سلام
دوست عزیز . اون قدر توانایی ندارم که بخوام پیشنهاد سیستم بدم . فقط میتونم یه کمک دوستانه بهت بکنم :
با این خرجی که می کنی یه موقع عجله نکنی ... ! اون وقت میشی عین من . اول خوب تحقیق بکن که چه چیپستی بگیری و حتما روی برندش دقت کن . مثلا با این خرجت میتونی هم چیپ ایکس 48 ببندی هم ایکس 58 . ولی باید ببینی میتونی با یه قیمت به صرفه تهیه کنی یا نه . یه قطعه ای بگیر که افتش رو کرده باشه . اول از همه روی پرفرمنس سیستم کار کن . توی این رنج قیمت اگه می خوای از گرافیک با چیپ nvidia استفاده کنی حتما برو سراغ یه چیزی که sli استفاده کنی . شما هم که می خوای حتما ATI باشه حتما روی یه چیزی کار کن که cross fire رو استفاده کنی . توصیه بنده اینه که هر جوری میتونی روی سیستم دمایی و کولینگ سیستمت خوب کار کن . یکی از عوامل خیلی مهم در پرفرمنس همین استیبل بودن دمای سیستمته . اگه از چیپست nvidia برای مین برد استفاده می کنی حتما برو سراغ چیزی که اولا افت قیمتش رو کرده باشه ثانیا توی رده های بالا باشه . مثلا 790 ها معمولا تفاوت قیمتشون خیلی بالاست و نمیارزه . در عوض بعضی از 780 ها هم یکمی مشکل دارن ( در باره چیپ های اینتل دقیقا نمیتونم نظر بدم چون استفاده نکردم . )
در کل هر چی بگم بازم کمه . اول پدر مغازه دار های بازار رو در بیار بعد بخر . ( فکر کنم کار یه بنده خدایی با رفیقش باعث شد خیلی از مغازه دار ها سر striker II formula ضرر کنن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . یعنی 350 خریده بودن و حالا مجبورن با ضرر روی قیمت 290 بدن بره . فقط با یه کار ساده . اونقدر سر زدن و قیمت پرسیدن که یهو بازار پر شد از این مین برد . بعد هم قیمتش یهو افت کرد . )
بازم میگم عجله نکن و برو اونقدر بنچ مارک ببین که حالت دیگه از هرچی بنچ مارکه بهم بخوره .
راستی . کیست رو هم فول تاور بگیر .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید خیلی تکراری و بد صحبت کردم . اطلاعاتم از نظر علمی خیلی کم بیده . فقط خواستم یه تجربه کوچولو رو به همه و بالاخص این دوست عزیزمون منتقل کنم .
فعلا بای

Bookmarks