M3RS4D 50062 (11-09-15)
من میخوام یه کامپیوتر حرفه ای و سبک ببندم
منظورم از سبک اینه که تا اونجا که امکان داره کوچک و قابل حمل باشه
میخوام پردازنده رو core i7 ببندم و رم 2 (در آینده به 16 ارتقا بدم!) و بدون کارت کرافیک مجزا (در آینده براش 2 گیگ میخرم)
حاضرم واسه مادربرد حدود 1 میلیون (اگه بیشتر هم بخواد هزینه میکنم) هزینه کنم که تا سالها قابل ارتقا باشه! (دلیلش هم اینه که لپ تاپ ها همیشه ضعیف تر از کامپیوتر هستند...)
کیس عادی بخرم یا برم سمت کامپیوتر های All-in-one
مادر برد DDR3 باید ببندم یا DDR4 یا...؟؟؟
M3RS4D 50062 (11-09-15)
|
|
این قسمت رو متوجه نشدم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط سیدرضا بازیار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی میخواین کیس رو جابجا کنید؟منظورم از سبک اینه که تا اونجا که امکان داره کوچک و قابل حمل باشه
در ضمن رم 2 دیگه برای ddr3 و ddr4 نیست و نهایتا رم 4 گیگ هست.
در مورد All-in-one هم نهایتا چند درصد (کمتر از 10 درصد) بهتر از لپ تاپ عمل میکنن و در واقعا چندان تفاوت فاحشی ندارن ...
ddr3 و ddr4 هم بستگی به بودجتون داره ...
سیدرضا بازیار (11-09-15)
میخوام اگه ممکنه کیس اون از یه کیس عادی کوچک تر باشه که بتونم اون رو از خانه ای به خانه دیگر جابجا کنم. اگه هم ممکن نیست که بیخیال. مهم نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا اگه پردازنده i7 و رم 4 رو روی یه کیس DDR3 ببندم قیمتش چقدر میشه و اگه روی DDR4 ببندم چقدر میشه؟
مشکل اصلی من همین DDR3 و DDR4 هست. تفاوت های اصلی شون چقدره و در کل هزینه هاشون چند درصد با هم تفاوت داره؟
DDR4 فعلا چیز دندون گیری نیست .... هرچند که هنوز کاربریتون رو نگفتین ... گیم - اورکلاک - رندر - سرور .... ؟!؟!؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط سیدرضا بازیار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرم یک تا دو سال دیگه DDR4 لازم داره تا به بلوغ DDR3 فعلی برسه
Comparing DDR3 to DDR4 - DDR4 Haswell-E Scaling Review: 2133 to 3200 with G.Skill, Corsair, ADATA and Crucial
رمهای DDR4 یک دقیقه در تست Photoscan و 10 ثانیه در تست WinRAR سریعتر هستن. در تست های بازی هم با رمهای DDR4 کمی فریم بیشتری در بازی داریم ، اما چقدر؟ خیلی خیلی نا محسوس و کم. فعلا عدم تفاوت محسوس در کارایی بین DDR3 و DDR4 هزینه برای ارتقا به DDR4 فعلا" ارزش نداره. ضمن اینکه در تست هایی که برتری DDR4 را نشون میده ممکن هست دلیلش برتری کش سیستم مجهز به DDR4 باشه. این واقعیت که DDR4 برای نرم افزار های دسکتاپ اون افزایش پرفورمنسی را که انتظار می رفت رو نداشتن، توسعه ی رمهای نسل بعد از DDR4 رر هم نا مفهوم میکنه.
سیدرضا بازیار (11-09-15)
سیستم رو واسه کار های زیر میبندم:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- برنامه نویسی و اجرای دیتابیس سنگینی در در حال حاضر موجب هنگ کردن و خاموش شدن سیستم من میشن
2- کار با نرم افزار هایی مانند فتوشاپ و ورد و اکسل و ویژوال استودیو
3- کار های ساخت موسیقی و فیلم
4- تست امنیت سایت ها و سرور ها
5- بازی نمیکنم. اما ممکنه برای تست بازی ها مجبور باشم روی اون جدید ترین بازی ها رو نصب کنم
6- روی اون یه ویندوز 10 نصب میکنم و یه کالی لینوکس
7- ممکنه در آینده تبدیلش کنم به یک سرور...
میخوام تا 10 یا 12 سال آینده نیازی به تعویض نداشته باشه و فقط بتونم ارتقا بدم
میخوام حالا یه مادربرد و کیس خالی بخرم و کم کم سایر وسالیش رو براش بخرم تا یه چیز خوب از آب در بیاد
اگه ممکنه در مورد خرید مادر برد من رو راهنمایی کنید و بگید نهایتا کدوم رو بخرم؟
آخرین ویرایش توسط سیدرضا بازیار در تاریخ 11-09-15 انجام شده است
از همین اول بهتون بگم این کارتون در اخر باعث میشه یه چیز ناهماهنگ درست بشه .... جدای از اینکه سال به سال تکنولژی جدید میاد ....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط سیدرضا بازیار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بودجه رو هم تایین کنید .. این که میگید بودجه برای مادربرد 1 تومن ,نمیشه که ... کامپیوتر که فقط از برد تشکیل نشده که ...
بودجه شما هم تعیین کننده برد انتخابی میشه ... تو بهترین حالت برد x99 و در صورت هزینه کمتر z170 و یا نهایتا z97 black edition
سیدرضا بازیار (11-09-15)
|
|
میخوام 3 میلیون هزینه کنم (بدون رم و گرافیک)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون قطعات DDR4 ارزان تر هستند و جدید تر و قدرتمند تر هست میخوام DDR4 باشه. تفاوت قیمت رم
یه مادر برد خوب بهم معرفی کنید که بشه قوی ترین پردازنده i7 رو روی اون قرار داد و در آینده قابلیت اجرای رم 32-64 رو داشته باشه و در آینده بشه 4 تا 8 گیگ گرافیک رو بهش اضافه کرد.
من وظیفم بود بهتون بگم که خرد خرد خریدتون به مشکل میخورین ... شاید سال دیگه پردازنده های جدید برای x99 بیان شاید هم پاییز سال دیگه ... و اونوقت این سیستم ,سیستم نسل قبل محسوب میشه ولی باز با این تفاسیر ... خدمت شما...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط سیدرضا بازیار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Gigabyte GA-X99-UD5 WiFi
Intel Core i7-5930K
آخرین ویرایش توسط M3RS4D 50062 در تاریخ 11-09-15 انجام شده است
سیدرضا بازیار (11-09-15)
این مینبورد رو میتونین روی کیسهای مینی ببندین و به خاطر سایز کوچیکش برای شما بهتره
ASUS ROG Maximus VIII Gene LGA1151 Z170 Mainboard
وقتی هرسال سیستم های جدید میاد شما فقط میتونین نهایتا 4 سال آپگرید نکنین
CPU : Intel core i7 4770k
MAINBOARD : Asrock FATAL1TY Z87 Professional
RAM : 2x4 GB Kingstone HyperX 2666
VGA : :D
CPU COOLING : Corsair H100i
CASE : Cougar X7 White
POWER : Thonderbult 850 W
SSD : ADATA SX900 128
HDD : Seagate 1TB baracuda X2 RAID
ODD : PLEXTOR 24x DVD-RW
MONITOR : LG D2342 3D
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks