SajjadKhati (30-06-15)
کاربر شهرسختافزار
سلام
3 مدل سیستم پیشنهادی (فقط کیس) با کاربری زیر میخواستم پیشنهاد بدید؟
1-رشته کامپیوتر (کار با نرم افزارهای آفیس ، حسابداری ، ویندوز ، وبگردی و...)نرمال
2-رشته نقشه کشی و طراحی(اتوکد،طراحی سایت،برنامه نویسی،کتیاو...) متوسط
3-رشته گرافیک( سالید،فتوشاپ،ویرایش تصویر،انیمیشن سازی) حرفه ای
فقط برند ایسوس باشه و ظاهر کیس مهم نیست
ممنون
SajjadKhati (30-06-15)
|
|
تو اوستایی اوستا جواد
تو قسمت دوم ، کتیا فک نکنم جزء خانواده ی طراحی سایت و برنامه نویسی و اتوکد حساب شه و طبق نوشته ی سایت adobe به گرافیک قدرتمندی برای پردازش نیاز داره و باید جزء خانواده با پردازش سنگین به حساب بیاد
تو قسمت سوم ، انیمیشن سازی باید کار رو خراب کنه و به پردازش سنگینی نیاز داشته باشه .
به نظرم نرم افزارای سنگین رو بزار تو یه گروه مثل مایا و افترافکت و 3d max و سینما 4 دی و کتیا و حتی سالید و حتی فتوشاپ و کلا نرم افزارایی که به پردازش سنگین تصویر و گرافیک قدرتمند نیاز دارن
برای برد هم نظرم روی گیگاست . گیگا تفاوت اش با اسوز کاملا مشخصه و یه کم قیمت پایین تری هم داره
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 30-06-15 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
من مخلصم سجاد جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنا به دلایلی گفتن فقط ایسوس
درسته کیتا جزء طراحی سایت نیست اما من بنا به کارهای که باهاش انجام میدن گذاشتم تو قیمت متوسط ، اینا یکسری دانشجو هستند که فقط میخوان آموزش ببینن رندر یک روزه و یا پروژه سنگین ندارن
در کل اینجوری میگم که سیستم پیشنهادی اینا با سیستم طراح های حرفه ای مقایسه نشه چون قیمت بالا میره سنگین در میاد
M3RS4D 50062 (01-07-15), SajjadKhati (01-07-15)
تو که خودت اوستایی گلپسر اما تا بچه ها پیشنهاد بدن ، پیشنهاد من اینه (فرض کردم سیستم رو در حد خودش با کمترین قیمت میخای با کیفیت خوب) :
برا سیستم اول :
مادربرد : ASUS H81M-C
235
پردازنده : Celeron G1820
110
رم : Kingston HyperX Fury 4GB DDR3 1866MHz
103
هارد : WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB
173
پاور : Green EU Series GP330A-EU
115
کیس : Green Oraman
85
اگه خیلی تو مزیقه ای بسته به نرم افزارهای استفاده کننده میتونی رم 2 بگیری (اگه برای مرورگر از کروم استفاده میشه حتما 4 بگیر)
سیستم دوم :
همون مثل سیستم اول اما با تغییرات :
پردازنده : i3 4130
350
رم : Kingston HyperX Fury 4GB DDR3 1866MHz*2
206
در صورتی که بودجه داری هم i5 بگیر و هم گرافیک و پاور هم توان بالاتر بگیر
اگه بودجه کمتر داری ، رم 4 بگیر (از این کمتر نمیشه)
سیستم سوم :
احتمالا منظورت از انیمیشن سازی نرم افزارهایی مثل مایا و سینما 4 دی و افتر افکت و ... هه دیگه؟ اگه آره ، چون نرم افزارهای بسیار سنگین هستن نمیشه مثل اون بالایی ها بست و گرون درمیاد
مادربرد : ASUS Z97-K LGA
510
پردازنده : i7 4790K
1.082
رم : G.Skill Ripjaws X 16GB (2x8GB) 2400MHz
370
هارد : WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB
173
اس اس دی : Samsung 850 EVO 120GB
300
گرافیک : ...؟
پاور : GREEN GP650A-UK
270
کیس : Green X EAGLE
117
گرافیک رو خالی گزاشتم چون اولا بودجه ات مشخص نیست و به میل خودت و با بودجه ی مناسب انتخاب کن و دوما نمیدونم چه نرم افزاری دقیق میخای و سوما بعضی از نرم افزارها انگار سری 900 انویدیا رو ساپورت نمیکنن (سری 700 رو میکنن) که خودت بهترین انتخاب رو داشته باشی
javadshahvand (01-07-15)
کاربر شهرسختافزار
عزیز ما که کاربر باسابقه ای ازت بعید بدون بودجه مشاوره محاله ضمن این که منظور از تمام بند کدوم قطعات هست فقط مادریرد وگرافیک؟
- - - Updated - - -
عزیز ما که کاربر باسابقه ای ازت بعید بدون بودجه مشاوره محاله ضمن این که منظور از تمام بند کدوم قطعات هست فقط مادریرد وگرافیک؟
AMD>INTEL (01-07-15)
به نظرم بودجه رو مشخص کنی خیلی بهتر میشه پیشنهاد داد .مادربردها رو هم حداقل با چیپ H97 بگیر که برای ارتقاهای بعدی دستت باز باشه .
javadshahvand (04-07-15), QOM_TIGER (01-07-15), SajjadKhati (01-07-15)
|
|
سلام جواد جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر میکنم جواب نیاز شما فقط یک چیزه اونم all in one
یه سرچ تو نت بزن برند ایسوس با کلی مشخصات متفاوت در بازار موجوده
javadshahvand (04-07-15), QOM_TIGER (01-07-15), SajjadKhati (01-07-15)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط QOM_TIGER برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداگر قیمت مهم بود مشخص میکردم درضمن وقتی سقف تعیین کردم نیازی به مطرح کردن بودجه نیست همه چیز مشخصهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (04-07-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks