آقای جمشیدی این چه حرفیه، من که اول نوشته هام را با شما چک می کنم...شما لطف دارید
دوست گرامی...عسل استودیو، به زودی یک نوشته جامع در این رابطه می نویسم!
کاربر شهرسختافزار
آقای جمشیدی این چه حرفیه، من که اول نوشته هام را با شما چک می کنم...شما لطف دارید
دوست گرامی...عسل استودیو، به زودی یک نوشته جامع در این رابطه می نویسم!
Asal Studio (25-08-14), Hessam II (24-08-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
اين هم لينك سايت ايسوس Graphics Cards - GTX770-DC2OC-4GD5 - ASUS كه اصلا در مورد هسته كودا براي اين كارت هيچي نگفته . از طرفي چطوره كههسته كودا در كارت 770 تعدادش 1536 ولي دركارت گران قيمت و كوادروQuadro 4000 تعدادش 256 تاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
SajjadKhati (26-08-14)
این رو می بایست از اساتید اهل فن بپرسید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Asal Studio برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاید یکی از دلایلش، طراحی مهندسی بسیار قدیمی این کارت های کوادرو هست.
حالا این طراحی مهندسی، لزوماً مرتبط با شکل و شمایل بیرونی نیست. بلکه به لحاظ باطنی منظورم هست.
در مشخصات این کارت 770 نوشته 1536 :Cuda Core.
*MoJtAbA* (26-08-14), Asal Studio (26-08-14), fernaspe (26-08-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Asal Studio برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گفتم که گلپسر
به احتمال خیلی زیاد ، نوع پردازش شون فرق داره . کارت های سری کوادرو ، پردازشی مثل cpu دارن ینی مثل بخش ALU ی CPU ، قدرت محاسبات ریاضی دارن اما سری گیم این قدرت بسیار ضعیفه و بیشتر پردازش تصاویر قدرتمندی دارن . واسه همین تو سری کوادرو مصرف و جزئیات بسیار پایین و قیمت بسیار بالا دارن . که دیگه مشکل داغ شدن پردازنده بی معنی هست و همه شون یه دونه فن بیشتر ندارن مثل cpu
گلپسر ، گفتم که مادربردت رو Soc Force بگیر . 200 تومن گرونتر واقعا ارزش اش رو داره اونم برا تو (صاحب اختیاری)
مانیتور رو چی شد اون انتخاب کردی؟ IPS که خیلی بهتر به کارت میاد
AMD>INTEL (26-08-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks