ripek (29-01-10)
کاربر شهرسختافزار
با سلام
سیستم فعلی من دارای مشخصات زیر که حدود 2 سال پیش خریدم میخوام قطعاتم ارتقاء بدم و با قعات قدیمی همرا به مادربورد دیگه به کیس جدید برای داداشم درست کنم برای بازی و کارهای روزمره
MB:GIGIGA P35 DQ6
CPU: INTEL E6420 2.13
VGA : GIGA 8500
RAM: 4*512 UMAX BUS 800
HDD: 250 MAXTOR
CASE GIGA CHASSIS
POWER400 WAT
MANITOR CRT
فردا میخوام قعات زیر رو سفارش بدم تا برای بیارن همراه با به کیس و پاور جدید لطفا منو تو انتخاب قطعات بهتر یاری کنید شاید بعضی ازدوستان بگن من بودم کل قطعاتو تعویض میکردم شاید نظر خوبی باشه اما من همه قعات غیر از مادبورد تغییر دادم
سیستم جدید انتخابی
MB : P35 DQ 6
CPU : Q9400 OR E8400 تو ابنم موندم کارم بیشتر برای بازی و نرم افزاریه مهندسیه
RAM: 2*2GB KINGMAX BUS 1066 تو انتخابش موندم شاید اصلا اور نکنم سیستممو و اگر انجام یدم شاید اور کاربردی باشه
اگه به رم خوبتر از این معرفی کنین ممنون میشم
VGA: ATI 5770
HDD: WESTERN BLACK 1 TB OR SUMSUNG F3 1TB
CASE : INTIFINTY GREEN OR CM 690 COOLER توی اینا موندم از گرین پاسفیک هم خوشگله لطفا باتوجه به کارایی و شبک بودن به کیس تو همین رنج پیشنهاد بدین
POWER: 585 GREEN
MANITOR : 2261 VP LG
MODEM :LINK SYS G54G2
اما بودجه من برای ابنکار حدود 900 تا 1 میلیون هست که آماده هست تا با مشور ت دوستان سفارش قطعات بدم ضمنا من چون تو شهرستانم شابد قعات 10 تا 15 درصد نسبت به بازار تهران گرونتر بشه
فکر کنم بودجه ام تا حدودبه کفاف نده اما تابادم نرفته به مادربورد تا 100 هزار برای قطعاتی که از سیستم قبلی رو زمین میمونه معرفی کنین تا با اونا خوب مچ بشه اگه از گبگا با برند دبگه که به وفور در بازار یافت میشه معرفی کنین ممنون میشم لطفا هرچه سریعتر کمک کنین تا مثلا دفعه قبلا دوستان بعدا مسخره نکن مثلا به یارو گفته بود طرف رفته رو P35 DQ6 E6420 انداخته تا من هم ناراحت و سرخورده نشم با تشکر
ripek (29-01-10)
|
|
کلا انتخابای نسبتا خوبی داشتی !
ولی با توجه به کاربرد شما میتونه تغییراتی داشته باشه که عملکرد بهتری هم بهتون بده ! کل بودجتون چقدره ! شما حدوده 40.000 برای فروش مادربردتون هم در نظر بگیر !
How long will I be waiting
To be with you again
Gonna tell you that I love you
In the best way that I can
I can't take a day without you here
You're the light that makes my darkness disappear
...
ripek (29-01-10)
سلام و خوش آمدید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط steelman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید دوست من انتخاب قطعات یک سیستم یه کار حرفهای هستش که شما با ریویو دیدن و مشاهده قدرت هر قطعه نمیتونید یه سیستم با ماکزیمم کارائی انتخاب کنید و بایستی حتما کانفیگهای مختلف رو تست کرده باشید تا بتونید یه سیستم مناسب انتخاب کنید
فرض کنید قطعات کامپیوتر مانند تایرهای اتومبیل میمونه ، وقتی شما همه رینگها رو ۲۰ اینچ انتخاب کنید خودرو با سرعت بیشتری حرکت میکنه ولی اگر رینگها یکی ۱۵ و یکی ۲۵ باشه اصطلاحا رینگ کوچیک گلوگاه شده و اجازه نمیده خودرو با سرعت بیشتر حرکت کنه
در مثال شما کارت 5770 و پردازنده q9400 به چشم میخوره اگر این سیستم با این مشخصات بسته بشه چون گرافیک نسبت به پردازنده قدرت کمتری داره گلوگاه میشه و اجازه نمیده در بازی فریم ریت بالاتری داشته باشید
برای 5770 یک معادل برای پردازنده بخواهیم معرفی کنیم e6300 از اینتل و athlon ii 425 از amd به نظر زیاد هم هست
و q9400 یا phenom ii x4 945 بهتره با یک گرافیک مثل 5870 نصب بشن تا از ماکزیمم توانشون بشه استفاده کرد
اون پاور 585 انتخابی شما برای این سیستم زیاده و عملا از یک سوم توانش هم استفاده نمیکنید
حالا اگر مایل بودید صورت مسئله رو پاک کنید یه بودجه مشخص اعلام کنید و کاربردتون هم به نظر میاد بیشتر بازیه تا یه سیستم مناسب پیشنهاد بشه
در مورد تهیه قطعات هم به قیمت تهران میتونم ترتیب ارسال اجناس رو براتون بدم
کاربر شهرسختافزار
ممنون دوست من
به فکر دیگه دارم میخوام به این سیستم دست نزنم و به کیس جدید همراه با مانیتور بگیرم بیشتر بازی و کار با نرم افزار مهندسی مثل اتوکد و سایر نرم افزارهای عمران حدود بودجه 900 تا 1 میلیون تو amd , intel موندم که کدومش بگیرم میخوام به سیستم پرفورمنس باشه و بدون اور هم خوب باشه وقطعات با هم مچ باشه ضمنا مادربوردم از نظر درگاه ها کامل باشه لطفا آقا نیما به سیتم خوب و در حدود این بودجه با سلیقه خودتون انتخاب کنین
amd phenom ii x4 945 155برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط steelman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
asrock m3a770de 81
2*2 gig apogee 110
ati 5770 sapphire 220
asus 22x 30
seagate 7200.12 500 gb *2 102
case 40
green 435 / seasonic 330 40
samsung 19 170
key+mouse + speaker 30
یه همچین کانفیگ سیستمی بنظرم خوبه
در مورد اینتل ، شما با این حدود بودجه میتونید e8400 بگیرید و یه مین p41 یا p43 ولی کارائی سیستم بالا رو نخواهد داشت
در حال حاضر سوکت 775 به نظر میرسه که به آخر خط رسیده به همین خاطر سیستم اینتل توصیه نمیکنم
اگر بودجه شما 300 تومن بیشتر بود میشد روی سوکتهای جدید اینتل ( 1366 و 1156 ) صحبت کرد
هر سئوالی بود بفرمائید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاد من :
CPU : AMD PHENOM II X4 810 : 140.000
MAIN : MSI 770 C45 : 95.000
VGA : ATI HD 5850 1 GIG SAPPHIRE : 320.000
POWER : NZXT 600W : 75.000
CASE : GREEN MAGNUM 2 : 38.000
HDD : 500 SAMSUNG F3 : 52.000
MONITOR : LG W2261VP : 215.000
MODEM : TPLINK 8811 : 30.000
ALL : 965.000
فقط اون قطعاتی که تو پست اول خواسته بودید رو نوشتم !
To be with you again
...
HoSsEiN.iR (29-01-10), ripek (29-01-10)
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirdark برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز رمو جا انداختی apogee رم خوبیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همینطور DVD/RW
برای 10 تومن هم بهتر همون PHENOM II X4 945 بردارند
مادربرد هم m3a770de قابل قبول تره
کلا سیستم پیشنهادی نیما جان قابل قبول تره که در میاد 978 و سیستم پیشنهادی شما با موس و کیبرد و اسپیکر و رم و DVD/RW حدود 1,120,000 در میاد
به نظر من اینطوری بهتره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amd phenom ii x4 945------------155
asrock m3a770de--------------81
2*2 gig ddr3 apogee ----------- 110
ati 5770 sapphire ------------220
asus 22x------------- 30
seagate 7200.12 500 GB ------------51
GREEN MAGNUM 2------------- 38
green 435 / seasonic 330------------- 40
LG W2261VP----------- 215
key+mouse + speaker------------- 30
چیزی حدود 970 در میاد +MODEM : TPLINK 8811 : 30.000 حدود 1,000,000
آخرین ویرایش توسط HoSsEiN.iR در تاریخ 29-01-10 انجام شده است
nima_hl (29-01-10)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط steelman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امروز که خوابهامو رفتم تازه فهمیدم منظور شما چیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما میخواین مین گیگا رو برای سیستم بعدی استفاده کنید و یه مادربرد سبکتر بجای اون برای برادرتون بگذارید
این مین شما در زمان خودش مین گردن کلفتی بوده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از لحاظ خازن و فاز حرف نداره و فکر کنم برای ۷-۸ سال راحت بتونه کار کنه
ولی ظاهرا یه ایراد داره اونم استفاده از pci-e نسل قدیم که ممکنه کارت گرافیکهای جدید رو به خوبی ساپورت نکنه ( در بازیها افت فریم داشته باشه )
همونطور که قبلا هم گفتم به نظرم بهتره روی این مین با سوکت 775 سرمایه گذاری مجدد نکنید و پیشنهادم همون هستش که قبلا عرض شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط HoSsEiN.iR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعا نمیدونم چرا جدیدا اینجوری میشم ! هر دفعه یه چیزو جا میندازم !
برای ماوس و کیبرد هم که من عرض کردم همونایی که ایشون تو پست اول میخواستن رو نوشتم !
To be with you again
...
HoSsEiN.iR (29-01-10), nima_hl (29-01-10)
کاربر شهرسختافزار
ممنون از نظراتتون
من از این قطعات 3 قطعه انتخاب کردم توبقیه اش شماکمک کنید فقط نگفتید i5 خوبه یا phenom ii x4 955 ] چون میخوام مثل سیستم قبلیم نشه تا بخاطر 100 تومان بیشتر با کمترغصه نخورم
فقط میخوام افاکتورهای منودر نظر بگیرین
من بخاطر اینکه به رسیور hd دارم پول lcd خریدن را ندارم مانتیور LG 2261 VP انتخاب کردم پس این از مانتیور جون HDMI داره و هم بنظر من قیمت مناسب
کارت گرافیک با توجه به نظر اکثر دوستان همون 5770 ATI چون برای من مبتدی در بازی تو رزولوشین بالا نه خبلی بالا مثل 1080 *1920 جواب مبده فکر کنم برای دبدن فیلم HD خوب باشه
تو اتنتخاب کیس خیلی وسواس دارم مبخوام به کیس خو شگل باشه تا 100 تومان مبتونم خرجش کنم اول مبخوایتم اوربیت گرین را بردارم اما چون مبخوام 2 تا رابتر روش نصب کنم فکر کنم ترکیبش بهم بریزه
پاور : با 535 یا 585 بر میدارم فکر گرین خوب باشه چون میخوام تو آینده ارتقاء بدم مشکلی نداشته باشه
هارد 1 ترابایت برمیدارم سیگیت زیاد ازش تو فروما تعریف نمیکنند سامسونگ یا وسترن بلک
موند CPU RAM M.B
بنظر من من که میخوام 1 میلبون هزینه کنم 100 با 200 بیشتر مهم نیست فقط مبخوام پول مفت ندم مثلا همین مین قبلی اگه به مادربورد ارزونتر میخریدم چون اهل اور نیستم ابنقدر غم از دست دادنش نمیخوردم فقط یه اشتباه اون موقع کردم AMD نگرفتم حدود 280 270 پول مادربود دادم حالا بگفته شما نیما عزیز ترکیب قطعات کار هر کسی نیست مثل گفته شما کارت گرافیک با ید با سی پو مچ باشند تقریبا هم تراز
تو انتخاب مادربور چون من به کارت DVB حتما بابد اسلات PCI به تعداد 2 عدد باشه به سوال دیگه داشتم چون من مبخوام ابن کیس با کیس قبلیم شبکه کنم مادربود دو تا پورت لن داشته باشه خوبه با به کارت شبکه بگیرم (یکی برای اینترنت یکی برای شبکه ) زیاد م مهم نیست
تو رم پرفورمنس مهم و هم با مادربورد مچ باشه چون تو این فرم با فرمهای دیگه هم دیدم که با مادریورد مچ نیست
حالا منتظر نظر شما هستم حتما دو سیستم معرفی کنین بیم AMD و INTEL اینهمه هزینه بیشتر برای بازی
پرفورمنس مثلا تو کپی با آنزیپ و با سرعت اجرای نرم افزارها چون من اهل رندر اینا نیستم
با تشکر
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks