیشتری را داشته باشید .
برای همین شما باید 100 هزار تومن بیشتر هزینه کنید که به نظر من از مین بردارید بهترین کار هست چون واقعا در حد 130 هزار تومن تفاوتی در سرعت و قدرت ندارند . پس شما مادربورد فاکسکان : Foxconn P9657AA-8KS2H هست که حدود 100 تومن هست و قدرتی برابر مادربورد GigaByte 965P-DS3 167 تومنی داره !!!
در مورد گرافیک هم بله ما هم GeForCe پیشنهاد میکنیم اما مارک و برند Point Of View را خیر چون از نظر سرعت و قدرت شما اون کارایی را نمیگیرین و در ضمن گارانتی هم مشکل داره و ... برای همین برند های معروف مثل Asus که هم قیمت مناسب هم کیفیت خوبی داره عالی هست...
مودم هم شما Zoltrix 3 Chip Smart Cobra بردارین که 17 تومن هست با گارانتی مهران ماشین آسیا...
کیس هم Green و پاور هم هیچ چیز چون شما نیازی بهش نداری و پاور خود کیس کافی هست ...
در ضمن سیستمی که من در نظر دارم و گفتم 796.500 شد که حدودا میشه 800 تومن و تا سه سال آینده هم بسیار خوب هست و حتی تا 5 سال آینده هیچ مشکلی هم نداره و پردازنده های جدید را هم پشتیبانی می کنه...
قربانت شهریار:26:

Bookmarks