کاربر شهرسختافزار
بد نیست ولی q3 رو ترجیح میدم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fery_1608 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GTA تو 360 مشکلات زیادی از قبیل لود های سنگین بافت ها و لودینگ طولانی !!! داره که اعصاب آدم رو خورد میکنه با سرعت داری میری یهو خیابان لود نشده و باید صبر کنی تا خیابان تشریف بیارن معلوم بشه کجا داری میری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بگذریمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من فن بوی PC نیستم و همینطور 360 ، 360 هم داشتم ولی 2 تا مسئله هست :
1 :اگر پول داری و به قول معروف مایه داری PC عالیه ولی اگر نداری 360 (یک کلام ختم کلام) .
2:یک سری از افراد اصلا نمیتونند با کنسول بازی کنند یا از یک سری چیزای کنسول یا PC خوششون نمیاد پس یکیشون رو انتخاب میکنند با سلیقه اشون ! .
فکر میکنی گرافیک 360 چقدره ؟ موست وانتد ps2 رو با pc مقایسه کن بعد بگو کدوم گرافیک بیشتری داره ؟؟؟ یا کرایسیس رو با خوف ترین 360 !!!! و...... .
دیگه حسش نیست به جزئیات بیشتر اشاره کنم و ادامه ندیم در این مورد در این تاپیک بهتره !
خیلـــــــــــی ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fery_1608 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Trance برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابا ریزولوشن که چیزه اصلیشه اینقدر برتری داره که اگر بخوای بگی 3 خط میشه !!!!
خلاصه من همیشه دوست داشتم یک سیستم حرفه ای داشته باشم تا یک کنسول برای بازی !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من 360 بگیر خودت در قید PC نکن که اگر بیای تو کارش ...... .
360 تا 2011 ساپرت داره فکر کنم ارکیدش رو 280 الی 300 کپی خور شده میشه از یه جایی خرید و بازیشو 3 الی 5 هزار تومان !!!
در هر صورت اگر فقط برای گیم میخوای بیخیال PC شو ولی اگر PC بازی مسئله اش فرق داره !
ولی کرایسیس هم نمیشه ازش گزشت !
سیستم ارزون تری که خیلی فرق کمی با این از لحاظ کارایی داره ولی از لحاظ قیمت خیلی ارزون تر در میاد هم میشه واسه گیم خرید که کار همون خفنه رو انجام بده ولی باید بیای تو کار اور برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 07-01-09 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks