ببخشيد فراموش شده بود تصحيح ميشه
amd A6-3670K
ضمن تشکر. CPU ظاهرا" از قلم افتاده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشيد فراموش شده بود تصحيح ميشه
amd A6-3670K
|
*MoJtAbA* (07-09-13)
بستگی داره بخوان روی چه رزولوشنی بازی کنن. مثلا برای 1080*1920 3 و نیم میلیون هم کمه باید حداقل 4 تومان خرج کرد. ولی برای رزولوشن 768*1366 2 و نیم کافی هست حتی با 2 تومان هم میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam 2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (07-09-13)
درسته. منتها ایشون سیستم کامل با لوازم جانبی و موس و کیبرد و مانیتور و اسپیکر می خوان!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (07-09-13)
موس و کیبرد و اسپیکر که گرون نیستن (رو هم فوقش 200 تومان)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam 2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مانیتور هم اگه بخوان یه مانیتور 19 اینچ معمولی ساسونگ بردارن فکر کنم حدود 300 تومان بشه.
پس جمعا 500 تومان برای اینا باید در نظر بگیریم.2 تومان هم برای سیستم جمعا میشه 2.5 ولی اگه بخوان کلا 2 تومان خرج کنن اونوقت انتخاب کانفیگ سخت میشه!
ایشون هنوز نگفتن که دقیقا جه قدر می تونن خرج کنن پس بهتره صبر کنیم ببینیم ایشون چه قدر بودجه دارن بعد ببینیم چی کار میشه کرد.
من فکر می کنم کلا 2.5 خرج کنن خیلی سیستم خوبی می تونن بردان.
Hessam II (08-09-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks