دوستان اين پردازنده ها و مادربردها کدوم اورکلاک ميشن که بدونم... تشکر ويژه... من خودم چشمم را گرفت هرچند ddr2 هست خيل
کاربر شهرسختافزار
با سلام
من اين قطعات را دارم ميخوام يک کيس خوب و توب بين اينها که دارم جمع کنم ... لطفا نظرات خود همراه با دليل را ذکر کنيد... تشکر
مادربردها : giga. ga-ep41r-ud3l. و giga. ga-ep43-ud3l
پردازنده ها:
e7500 و Q6300
گرافيک ها:
gforce 9500
winfast px8600gt
پارورها هر دو گرين يکى 330 و يکى 430
دو تا رم هم دارم يکيش ddr3 gel يکى هم ddr2
همونطور که ميدونيد يکى از مادربردها dd2 هست... ( ep43)
با دليل خودتو مچ کنيد... تشکر... عزيزان
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوستان اين پردازنده ها و مادربردها کدوم اورکلاک ميشن که بدونم... تشکر ويژه... من خودم چشمم را گرفت هرچند ddr2 هست خيل
کاربر شهرسختافزار
تورو خدا اينقدر شرمنده نکنيد با نظراتتون ....!!! يک سال گذشت!!!!
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط soteddel برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط soteddel برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیددوست عزیز ، الان راجب چی باید توضیح بدیم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط soteddel برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینا یک سری قطعات قدیمی هستند .
پرواضحه که Q6300 به دلیل چهار هسته بودن بهتر از پردازنده دو هسته ای 7200 هستش
گرافیک 9500 بهتر از 8600 هستش
پاور 430 هم بهتر از 330 هست
مادربرد ddr3 ساپورت هم اولوبت داره
الان سئوال شما چی هست دقیقاً؟؟؟
Moein (02-07-12)
کاربر شهرسختافزار
سلام حالا اعصابتو خراب نکن!! همينو ميخواستم بدونم! تورو خدا خودتو ناراحت نکن ...
عضو VIP شهرسختافزار
والا یک سال شما هم مثل یک سال ...... هست:دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط soteddel برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهترین کار ممکن این هست که شما تمامی این قطعات رو برید بفروشید و به جای اون این قطعات رو با هر برندی که دوست دارید تهیه کنید چون باید با یک چیزی حال کنی تا بخریش:دی
INTEl G840
MB h61
Ram 4*2 1600
PSU 460
VGA 440
بقیه قطعات هم فرقی نمیکنه حالا اگر دوست داشتی که بت دوستان یا من پیشنهاد بدیم می تونی یک سال دیگه صبر کنی تا جواب سوالاتت رو کامل و سر فرصت بدیم تا بهترین چیز ممکن رو به دست بیاری اگر هم که نه ..
موفق باشی
New Season
mehrdad_ab (03-07-12), smrbh (04-07-12)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks