شما مصرف بازی ندارین اونوقت این کارتها رو انتخاب کریدن فقط چون باید پول سیستم بشه 3.5 میلیون ساده ترین کارتها هم از پس مانتورینگ شبکه و برنامه نویسی در حد اعلاش بر می یاند اگر کمی صبر کنید سری5870 AIT با 6 تا خروجی مانیتور تا یک یا دو ماه دیگه وارد بازار میشه .
جای شما باشم یا این پول و برای این کارها CPU رو خیلی بالا تر می گیرم یعنی یک از بالاترین CPU موجود مثل core i7 965 چون توان محاسباتی سیستم مورد نیاز شما خیلی مهم تر از پردازش تصویری اون که مروبط به کارت گرافیک و کارت های گرافیک ارزون تری می خریدم مثل 4730 که 1 گیگ رم ddr5 داره و از خروجی دو تا مانتور پشتبانی میکنه در ضمن فکر نکنید اگر از این کارتها 2 تا بستین پس 4 تا خروجی برای مانتور دارین در حال حاضر و بدونه سخت افزار جانبی مثل ( Matrox TripleHead2Go Digital ) فقط میشه 2 مانتور رو به یک سیستم وصل کرد مگر این که 5870 بشه تهیه کرد و من دلیل بستن کارتهای مثل 285 یا 295 را برای سیستمی با این کاربد نمی دونم با اون فنهای بزرگی که دارند و صدایی که حتما ایجاد می کنند .
در عوض می تونید به جای هاری معمولی از هارد اسکازی یا SSD استفاده کنید تا سرعت سیستم بالا تر بره معمولا این سیستم ها نیاز به ظرفیت خیلی بالا ندارند و یک هارد اسکازی با ظرفیت 160 گیگ هم براشون کافی در عوض این هارد 15000 دور در حالی که هارد ساتا 7200 دور و از مانتور هایی که برای کارهای مثل کنترل شبکه مثل مانیتور های سامسونگ که با برنامه مخصوص خودشون چندید پنجره مجازی تقسیم می شوند و چنیدن مانتور مجازی درست می کنند استفاده کنید. و مقدار رم سیستم رو در حداکثر موجود انتخاب می کردم و 6 تا رم 2گیگ انتخاب می کردم در ضمن این قطعات پاور به مراتب پایین تری هم لازم داره چیزی در حد 585 یا 680 وات.

Bookmarks