Lenovo ThinkPad E570 پردازنده گرافیکیش بهترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Afshar.m.n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لنوو برند جهانی و خوبیه
کاربر شهرسختافزار
سلام
میخوام لپ تاپ بخرم برای کاربری های معمولی و برنامه نویسی و بازی .
.
بودجه 2.5-3 تومن ولی میتونم بیشترش کنم اگه ارزش داشته باشه.
.
انتخاب خودم lenovo idea pad 510
.
,ولی نمیدونم کارت گرافیک 940mx که روی این لپ تاپ هست میتونه کافی باشه برای بازی یا نه؟
.
.
دوستان خواهشا راهنمایی کنید.
شنیدم میگن لنوو کیفیتش خوب نیست و این حرفا ولی باور نکردم دوستان اگه تجربه استفاده از لپ تاپ های لنوو رو دارن نظر بدن ممنون.
|
|
کاربر فعال انجمن سختافزار
Lenovo ThinkPad E570 پردازنده گرافیکیش بهترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Afshar.m.n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لنوو برند جهانی و خوبیه
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 20-10-17 انجام شده است
Afshar.m.n (21-10-17), AMD>INTEL (20-10-17), sfmth (20-10-17)
مدیر انجمن سخت افزار
با سه میلیون ASUS X550V بخرین با گرافیک 950M پردازنده 4 هسته ای 6700HQ
To improve is to change. To perfect is to change often
Afshar.m.n (21-10-17), DOOM999 (20-10-17), sinagood (21-10-17)
کاربر شهرسختافزار
الان نظرم رو asus fx 553 vd هست. چطوره؟ کیفیت صفحه نمایشش خوبه؟
خیر پنلش tn هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Afshar.m.n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
x550v هم پنلش tn هست
e570 فقط نسخه فول اچ دیش پنلش ips هست
ideapad 510 پنلش ips هست
Afshar.m.n (21-10-17), DOOM999 (21-10-17), sinagood (21-10-17)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز من بشما لپتاپ های ideapad رو پیشنهاد نمیکنم:) کیفیت بدنه خیلی پایینی دارن:)
Afshar.m.n (21-10-17), sinagood (21-10-17)
|
|
مدیر انجمن سخت افزار
مگه asus fx 553 vd قیمتش از 3 تومن پایین تره؟
Afshar.m.n (21-10-17)
کاربر شهرسختافزار
نوشته ارزش داشته باشه میتونه بیشتر هم خرج کنه و این مدل لپتاپم زیر ۴تومنه:)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Afshar.m.n (21-10-17)
مدیر انجمن سخت افزار
منم از همین تعجب کردم چون آخرین قیمتی که گرفته بودم fx553 قیمتش 3.400 بود، اگه الان زیر 4 تومن باشه که اصلا نمیصرفه چون x550 یه تومن ارزون تره تقریبا با همون کانفیگ.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ۷۸۵۱ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Afshar.m.n (21-10-17), DOOM999 (21-10-17)
کاربر شهرسختافزار
fx553 vd خریدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sfmth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یذره دیر جواب دادیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
ولی خوبه
تو مشخصات صفحه نمایش wide view زده بود و زاویه دید رو محدود نمیکرد . واقعا هم همینطوره .
بیشتر به خاطر گرافیکش خریدم 1050 هست.
IMG_20171021_202456[1].jpg
ولی الان درایور کارت گرافیکم نصب نمیشه نمیدونم چیکار کنم .
اینو راهنمایی کنید .
Capture.PNG
این درایور رو دانلود کردم برای سری 10
387.92-notebook-win10-64bit-international-whql
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks