برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوزستان زندگی میکنم در حال حاضر ، ولی برای خرید حتما تهران میام . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا ؟ مهراد همچنان بهترین پیشنهاد دهندس !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید سال پیش برای سیستم های کافی نت کلی زحمتش دادم !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تشکر /برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red_waves برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فول / برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
LCd / برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Speaker : Altec Lancing Atp3 فکر کنم حول و حوش 60 تومن باشه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شخصا طرفدار AMD هستم به خاطر قیمت های منطقی ترش ، ولی توی این رنج قیمت که من میخوام خرید اینتل ، CPU های قوی تری به بازار عرضه کرده . پس اینتل ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد گرافیک زیاد مهم نیست ( اصلا مهم نیست ! ) از کدوم برند باشه ، راجب گرافیک هم اصلا اطلاعات ندارم ! یحتمل انتخابم بین ATi 3870 و 9600 باشه . که توی PT بچه ها نظرشون بیشتر روی 9600 بود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SLi ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خیر !! . همین کارت از سر من هم زیاده ! توی بازی هم فکر نکنم رزولیشن رو بالا تر از 1024 ببرم !
این Raid چی هست ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه توضیح مختصر بدم فکر کنم بهتر باشه ! نهایت 300 برای LCD کنار بذاریم ، 100 برای اسپیکر ، موس ، کیبرد و ...
خب ! 600 میمونه برای کیس ! حالا فکر کنم قضیه روشن تر شد ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تشکر / برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks