برای قیمت گذاری در تاپیک قیمت گذای قطعات سوال کنید .
هر چند روی چنین قطعاتی باید قیمت نو را ۲۰ درصد کسر کنی
تست BURN IN TEST حدود ۳۰ دقیقه تست کنید
سلام دوستان میخوام یه سیستم دست دوم بگیرم اما نمیدونم چجوری از سلامتش با خبر بشم .مثل این که سیستم تقریبا یکسالی استفاده شده.مثلا چه تست هایی از سیستم بگیرم (خودم خیلی حرفه ای نیستم تو این کار)
★ و این که به نظر شما این سیستم اصلا چقدر می ارزه
مشخصات :
6700k, deepcool box
maximus viii hero
asus gtx 1080 rog strix
dvd pioneer
dvd asus
D-link wireless
green x8
green 1200w
32gb 3200 ddr4 corsair
ssd 500gb
HDD 4tb,2tb
os 10
|
|
برای قیمت گذاری در تاپیک قیمت گذای قطعات سوال کنید .
هر چند روی چنین قطعاتی باید قیمت نو را ۲۰ درصد کسر کنی
تست BURN IN TEST حدود ۳۰ دقیقه تست کنید
اگر شما بخواهید با این فاکتور که یک سال استفاده شده چقدر بر میداریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و این که شخص فروشنده سیستم رو از شهرستان تهیه کردن در اون مشکلی نیست؟
و این که در این تست اگر قطعه ای خراب بود از کجا بفهمم، چه پیغام هایی نمایش داده میشه مثلا اینجور که شنیدم در هارد ها بدسکتور ها هستن (حالا خودمم نمیدونم چیه) مثلا در رم گرافیک سیپیو چه ارور ها و مشکل هایی ممکن نمایش داده بشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیغام pass به معنای صحت قطعات هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ASHKANTORNADO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته باید در قسمت تست باید تیک چند گزینه که نیاز به تست ندارند را بردارید
مثل پورت ها
هارد هم با hdtune ارور اسکن به صورت full
سلام باید برم تو قسمت burn in results و روی آیکون سبز سه گوش کلیک کنم؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و این که شخص فروشنده سیستم رو از شهرستان خریدند مشکلی بوجود نمیاد
آخرین ویرایش توسط ASHKANTORNADO در تاریخ 01-09-17 انجام شده است
|
|
تو بعضی ویدیو ها دیدم برای اونا زد Fail و ارور هم مربوط به رم و ارور verifying data بود اگر احیانا برای من این رو نشون بده آیا جدی هست و باید عوض بشه
فرستاده شده از GT-N5100ِ من با Tapatalk
تو تست duty cycle باید یکسری از تست ها را تیکشو برداری و زمان روی 30 دقیقه بگذاریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ASHKANTORNADO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ASHKANTORNADO (01-09-17), DOOM999 (01-09-17)
سلام تست گرفتم Fail شد آیا ارورش جدیه؟ یعنی مشکل خاصی داره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ASHKANTORNADO (09-09-17), sfmth (09-09-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks