cpu رو فکر کنم اشتباه نوشته باشیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sadrakhan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
|
|
cpu رو فکر کنم اشتباه نوشته باشیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sadrakhan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
از روی یه سایت مدلش رو برداشتم که امکان خرید داشت ولی ترسیدم حسابم رو خالی کننبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گفتم اینجا مطرح کنم تا قیمت واقعیش دربیاد
کاربر شهرسختافزار
بعد یه سوالم داشتم.ایا کامپیوتر های ال این وان قابل ارتقا هستن؟اگه هستن کدوم قطعاتشون
ممنون میشم جواب بدید
بصورت محدود . فقط رم عمومابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sadrakhan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu باید این باشه
corei7 4790k
قیمت های قطعات هم تو سایت شهر سخت افزار موجوده
لیست قیمت واقعی و بروز انواع سختافزار (قطعات کامپیوتر) | آپدیت: 14 مرداد
sadrakhan (07-08-15)
کاربر شهرسختافزار
ایا ال این وان ها که به کامپیوتر های بدون کیس معروف هستن.قابل ارتقا هستن یا نه؟؟؟
|
|
عرض کردم خدمتتون خیلی محدود . شاید رم و هارد و گرافیک البته نه همه مدلهاشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sadrakhan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sadrakhan (07-08-15)
کاربر شهرسختافزار
ببخشید خیلی سوال می کنم!!!
من یه لب تاب دارم می خوام عوض کنم یه سیستم بگیرم
جای کافی هم برای کیس ندارم
ال این وان خوبه یا کیس؟؟
ال این وان کدوم مدل و کدوم مارک بهتره
خیلی بخوام خرج کنم واسه سیستم جدید نزدیگ 4 تومن هستش
به شخصه نظر مثبتی روی all in one ندارم . پیشنهاد خرید سیستم هست . کانفیگ بهتری میتونید جمع کنید در صورت خرید سیستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sadrakhan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sadrakhan (07-08-15)
کاربر شهرسختافزار
من بیشتر انلاین بازی می کنم و نیاز به رم و پردازنده و گرافیک بالا دارم
یه کانفیگ خوب می تونی برام معرفی کنی که این پارامتر ها توش بالا باشه؟؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks